Reklama

Čo so žĺtkami, ak potrebujete len bielka? 3 chutné TIPY, po ktorých sa budete zalizovať!

Čo so žĺtkami, ak potrebujete len bielka? 3 chutné TIPY, po ktorých sa budete zalizovať!

Zdroj: STVR

Reklama

Pri príprave bielkovej peny vám medzi bielka nesmie padnúť ani kvapka žĺtka, inak vám pena nevyjde správe. Aspoň tak tvrdia pekárske špičky. Ak však na prípravu receptu potrebujete veľké množstvo vajíčok, bolo by na škodu, aby nepotrebné žĺtka skoničli v koši. Čo s nimi? 

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Pečie celé Slovensko4: Čo so žĺtkami

    Dilema, s ktorou sa stretol snáď každý kuchár - recept obsahuje bielka, no osud žĺtok ostane nejasný. V podobnej situácii budú už túto nedeľu súťažiaci v šou Pečie celé Slovensko. Keďže osobné a kreatívne výzvy si mohli trénovať aj doma, podelili sa o svoje tipy, čo robili so žĺtkami, ktoré im pri trénovaní receptu ostali. V kreatívnej výzve budú súťažiaci pripravovať snehové bomby s bielkového snehu.

    Pozrite si v ukážke, ako žĺtka využili Tonka, Dávid a Janka a nenechajte si ujsť premiérovú epizódu štvrtej série šou Pečie celé Slovensko v nedeľu o 20.30 h na Jednotke!

    Autor: © Nový Čas

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace