Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Špeciálny projekt

TOP 5 dôvodov, prečo by ste si mali vybrať Budweiser Budvar

Český národný pivovar Budějovický Budvar dosiahol v minulom roku pozoruhodné obchodné výsledky. Svoj zisk vďaka nim investuje späť nielen do výnimočnej kvality piva, ale teraz aj do vyššej kapacity výroby, zeleného areálu pivovaru a do nového návštevníckeho centra.

Budějovický Budvar vlastnia doslova všetci občania Českej republiky. Vďaka tomu je nezávislý, pružnejší v rozhodovaní o unikátnych investíciách a môže sa sústrediť na kvalitu a projekty, ktoré sú v nadnárodných korporáciách častokrát vedľajšie. Poďme sa pozrieť, čo český národný pivovar prináša spotrebiteľom. 

1. Výnimočná kvalita piva Budvar 
Budějovický Budvar varí pivo tradičnou metódou výhradne iba v Českých Budějoviciach. Dokonalo čistá voda z vlastných artézskych studní nevyžaduje chemickú úpravu ako v iných pivovaroch, slad pochádza zo špičkového sladového jačmeňa, ktorý sa pestuje na Morave v oblasti Haná a pre zachovanie unikátnej chuti varí Budvar pivo z celých hlávok vyhláseného Žateckého červeňáku, chmeľu, ktorý odborníci považujú za jednu z najkvalitnejších odrôd na svete. Budweiser Budvar sa na rozdiel od pív, ktoré sa varia z priemyselných granulátov odlišuje zriedkavou vyváženosťou horkosti a arómy. A k výnimočnej kvalite piva Budweiser Budvar prispieva ešte jeden recept - v Budějovických tankoch pivo leží až 90 dní, teda v priemere trikrát dlhšie, ako pivo v iných pivovaroch. 

2. Budvar si ctí tradíciu pivovarského remesla 
Zatiaľ čo nadnárodné korporácie upravujú receptúry tradičných značiek piva, Budweiser Budvar si ctí tradície. Pivo sa v Českých Budějoviciach varí stovky rokov a unikátnu chuť piva určuje aj skúsenosť sládkov, ktorú si v pivovare odovzdávajú z generácie na generáciu. Originálna receptúra, podľa ktorej sa dodnes Budweiser Budvar Original varí, bude mať o pár dní už 129 rokov. A žiadne zmeny nepotrebuje. 

Otvoriť galériu
Zdroj: Budvar

3. Budweiser Budvar chutí kdekoľvek vo svete rovnako 
Udržať výnimočnú kvalitu piva v každej jednej várke možno iba jediným spôsobom - budete ho variť na jednom mieste. Každá kvapka piva Budweiser Budvar preto pochádza z Českých Budějovíc, i keď sa vyváža do viac ako 70 krajín na všetkých obývaných kontinentoch. Budvar je tak svetové pivo, ktoré kdekoľvek vo svete chutí úplne rovnako. 

4. Budějovický Budvar investuje zisk späť do pivovaru 
Vďaka výnimočným obchodným úspechom na domácom, i na zahraničných trhoch môže pivovar investovať do výroby i ekologických inovácií. Jedným z veľkých rozvojových projektov, ktoré Budvar práve spúšťa, je rozšírenie kapacity varne až na 2,15 milióna hektolitrov piva ročne. Pivovar tiež mieni investovať do úspory energií a pripravuje výstavbu vlastných obnoviteľných zdrojov, ako je fotovolatická elektráreň a bioplynová stanica. 

5. Pivovarský areál sa viac otvorí návštevníkom 
Návštevníci pivovaru - a dnes ich je 60 tisíc ročne - si prídu na svoje. Budvar pripravuje investície do nového návštevníckeho centra, pribudne veľký parkovací dom a pivovarnícky areál v spolupráci s miestnymi úradmi napoja na hustú sieť cyklochodníkov v českobudějovickom kraji. Vďaka rozšíreniu kapacít bude môcť český národný pivovar navštíviť až 200 tisíc ľudí ročne. Budějovický Budvar bude investovať aj do ekologického areálu. Budovy dostanú zelenú fasádu, vďaka ktorej sa budú prirodzene ochladzovať v čase letných horúčav a návštevníci sa budú môcť poprechádzať po chodníku nad strechami pivovaru. Výrobný areál pivovaru sa tak postupne prebuduje na ešte atraktívnejšiu destináciu na výlety. 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Vladimir Putin.
Rusko chce so zmenami klímy bojovať po svojom: Ich plán mnohých nepoteší!
Finančná správa si posvietila na firmy
Colníci zaistili množstvo falzifikátov: Mali sa predávať na Slovensku! Produkty môžu ohrozovať ZDRAVIE
Najvyšší kontrolný úrad (NKÚ) SR v Bratislave.
Riaditeľ Audiovizuálneho fondu reaguje na vyhodnotenie NKÚ: TOTO sa 15 rokov nepripomienkovalo!
Foto
Za Slafkovským sa ide potrhať ĎALŠIA mladá Kanaďanka: Neuveríte, čo kvôli nemu spravila!
(ilustračné foto)
Prieskum stravovania na Slovensku priniesol hrozivé výsledky: Obezitou trpia stále mladšie deti!
Izraelskí vojaci stoja pri tankoch na severe Izraela v piatok 27. septembra 2024.
Foto
Hrozí totálna vojna?! To nevyzerá vôbec dobre: Krajina varuje
O post sa stále nik neprihlásil.
Hrozba na súdoch v tomto kraji sa nepotvrdila: Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie
FS zaistila v poľskej dodávke na Kysuciach viac ako dva milióny cigariet.
Foto
Finančná správa hlási MEGA úlovok na Kysuciach: Zaistili viac ako 2 milióny... To budete pozerať!
Migrants find shelter from rain and cold weather and warm your hands around the fire.
Desaťtisíce ľudí prekračujú hranice! Masívny útek: Čo sa tam deje?
Policajti našli v jazere pri obci Borský Svätý Jur v okrese Senica auto, ktoré malo v nedeľu (22. 9.) skoro ráno usmrtiť 21-ročného chodca na ceste pri obci Kúty v okrese Senica.
Nové informácie o nehode, pri ktorej tragicky zahynul Sebastián († 21): Čo prezradila polícia o vodičovi?
Robert Fico
Premiér Fico už o chvíľu odchádza zo Slovenska: Čaká ho dôležitá úloha! Aha, kto pôjde s ním
Smúti: Herečka Podzámska sa vyrovnáva so stratou blízkeho človeka.
Foto
PRVÉ zábery Podzámskej po krušnom období: Pozrite sa, pri kom má opäť na perách úsmev!