Lunter touto lahôdkou poukazuje na to, že skutočne existuje CHUŤ, KTORÁ SPÁJA. S touto myšlienkou novinku značka aj komunikuje. Okrem skvelej chuti a kvalitného zloženia sa Lunter snaží ukázať, že vďaka Paté de Tofu si dokážete vytvoriť krásne momenty s tými, na ktorých vám záleží. Jeho chuť má spojiť svet milovníkov mäsa s tými, ktorí mäsové výrobky nejedia; generácie, priateľov aj páry.
„Vyhľadávať dokonalé kombinácie chutí je naša vášeň. Chceme ukázať, že aj produkty, založené čisto na rastlinnej báze, ktorých základom je tofu, môžu priniesť výnimočný chuťový zážitok. Paté de Tofu je jedným z výsledkov tejto našej snahy: chuť a textúra jemnej paštéty, dochutenej ďalšími kvalitnými prísadami, z poctivého a kvalitného Lunter tofu. Bez kompromisov,“ hovorí komunikačná manažérka značky Lunter, Natália Gaberová.
Lunter priniesol lahôdku na trh už v máji, no komunikačnú podporu spúšťa až teraz, s príchodom jesenných dní. Po horúcom lete, ktoré si žiada ľahké čerstvé jedlo, je tu konečne čas gurmánskejších chutí. Toto obdobie si priam žiada takýto typ pochutiny, keď si doprajeme sezónne ovocie, krémové omáčky, kvalitné víno a organizujeme rôzne jesenné hody, počas ktorých sa stretávame s rodinou a priateľmi.
Paté de Tofu je ideálny produkt, ktorý obohatí hodový stôl a poskytne istotu, že si na ňom nájde niečo naozaj každý. Vďaka jeho kreatívnym možnostiam servírovania z neho viete vyčarovať skutočné skvosty, ako napríklad chutné paté guľôčky obalené v orechoch a preliate čatní. Obyčajné pohostenie tak viete povýšiť na niečo výnimočné.
Lahôdku možno nájsť v chladiacich boxoch predajní, napríklad sietí Kaufland, Tesco, Terno či BILLA. Vychutnať si ju možno v dvoch variantoch.
Lunter Paté de Tofu Brusnice prináša bohatú chuť a výnimočnú textúru. Kúsky brusníc dodávajú tejto lahôdke mimoriadnu sviežosť. Stačí ju vyklopiť z praktického balenia, preliať napríklad brusnicovým, šípkovým či iným obľúbeným džemom a skombinovať so sezónnym ovocím či orechmi. Je ideálnym doplnkom k červenému hroznu, ríbezliam a vlašským orechom, ktoré ešte zvýrazňujú jeho pôvabnú chuť.
Na stole žiadneho gurmána by nemalo chýbať ani Lunter Paté de Tofu Bylinky. Oregano, tymian a pažítka poskytujú delikátny zážitok – a keď ho po vyklopení z obalu prelejete čatní, získate neodolateľnú pochúťku. Lunter Paté de Tofu Bylinky je ideálne v kombinácii napríklad s hruškami, figami či pekanovými orechmi.
Obe novinky sú bohatým zdrojom omega-3 mastných kyselín.
Lunter Paté de Tofu je, podobne ako ďalšie produkty od spoločnosti Lunter, 100-percentne rastlinný výrobok s bohatou nutričnou hodnotou a bez konzervačných látok. Pochádza z certifikovanej sóje (Donau Soja certification), pestovanej v Európe podľa najvyšších ekologických štandardov a bez použitia GMO.
Lunter Paté de Tofu prichádza na trh krátko po uvedení produktového radu Lunter Seafoo Tofu, ktorý získal ocenenie Voľba spotrebiteľov - „Najlepšia novinka roka“ v kategórii vegánskych a vegetariánskych produktov od spotrebiteľov i odbornej poroty.
Vyskúšajte náš recept:
Paté guľôčky obalené v orechoch a preliate hruškovým čatní
- LUNTER PATÉ DE TOFU BYLINKY
- LUNTER PATÉ DE TOFU BRUSNICE
- lieskové oriešky
- kešu
- šalotka
- opražená cibuľka
- sezam
- hruška
- trstinový cukor
- biele víno
- soľ
- chilli
- bagetka na servírovanie
Vytvoríme si malé guličky z oboch druhov tofu paté, a to s priemerom cca 1 cm. Fritovanú cibuľku zmiešame s najemno nasekanými lieskovými a kešu orechmi. V takto pripravenej zmesi obalíme naše guličky.
Ďalším krokom je príprava hruškového chutney. Na lyžičke repkového oleja do zlatista osmažíme nasekanú cibuľu. Potom pridáme najemno nakrájané hrušky a 1 lyžicu trstinového cukru a necháme skaramelizovať. Keď nám chutney skaramelizuje, pridáme štipku karí korenia. Podlejeme bielym vínom a dochutíme soľou, trochou cukru a štipkou chilli. Pomaly necháme odpariť vodu, až kým nedosiahneme konzistenciu chutney.
Na tanier naservírujeme obalené guličky, letmo posypeme mikrobylinkami či klíčkami podľa chuti, napokon môžeme pridať ešte aj chilli vlákna. Podávame s čerstvým pečivom – ideálne nakrájanou bagetkou.
Viac zaujímavých receptov nájdete na stránke www.lepsisvetchuti.sk