Keď si však boxy otvorili, zostali ako obarení. V krabičkách totiž nebolo vôbec nič. Ihnačák Novému Času vysvetlil, prečo si kuchársku zásteru tentoraz neobliekol a prečo sa rozhodol svojich známych takto dobehnúť. Bol to poriadny šok.
Renomovaný šéfkuchár Ihnačák, ktorý sa pýši bohatými skúsenosťami z prestížnych svetových reštaurácií, sa drží na špičke slovenskej gastronómie. Nebolo teda prekvapením, keď ohlásil, že sa púšťa do vlastného reštauračného projektu. Jeho reštaurácia dostala názov EverySixth a aby svoj nový projekt trošku zviditeľnil a urobil mu reklamu, rozhodol sa doručiť niekoľkým svojim známym boxy s chutnými špecialitami, ktoré by chcel neskôr podávať svojim zákazníkom.
To, čo však urobil, sa ešte nestalo. V jeho kuchyni totiž zhon rozhodne nebol, hrnce, misky, varešky či mixéry neštrngotali a sám kuchár sa tiež nešiel pretrhnúť od roboty. Známym tváram, ktoré čakali na chutný obed od vychyteného Ihnačáka, totiž doručil prázdne boxy.