Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Dnes 00:00 | PR články
PR článok

TOTO je najlepší office podľa Vlada Voštinára. Má klimatizáciu, dostatočný priestor a dokonca aj maséra zadarmo!

Vlado Voštinár si za ostatných 17 rokov prešiel naozaj množstvom nehnuteľností. Slovákom pomáha hľadať nielen vysnené byty či domy, ale aj kancelárske priestory. A teraz jeden dokonalý našiel. Jeho výhodou je skvelá občianska vybavenosť, dostatočný priestor pre štyri osoby, klimatizácia či masér, ktorý je po ruke na zavolanie! No ani to nie je tou najväčšou výhodou. Podľa Vlada Voštinára je hlavným benefitom práve to, že sa pri tejto kancelárii nemusíte limitovať pevnou prevádzkou. Pracovať môžete odkiaľkoľvek. Tento office je totiž mobilný a hravo ho zaparkujete kdekoľvek!

A navyše, vyjde vás menej než obdobný priestor pre štyri osoby vo väčšine miest Slovenska. Nový Superb totiž môžete mať už od 435 eur na mesiac vrátane poistenia.  

Práca odkiaľkoľvek ako nový trend

Práca z auta už dávno nie je len o vybavovaní telefonátov. Manažéri dnes trávia na cestách podstatnú časť svojho pracovného času, a moderné vozidlá sa musia prispôsobiť ich potrebám. Tento trend je viditeľný nielen v zahraničí - najnovší prieskum agentúry Focus pre Škoda Auto Slovensko odhalil zaujímavé štatistiky: manažéri na Slovensku strávia v aute priemerne až 13 hodín týždenne, čo je štvrtina ich pracovného času. Až 70 % opýtaných manažérov verí, že práca v aute im šetrí čas, ktorý by inak museli venovať práci v kancelárii. V aute najčastejšie telefonujú, vyhľadávajú informácie alebo posielajú e-maily.

Najčastejšie uvádzanou aktivitou manažérov v aute je telefonovanie (s jedným človekom). Veľmi často resp. často to robí v aute viac ako tri štvrtina opýtaných (77 %). Nasledujú pracovné činnosti ako vyhľadávanie informácií (38 %), posielanie emailov (26 %), konferenčné hovory s viacerými ľuďmi (23%), príprava dokumentov a podkladov (20 %). O tom, že má veľmi dobre pripravené vozidlo na prácu z neho, je presvedčená viac ako štvrtina opýtaných (27%), ďalších 47% hodnotí pripravenosť vozidla ako „celkom dobrú“.

Že ide dnes už o štandard, potvrdzujú aj skúsenosti manažérov z praxe. „Ako niekto, kto roky pôsobil v oblasti náboru a pracovného trhu, veľmi dobre rozumiem potrebe manažérov využiť každý moment efektívne, aj ten strávený na cestách. Z vlastnej skúsenosti viem, že práca už dávno nie je viazaná len na kanceláriu – dnes musí byť manažér flexibilný a schopný pracovať kdekoľvek, či už v kancelárii, doma, alebo aj v aute. Práve preto sa služobné vozidlo stáva viac než len dopravným prostriedkom. Malo by ponúknuť komfort, pripojenie a dostatok priestoru, aby sa cestovanie mohlo zmeniť na produktívny pracovný čas,“ hovorí Ivana Molnárová, bývalá riaditeľka Profesia.sk.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŠKODA

Biznis dnes riešime 24/7

Práca z auta sa stáva čoraz populárnejšou, najmä vďaka technologickému pokroku, ktorý umožňuje ľuďom zostať produktívnymi aj na cestách. Vďaka mobilným zariadeniam, stabilnému pripojeniu k internetu a flexibilnému prístupu k pracovným úlohám môžu podnikatelia či zamestnanci efektívne riadiť biznis priamo z automobilu. Tento nový spôsob práce ponúka slobodu pohybu bez obetovania produktivity.

Skvelým partnerom práve na „mobilný biznis“ je model Škoda Superb, ktorý tento rok prišiel na trh už vo svojej štvrtej generácii. Za svoju novodobú existenciu sa stal medzi firmami obľúbenou voľbou, a nie je to náhoda. Škoda Superb totiž ponúka všetko, čo moderný manažér na cestách potrebuje. Priestranný interiér, ktorý je optimalizovaný pre prácu, dokáže pohodlne usadiť až päť ľudí, pričom vďaka ergonomickému dizajnu a inovatívnej architektúre stredovej konzoly máte k dispozícii dostatok miesta na prácu, či už je to príprava podkladov, telefonovanie alebo organizovanie videokonferencií.

Technologické riešenia vo vozidle Škoda Superb sú navrhnuté s dôrazom na produktivitu. Bezdrôtové nabíjanie až dvoch telefónov s chladením, plná konektivita s telefónom, rýchle internetové pripojenie a infotainment vám umožnia pracovať plynulo aj počas cestovania. Či už potrebujete vybaviť e-maily, alebo viesť dôležitý pracovný hovor, s vynikajúcou akustickou izoláciou a prémiovým soundsystémom Canton máte istotu, že každé slovo bude počuť zreteľne a jasne.

„Je výborne presvetlená, s veľkorysou rozlohou. Vďaka dobrému dispozičnému riešeniu ponúka priestor na prácu pre štyri osoby. Orientovaná je na všetky svetové strany a nechýba dobrá kancelárska stolička, dokonca i s masážou. No najväčšou devízou je hnuteľnosť tejto kancelárie. Vie zmeniť svoju polohu podľa toho, ako to práve potrebujete,“ vymenúva benefity „Superb Office“ moderátor Vlado Voštinár.

Komfort a bezpečnosť na prvom mieste

Pri dlhých cestách je pohodlie nevyhnutnosťou. Škoda Superb ponúka luxusné masážne a ventilované kreslá, ktoré sú elektricky nastaviteľné, čím zaručujú maximálny komfort počas jazdy.

Strešné okno zabezpečuje dostatok prirodzeného svetla, čím vytvára ideálne pracovné prostredie počas dňa. Priestranný batožinový priestor a úložné riešenia, ako sú zadné sklopné sedadlá či úložné priestory v predných sedadlách, poskytujú dostatok miesta pre všetky vaše pracovné pomôcky a osobné veci.

Zároveň Škoda Superb kladie veľký dôraz na bezpečnosť. Vozidlo je vybavené modernými asistenčnými systémami, ktoré zaručujú, že všetko sa deje pri dodržaní bezpečnosti cestnej premávky. Handsfree telefonovanie a ďalšie technológie sú samozrejmosťou, ktorá umožňuje manažérom pracovať bez toho, aby riskovali svoju bezpečnosť na cestách.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŠKODA

Kto povedal, že sa pri práci nemôžete cítiť dobre?

Škoda Superb v sebe v rámci výbavy integruje niekoľko unikátnych prvkov, ktoré z nej robia skutočnú kanceláriu na kolesách. Strešné okno presvetľuje interiér, čo zlepšuje pracovné prostredie počas dňa. Veľký batožinový priestor poskytuje dostatok miesta pre všetky pracovné nástroje a osobné veci.

Maximálny komfort počas jazdy s možnosťou elektrického nastavenia a masáže si môžu cestujúci vychutnať vďaka masážnym a ventilovaným kreslám a nechýba akustická izolácia, ktorá je rovnako ako prémiový soundsystém Canton, ideálna pre konferenčné hovory a dlhé pracovné rozhovory na cestách.

Vďaka pohonu 4x4 nezáleží na tom, kam vás vaša práca zavedie – Škoda Superb vás tam dostane. Navyše, v plug-in hybridnej verzii s dojazdom až 120 km na elektrinu a rýchlym DC nabíjaním z 10 na 80% za 25 minút sú mesačné náklady na prevádzku výrazne zredukované.

Záujemcovia o nový Superb si môžu vybrať z dvoch karosárskych verzií - okrem elegantného liftbacku je v ponuke aj praktické combi, ktoré pojme dostatok batožiny aj na dlhé služobné cesty.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŠKODA

Finančne dostupná sloboda na cestách

Okrem technologických a komfortných prvkov prichádza Škoda Superb aj s finančne atraktívnou ponukou. Financovanie na mieru začína už od 435 EUR mesačne, vrátane poistenia, čo z nej robí dostupnú možnosť pre manažérov, ktorí chcú zvýšiť svoju produktivitu na cestách. Vďaka balíku 5 rokov pohody získate nielen 5-ročnú záruku, ale aj 5 rokov servisu zdarma v cene vozidla. Vďaka rozsiahlej sieti predajných a servisných miest Škoda na Slovensku si môžete sami vyskúšať všetky výhody tejto kancelárie na kolesách.

Nová kancelária na kolesách

Škoda Superb nie je len vozidlo – je to doslova mobilná kancelária, ktorá vám poskytuje slobodu pracovať kdekoľvek a kedykoľvek. Pre manažérov, ktorí chcú efektívne využívať svoj pracovný čas aj mimo kancelárie, je novinka z Mladej Boleslavi ideálnym riešením. Stačí sa presvedčiť na vlastnej koži a objaviť komfort a produktivitu, ktoré vám Superb prináša. Zarezervujte si termín na skúšobnú jazdu alebo navštívte stránku www.superboffice.sk a dozviete sa viac.

Otvoriť galériu
Zdroj: ŠKODA

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Female scientist working in the CDC laboratory.
Vedcom sa podarilo čosi nevídané: Podarí sa oživiť dávno vyhynutý druh? Vo veci nastal kľúčový posun
Národná galéria v Londýne.
Útoky klimatických aktivistov pokračujú: Národná galéria v Londýne koná, s týmto sa tam už nedostanete
Na snímke ukrajinská špecialistka na odmínovanie Naďa Kudrjavcevová, ktorá pracuje pre Švajčiarsku nadáciu pre odmínovanie počas konferencie o odmínovaní Ukrajiny vo štvrtok 17. októbra 2024 v Lausanne vo Švajčiarsku.
Ukrajina sa stala najviac zamínovanou krajinou na svete: Desivé prognózy! Pomôcť chcú DESIATKY štátov
Chudnutie (ilustračná fotografia).
Prekvapivé zistenia vedcov: Lieky na chudnutie môžu pomôcť aj pri ďalšom probléme! Má to ale háčik
Útočník z aš-Šabábu sa odpálil v hlavnom meste Somálska.
Okamihy hrôzy v Somálsku! Útočník sa ODPÁLIL v hlavnom meste: Zomierali nevinní
Vodca palestínskeho radikálneho hnutia Hamas Jahjá Sinwár.
Svet reaguje na smrť vodcu Hamasu: Západní lídri na ňom nenechali nitku suchú! Bol vrah a terorista, tvrdia
(ilustračné foto)
Na Ukrajinu pôjdu nové kamikadze drony: Dokážu lietať vo dne i v noci! To nie je všetko
Vo veku 31 rokov zomrel britský spevák Liam Payne.
Foto
Hrozné, čo mali nájsť v hotelovej izbe Liama Payna († 31): Polícia hovorí o DEZOLÁTNOM stave
(ilustračné foto)
V Iraku zhabali obrovské množstvo tabletiek captagonu: Neuveriteľné, v čom ich pašovali
Obvinená učiteľka výtvarnej výchovy Jennifer Massey.
Obrovský šok! Polícia prichytila ženu s maloletým chlapcom: Preboha, veď je to jej žiak...
(ilustračná foto)
Maskované osoby vtrhli do rektorátu univerzity v Berlíne: Keď prišla polícia, dali sa na útek
(ilustračné foto)
Držte si klobúky, časť Slovenska potrápi silný vietor: Výstraha platí pre viacero okresov