Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Dnes 07:00 | Nové Časy
Špeciálny projekt

Nenápadná hrozba v našom tele: Mnohí o nej nevedia, problémy môžu viesť až k rakovine!

Ak vám nie je názov helikobakter pylori povedomý, nejde o nič výnimočné. Nanešťastie, o tejto baktérii stále nevie veľa ľudí. Pritom dokáže v tele človeka napáchať mimoriadne vážne zdravotné ťažkosti.

Helikobakter pylori je baktéria, ktorá sa dokáže v žalúdku človeka usadiť bez toho, aby o tom vedel! Štatiska hovorí, že sídli v útrobách takmer každého druhého človeka. Čo musíte o nej vedieť? 
 

Začína sa to nenápadne

Aj keď sa to môže zdať nepredstaviteľné, tento nebezpečný helikobakter sa vám do žalúdka môže dostať úplne potajomky. Príznaky infekcie takisto prvotne nenaznačujú vážnejší stav. Pálenie záhy, nadúvanie či bolesť žalúdka sú však varovným signálom, že niečo nie je v poriadku. Zdravotné problémy môžu vyvrcholiť až do toho najhoršieho stavu, a to rakoviny žalúdka.
 

Infikovaný je takmer každý druhý človek

Štatisticky sa zákerný helikobakter pilori nachádza takmer u každého druhého človeka. Baktéria pôsobí v sliznici, kvôli čomu dochádza u ľudí k chronickým zápalom. Preto je alarmujúce, koľkokrát je aj napriek tomu helikobakter v ľudskom tele prehliadaný.  

Otvoriť galériu

Odhaľte príčinu vašich problémov

Pokiaľ vám spomínané nepríjemné stavy strpčujú život, neváhajte a navštívte lekára. V prípade, že sú príznaky miernejšie, no vzbudia u vás podozrenie, existuje spôsob, ako sa vyhnúť nepríjemnému vyšetreniu u odborníka. Prítomnosť baktérie vo vašom tele viete zistiť už aj z pohodlia domova - a to úplne bezbolestne!

Spoločnosť APOTHECARY, výrobca prírodných produktov na podporu zdravia žalúdka ako je chioská masticha, teraz ponúka rýchly domáci test na Helikobakter pylori v akciovej cene - len za 2 eurá! K objednávke stačí len pridať špeciálny kód - HELIKO. V taktom prípade sa vám zľava uplatní automaticky. Keďže vyšetrenie u lekára sa často spája s neslávne známou gastroskopiou, vďaka testu si môžete zabezpečiť oveľa pohodlnejší postup.


Nepremeškajte výnimočnú ponuku

Ak nechcete premeškať túto skvelú príležitosť, poponáhľajte sa! Keďže akcia platí iba 48 hodín, k testu sa viete dostať na stránke mastichaterapia.sk. Objednáte si ho a stačí už len počkať, kým vám ho doručia priamo domov. Vysokokvalitný rýchlotest vám za pár minút odhalí, či helikobakter ohrozuje aj vás. Preto neváhajte a objednávajte ešte dnes! Zdravie je tým najdôležitejším, čo máme, tak prečo si nezaručiť, aby sme o našom organizme vedeli všetko? 

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Ilustračné foto
Ranná doprava dáva vodičom zabrať: Nehoda i dlhé kolóny! Kde si postojíte?
Slovenský hokejový obranca Michal Čajkovský.
Čajkovský o živote v Rusku a reprezentácii: Milujem boršč a palacinky s kaviárom
Supertajfún Jagi dorazil v piatok na pobrežie čínskej provincie Chaj-nan a priniesol so sebou ničivý vietor a intenzívne zrážky.
Rušia lety, zatvárajú školy: Na krajinu sa rúti extrémne počasie!
Minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD
Situácia v zdravotníctve je vážna: Kamenický musel ustúpiť! Aha, čo sľubuje sestrám
Kandidáti na viceprezidenta sa stretli v televíznej diskusii.
Kandidáti na viceprezidenta USA sa stretli v diskusii: Naozaj TOTO zaznelo?!
K Zemi sa blížia kométy pozorovateľné malými ďalekohľadmi.
Váš Tip
Na oblohe začína byť na Slovensku pozorovateľná dlhoočakávaná kométa: KEDY ju môžete vidieť?
Na satelitnej snímke, ktorú poskytol  Národný úrad pre oceán a atmosféru (NOOA) je hurikán Helene, ktorý zoslabol na post-tropickú cyklónu, nad Spojenými štátmi americkými 27. septembra 2024.
Foto
Nepredstaviteľná katastrofa v USA: Celé mestá vymazané z mapy! Obrovské množstvo obetí
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Foto
Netanjahu po útoku Iránu na Izrael: Mrazivé slová! To neznie dobre
(ilustračné foto)
Z toho, čo mali ruskí vojaci spraviť, vám príde zle: MASAKER, aký tu ešte nebol?
(ilustračné foto)
PEKLO v Grécku! Niečo také krajina nečakala: Hlásia prvé obete
Let’s Dance prišlo tentokrát s veľkou novinkou.
Foto
Čo sa to deje? Ďalšia náhla ZMENA v Let's Dance Turné: TÁTO známa tvár sa NEUKÁŽE!
Juraj (44) je obvinený z vraždy, no nie je vo väzbe.
Foto
Otec zavraždenej Cyntie († 32): SPOR o vnučku s obvineným expriateľom! Miu nedostane, kým ja budem žiť