Pred otvorením si chcel totiž trošku urobiť očko a svojim známym sa rozhodol poslať prvé ochutnávky svojich jedál. Tí však po doručení balíčkov, s vidinou, že im navaril veľký Ihnačák, zostali ako obarení. Namiesto chutného jedla dostali vzduch. Mnohí len otvárali ústa a neverili vlastným očiam.
Bol to poriadny šok. Renomovaný šéfkuchár Ihnačák, ktorý sa pýši bohatými skúsenosťami z prestížnych svetových reštaurácií, má vášeň pre kvalitné suroviny a inovatívny prístup k vareniu, čo ho vynieslo na špičku slovenskej gastronómie. Nebolo teda prekvapením, keď ohlásil, že sa púšťa do vlastného reštauračného projektu.
Jeho reštaurácia dostala názov Everysixth a sľubovala príchod jedinečného konceptu pre tých, ktorí bažia po novosti a neboja sa objavovať. Aby talentovaný gastro šéf svoj nový projekt trošku zviditeľnil a urobil mu reklamu, rozhodol sa doručiť pár svojim známym boxy s chutnými špecialitami, ktoré by chcel neskôr podávať svojim zákazníkom. To, čo však urobil, sa doteraz ešte nestalo.