Odborníčka radí: Znížte riziko vzniku rakoviny! 10 potravín, ktorým by ste sa mali oblúkom vyhýbať
2. 11. 2024, 18:00

Zdroj: Reprofoto/TikTok @oncology.nutrition.rd
Odborníčka na výživu prezradila, ktorým desiatim jedlám a nápojom by sme sa mali za každú cenu vyhýbať, ak nechceme dostať rakovinu. Sama sa od nich drží ďalej a ostatným odporúča, aby ju nasledovali.
Nichole Andrews je certifikovaná odborníčka na výživu so špecializáciou na onkológiu, uvádza Daily Star. Vo videu na sociálnej sieti TikTok, ktoré sa stalo virálom s 2,9 miliónmi zhliadnutiami, hovorí o potravinách, ktoré nie sú zdraviu prospešné.

Zoznam, ktorý predstavila, začína alkoholom. Alkohol nás vystavuje riziku šiestich druhov rakoviny. Problém predstavuje práve etanol. Druhou položkou sú spracované mäsové výrobky a treťou údeniny. Odborníčka, ktorá má za sebou 15 rokov praxe, sa zároveň vyhýba sladeným nápojom.
Strana
1/2