Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Dnes 00:00 | PR články
PR článok

Najlepší dom je veľký byt v nadštandardnej etape Nesto Prime

Klasická dilema, ktorá prichádza zvyčajne s tretím prírastkom do rodiny: odsťahovať sa do rodinného domu alebo ísť po väčšom byte, kde bude mať každý člen svoje súkromie? Ide o rozhodnutie, ktoré štatisticky robíme raz za život, preto musí byť dobre premyslené.

Nová štvrť v Petržalke, Nesto, ktorá ponúkne rôzne možnosti bývania, priestory pre prácu, občiansku vybavenosť aj široké možnosti oddychu, sa už pomaly zapĺňa novými obyvateľmi. V najtichšej a najzelenšej časti celej štvrte už o krátky čas vyrastie prémiová etapa – Nesto Prime, ktorá prinesie bývanie podobné životu v rodinnom dome.  

Dom je dom a veľkých bytov je málo 

Množstvo ľudí túži po dome, ktorý poskytuje dostatok priestoru, súkromie a zvyčajne je obklopený záhradou alebo prírodnou scenériou. Bývanie v dome máme zromantizované ešte z detstva, keď sme trávili prázdniny u starých mám na vidieku. Dom poskytuje priestor, súkromie a zvyčajne je obklopený prírodnou scenériou. Už samotný termín “rodinný dom” akosi predznačuje, že rodina patrí do domu. 

Často však pri rozhodovaní zabúdame na nevýhody. Domy sú väčšinou situované na okraji mesta alebo v jeho blízkom okolí. Človek pomaly ale s istotou stráca kontakt s dynamikou mesta a kvôli režimu svojich ratolestí sa z rodičov stávajú taxikári. O povinnostiach okolo domu ani nehovoriac. Pravidelné kosenie trávnika či opravy si majiteľ musí prevádzkovať a financovať sám. 

Otvoriť galériu
Zdroj: Lucron

Prečo teda ľudia nesiahnu radšej po veľkometrážnom byte, ktorého rozloha presahuje 100 či 150 m²? Jednoducho preto, lebo ich je na trhu ako šafranu. V starších štvrtiach Bratislavy, ako sú napríklad Staré mesto, Palisády alebo okolie Horského parku, je možné nájsť bytové domy s veľkorysými bytmi, často s výmerou viac ako 200 m². Ich história siaha až do predvojnového obdobia a majiteľmi boli zväčša bohatí mešťania. Dodnes v nich môžete nájsť dokonca izbu vyhradenú pre služobníctvo. Tieto byty sú však pre svoju unikátnosť prakticky nepredajné.  
Situácia sa však našťastie mení k lepšiemu. Prichádza Nesto Prime. 

Otvoriť galériu

Byt, kde sa vojde rodina aj sny 

Realitný trh dnes definujú projekty, ktoré idú po praktickosti. Veľa muziky na malom priestore. Nesto Prime však ide proti prúdu. Na trh vstupujú nekonvenčne priestranné byty, ako stvorené pre pohodlné rodinné bývanie aj realizáciu snov. A rozloha? Od 100 až do 300 m². 

Otvoriť galériu
Zdroj: Lucron

Chcete mať v obývačke klavír? Zmestíte aj malý orchester. Túžite po miestnosti pre vašu kanceláriu? Vojdete sa aj s kolegami. Veľká herňa pre vašich najmenších? Parametre detskej izby sú také, že ju poľahky premeníte na malé ihrisko. Raňajky na čerstvom vzduchu? Nech sa páči, stačí vyjsť na terasu.  

Nesto Prime ponúkne limitovaný počet 60 bytov, ktorých definujúcim kritériom je nadštandard v každej oblasti, od materiálov cez technológie až po prvotriednu polohu. Ponuku tvoria 3- a 4-izbové byty a mezonety s výmerami od 100 do 300 m², ktoré vzniknú v súkromnom priestore štvrte so zónou bez áut.  

Z dôvodu súkromia bude v každom zo šiestich obytných domov iba 10 bytov, pričom na každom poschodí budú iba 2 byty. Všetky budú disponovať priestrannými balkónmi, terasami alebo predzáhradkami.  

Špičkové bude aj technologické vybavenie, ktoré bude zahŕňať stropné chladenie aj kúrenie. Stropný systém využiteľný na vykurovanie a chladenie má viacero výhod a z pohľadu efektivity nemá konkurenciu. 3D prehliadka vzorových bytov v Nesto Prime je dostupná tu.  

S bytom v Nesto Prime si kupujete celú štvrť 

Nesto však nie je len o kvalitnom bývaní. Ponúka aj bezkonkurenčnú dopravnú dostupnosť, o ktorej sa vašim známym v satelitoch môže len snívať. Dochádzanie do centra mesta je tak rýchle a pohodlné. Otázkou je, či vôbec potrebujete niekam dochádzať. V Neste vybavíte všetky základné potreby vrátane nákupov, škôlky či lekára do 20 minút. A to pešo alebo na bicykli.  

Vašou novou záhradou sa stane priľahlý lesopark a 1 700 novovysadených stromov. Pod ich korunami nájdete komunitné grily, pri ktorých sa zo susedov stanú dobrí známi a z dobrých známych priatelia.  

Otvoriť galériu

Lucron myslí dopredu 

Najlepší dom je byt a najlepší developer je ten, ktorý vám umožní presvedčiť sa o tom na vlastnej koži. Pečiatku kvality a garanciu istoty dáva projektu Nesto Prime jeho autor – developer Lucron. Všetky projekty od Lucronu spája kvalitná bytová architektúra, veľkorysé spracovanie verejných priestorov a budovanie bohatej dopravnej infraštruktúry s dôrazom na cyklistov a chodcov. Nesto Prime je vlajkovou loďou týchto ambícií. A ide vskutku o priestrannú loď. 

Ak teda stále váhate medzi bývaním v rodinnom dome či väčšom byte, už nemusíte. Myslite dopredu a vyberte si komfort, ktorý sa nemeria len v stovkách m², priestrannou terasou či lesoparkom. Jeho skutočným meradlom je vaša spokojná rodina.  

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Centrálne oslavy 80. výročia SNP v Banskej Bystrici
Bizarné HOAXY spojené s oslavou SNP v Bystrici! Mesto prehovorilo: Takáto je PRAVDA!
(ilustračné foto)
V Česku sa začínajú voľby: Pre povodne však v niektorých oblastiach nefunguje elektrina a mobilné siete
Ilustračné foto. Pavol dostal nepodmienečný trest a zákaz sa k Pavlíne priblížiť. O pár rokov však môže byť podľa nej vonku.
Váš Tip
Hororová spoveď päťdesiatničky Pavlíny o živote s tyranom: Na hlavu mi natiahol igelitku a chcel mi ju odrezať
Gruzínsku trans modelku Kesariu Abramidzeovú zavraždili.
Foto
Známu TRANS modelku († 37) dobodali na SMRŤ: Zavraždená deň po schválení kontroverzného zákona
Vojaci zbierajú odpadky zo severokórejského balóna, ktorý pristál priamo pred vchodom do vládneho komplexu v juhokórejskej metropole Soul v piatok 20. septembra 2024.
KĽDR už zašla priďaleko: Pristálo TO priamo v areáli vládneho komplexu! Na mieste bola polícia, armáda aj hasiči
K nešťastiu došlo v stredu ráno.
Foto
Zarážajúce DETAILY zrážky vlakov v Prahe: Rušňovodič bol tak OPITÝ, že nedokázal ani...
(ilustračné foto)
Stropkovčan vychádzal z bytovky a oblial ho studený pot: Na reakciu bolo neskoro
Foto
Martin Škrtel spravil slovenský prestup leta: Fandím Trnave, ale chcem úspech s DAC!
Oňová vníma veci s odstupom času inak.
Foto
Priznanie Gizky Oňovej: Do Svokry už NIKDY! Prečo by sa nevrátila do šou, ktorá ju preslávila?
Ilustračné foto.
Policajti sa priznali k mučeniu a zneužívaniu: Rezort spravodlivosti opäť zakročil! Ďalšia brutalita?
Generálny prokurátor SR Maroš Žilinka
Rokovanie v parlamente otvoril Žilinka: Pripomenul dôležitú štatistiku
Na snímke policajti hliadkujú v zaplavenej bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves v utorok 17. septembra 2024.
Slovensko stále trápia povodne: Kde platí TRETÍ stupeň výstrahy?