Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2024 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Koniec TAJNOSTÍ okolo návratu Skrúcaného a Nogu: Prezradili DETAILY veľkého projektu!

Obľúbená televízna relácia Všetko čo mám rád opäť ožije v sprievode známej moderátorskej dvojice Ondreja Kandráča (46) a Štefana Skrúcaného (64). Po tom, čo televízia odvysielala v apríli 2022 posledný diel, sa viac hudobník a moderátor na obrazovkách neobjavili.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii
Medzitým Nový Čas odhalil, že sa Skrúcaný spojil so svojím niekdajším dlhoročným kolegom Mirom Nogom (64), s ktorým boli hviezdami 90. rokov. A ako sa nám podarilo zistiť, bude to práve Noga, kto bude Števovi a Ondrejovi robiť spoločnosť na tajne pripravovanom turné po celom Slovensku. Zaznejú aj ich najväčšie hity a koľko im z toho kvapne? 

Skrúcaný kraľoval na obrazovkách TV JOJ od roku 2017 v relácii Všetko čo mám rád. Divákov zabával ako moderátor aj s Ondrejom Kandráčom. Vlani počas špeciálneho silvestrovského vydania však už Števo chýbal, a ako sme sa dozvedeli, v šou skončil a tým prišiel aj o lukratívne zárobky. Tomu je však, zdá sa, koniec a Skrúcaný dostal novú šancu v šou opäť zažiariť. Tentokrát však trochu inak. Už čoskoro totiž vyrazí na turné po Slovensku.

„Relácia Všetko čo mám rád je aj roky po premiére medzi divákmi stále obľúbená a pýtajú sa na ňu. Pripravované turné po Slovensku umožní všetkým fanúšikom užiť si ju naživo,“ potvrdila PR manažérka TV JOJ Lenka Filipová.


„Aj keď momentálne už nenatáčame nové časti relácie, s Ondrejom sa pravidelne stretávame na koncertoch, spoločenských podujatiach či eventoch. Často aj náhodou, že ja akciu moderujem a Ondrej, prípadne Kandráčovci tam hrajú, v takom prípade si tam vždy spolu aj zaspievame. A tak sme si povedali, že skúsime urobiť pár koncertov v gala verzii s orchestrom - konkrétne Orchestrom Júliusa Selčana - a s hosťom,“ prezradil nám Skrúcaný. Umelci si týmto turné zarobia aj nemalé paniaze.

Lístky sa totiž pohybujú v cenovom rozhraní od 27 eur až po 250 eur. S prípravou turné sú však spojené aj veľké náklady, ale Števovi a Ondrovi určite nasypú do vrecák tiež nemalé sumy. A nebudú jediní, ktorí si prídu na pekný zárobok. Spokojný bude určite aj Miro Noga.

Tajili do poslednej chvíle

Okolo spojenia Noga a Skrúcaný sa dlho robili tajnosti. Pred pár mesiacmi Noga niečo naznačil, no nekonkretizoval: „Nedávno mi Števo Skrúcaný písal, že by bol záujem o nejaký koncert.“ Títo dvaja však predsa len spolu niečo kuli. S pravdou vyšiel teraz napokon von Skrúcaný.


„Som veľmi rád, že bude naším hosťom na turné môj dlhoročný herecký kolega a kamarát Mirko Noga, s ktorým si určite zahráme aj nejakú veselú scénku a zaspievame pár našich hitov. Myslím si, že tieto ingrediencie sú zárukou príjemne stráveného večera s kvalitným humorom, výbornými pesničkami a hlavne dobrými priateľmi na javisku a som presvedčený, že aj v hľadisku,“ uviedol Števo pre Nový Čas.

Sľubujú zábavu

Úžasný zážitok divákom sľubuje aj sám Ondrej Kandráč, ktorý sa na novú výzvu ne­smierne teší. „Po veľkom diváckom záujme a ohlase, za čo sme, samozrejme, fanúšikom veľmi vďační, sme sa rozhodli vycestovať s týmto formátom do štyroch miest. V prvej etape to budú koncerty v Prešove, Humennom, Bardejove a Košiciach. Teším sa na radosť a emóciu, ktorú náš program prináša. Tentokrát to bude vo veľkolepom gala zložení. S fantastickým Orchestrom Jula Selčana sa divákom predstaví spevácke duo La Femme. Chýbať nebude môj parťák Števo Skrúcaný. Veľkým oživením a spestrením je Števov dlhoročný kolega Miro Noga. Verím, že spolu prežijeme nezabudnuteľné chvíle, ktoré potešia všetky vekové generácie,“ priznal pre Nový Čas hudobník.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: fox, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lejak a vietor udreli na Slovensku v plnej sile
Foto
Lejak a vietor udreli na Slovensku v plnej sile: TAKTO nás trápilo besné počasie! Zábery ako z apokalypsy
Bývalý sudca a exminister spravodlivosti Štefan Harabin v sobotu vydal svoju najmladšiu dcéru Katku.
Foto
Veľký deň pre Harabina: Vydával najmladšiu dcéru! Aha, aká z nej bola krásna nevesta
 Dážď, záplavy a silný vietor výrazne bičujú Českú republiku.
Foto
EXTRÉMNA povodeň v Česku: Miznú ľudia aj domy! Strašné, čo sa tam deje
Martina Šimkovičová (53) z SNS
Foto
Robert Fico oslávil 60-ku: Čo mu želajú kolegovia? Silné slová Šimkovičovej
Buscemi zakaždým prežíva jednotlivé okamihy, keď si spomenie na svoju dobrovoľnícku prácu.
Foto
Tajomstvo odhalené: Slávny herec po páde dvojičiek pomáhal v troskách! To, čo videl, ho poznačilo
Orbán hercovi na moment prenechal svoje kreslo.
Foto
Schwarzenegger s Orbánom: Neuveríte, čo spolu robili! Takto ste maďarského premiéra ešte nevideli
Tri zreštaurované ikony sú súčasťou veľkého ikonostasu.
Foto
Veľká úspech! Skanzen v Humennom: 260 rokov staré ikony sú ako nové, pozrite sa na to
Americká viceprezidentka Kamala Harrisová
Prvá reakcia Harrisovej na výstrely neďaleko Trumpa: Som rada, že…
(ilustračné foto)
Masívny výpadok, bez elektriny sú stále stovky domácností: Kedy dôjde k obnove dodávky?
Kandidát na prezidenta USA Donald Trump.
Aktualizované
Ďalšia STREĽBA v blízkosti Donalda Trumpa: Ako je na tom bývalý prezident?!
Rainy weather
Intenzívne dažde s výdatnými zrážkami nás čakajú aj v pondelok: Najvyššia výstraha pred povodňami platí na TÝCHTO miestach
Minister zahraničných vecí Juraj Blanár.
TRAPAS v priamom prenose! Blanárovi sa poriadne zamotal jazyk: Puknete od smiechu