Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2024 00:00 | PR články
PR článok

Prepoistiť sa oplatí! Získate tieto benefity

Že svoju zdravotnú poisťovňu riešite iba párkrát za rok, keď niekam potrebujete nadiktovať jej číslo? Máte šťastie a pevné zdravie! Ale vedeli ste, že aj pri dobrom zdraví vám môže zdravotná poisťovňa poskytnúť mnohé výhody a nadštandardné benefity?

Prepoistením sa do Union zdravotnej poisťovne získate napríklad možnosť čerpať unikátne Anjelské zľavy, v rámci ktorých môžete ušetriť na voľnopredajných liekoch, drogérii či kozmetike viac ako 1 000 eur ročne.

Otvoriť galériu
Zdroj: Union ZP

Nakúpiť si môžete lieky proti bolesti a teplote. Vybrať si môžete aj z ponuky výživových doplnkov a vitamínov, aj z voľnopredajných liekov proti chrípke a prechladnutiu, ktoré oceníte najmä počas nadchádzajúceho chrípkového obdobia.

Vďaka Anjelským zľavám od Unionu si môžete výhodne nakúpiť aj produkty osobnej starostlivosti, kozmetické výrobky, produkty na dentálnu starostlivosť, plienky a kozmetiku pre deti či produkty, ktoré vám pomôžu v starostlivosti o vašu domácnosť.

V rámci benefitov týkajúcich sa detí, určite oceníte možnosť vrátenia doplatkov za lieky pre deti do 18 rokov neobmedzene. Týka sa to nielen liekov predpísaných lekárom či lekárkou, ale aj dietetických potravín. Využiť ich tak môžete napríklad na nákup bezlepkových potravín pre deti ako sú chlieb, žemličky alebo obľúbené bezlepkové praclíky.

Otvoriť galériu
Zdroj: Union ZP

Prepoistenie do Union zdravotnej poisťovne vám poskytne aj možnosť absolvovania dôležitých preventívnych prehliadok nad rámec zákona. Mnohé preventívne prehliadky, najmä týkajúce sa onkologických ochorení môžete absolvovať už v mladšom veku.

Využiť tak môžete preventívnu prehliadku v urologickej ambulancii alebo cytologické vyšetrenie krčka maternice v gynekologickej ambulancii.

Zároveň získate možnosť absolvovať vyšetrenia v moderných zdravotníckych zariadeniach a nemocniciach u vyše 21-tisíc lekárov a lekárok po celom Slovensku, ktoré má Union zdravotná poisťovňa zazmluvnené. Nechýbajú medzi nimi Nemocnica Bory, Agel alebo Poliklinika Bezručova a ďalšie zariadenia. 

Rozmanité výhody a zľavy môžete po prepoistení čerpať aj u partnerov Union zdravotnej poisťovne po celom Slovensku, napríklad odbery a laboratórne vyšetrenia v laboratóriách ako sú Medirex, Synlab a Unilabs.

Otvoriť galériu
Zdroj: Union ZP

Nadštandardnú zdravotnú starostlivosť o zrak a vyšetrenie očí získate v rámci benefitu Balík výhod pre zdravý zrak v hodnote 150 eur.  Ide o komplexné vyšetrenie očí vo vybraných očných klinikách  v hodnote 50 eur, vyšetrenie optickou koherentnou tomografiou v hodnote 30 eur vo vybraných očných klinikách a príspevok 70 eur na okuliarové rámy či okuliarové šošovky pre deti.

Prepoistiť sa do Union zdravotnej poisťovne môžete do 30. septembra 2024, poistencom alebo poistenkou sa stanete od 1. januára 2025, no mnohé benefity môžete začať čerpať ihneď.

Ako poistenec alebo poistenka Union zdravotnej poisťovne budete mať možnosť využívať viac ako 70 benefitov a zliav. Môžete tak ušetriť a zároveň získať nadštandardnú zdravotnú starostlivosť..

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Premiér odcestoval do Poľska: Stretne sa aj s von der Leyenovou, čo budú riešiť?
Four kitchen gas stoves burning with natural gas
Najväčší nárast cien plynu v histórii?! Aha, čo čaká slovenské domácnosti
Ilustračné foto
Riaditeľ štátnych ochranárov odvolal riaditeľa CHKO Strážovské vrchy! Kto ho nahradí?
Brnenská priehrada
Smutný nález v rieke v Brne: Potvrdia sa najhoršie správy?!
Vodič kamiónu z tragickej nehody pri Ožďanoch mal 2,7 promile alkoholu
Zarážajúce odhalenie o smrteľnej nehode kamióna: Bol vodič opitý?!
Speváčka Lagy GaGa
Foto
Lady Gaga sa po DLHÝCH rokoch vyjadrila k fámam, že je MUŽ: Kvôli TOMUTO som MLČALA!
Zľava: Ľuboš Blaha, Miriam Lexmanm, Lucia Yar
Rozpor slovenských europoslancov: Blaha varuje pred zánikom planéty!
Na snímke zatopené domy v Devínskej Novej Vsi 15. septembra 2024.
Foto
Rieky Morava a Dunaj ustupujú, problémy ale nekončia: Situáciu komplikujú turisti!
Polnišová sa tvárila, že je nad vecou, no žiadnej žene sa podobné veci nepočúvajú dobre.
POSMEŠKY Maštalíra na postavu Polnišovej: Každý večer by som si ťa... TOTO vážne povedal?!
Tank ruskej armády v Kurskej oblasti na území Ruska
ZVRAT v Kurskej oblasti v Rusku? Pozrite sa, čím sa čečenský veliteľ chváli
Motorkár zrážku, bohužiaľ, neprežil.
Tragická nehoda na Záhorí: TU je cesta uzavretá! Motorkár neprežil čelnú zrážku s dodávkou
V obci Ňagov našli v lese leteckú bombu z druhej svetovej vojny
Foto
Z toho, čo starček našiel nad svojím domom, naskakujú zimomriavky! Dobre, že sa toho nechytal