Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Odborníčka radí: Znížte riziko vzniku rakoviny! 10 potravín, ktorým by ste sa mali oblúkom vyhýbať

Odborníčka radí: Znížte riziko vzniku rakoviny! 10 potravín, ktorým by ste sa mali oblúkom vyhýbať

Zdroj: Reprofoto/TikTok @oncology.nutrition.rd

Reklama
Logo Nový ČasLogo Nový Čas

Odborníčka na výživu prezradila, ktorým desiatim jedlám a nápojom by sme sa mali za každú cenu vyhýbať, ak nechceme dostať rakovinu. Sama sa od nich drží ďalej a ostatným odporúča, aby ju nasledovali.

Nichole Andrews je certifikovaná odborníčka na výživu so špecializáciou na onkológiu, uvádza Daily Star. Vo videu na sociálnej sieti TikTok, ktoré sa stalo virálom s 2,9 miliónmi zhliadnutiami, hovorí o potravinách, ktoré nie sú zdraviu prospešné.

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Rakovina čriev / skoré príznaky / Tiktok video / zdravie

    Zoznam, ktorý predstavila, začína alkoholom. Alkohol nás vystavuje riziku šiestich druhov rakoviny. Problém predstavuje práve etanol. Druhou položkou sú spracované mäsové výrobky a treťou údeniny. Odborníčka, ktorá má za sebou 15 rokov praxe, sa zároveň vyhýba sladeným nápojom.

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace