Desivý prípad rodiny v Číne, ktorá sa zišla pri príležitosti štátneho sviatku. Spolu sa naraňajkovali, no prešlo niekoľko hodín a zomreli strašnou a bolestivou smrťou.
Ako informuje portál Lad Bible, dávkové varenie a zmrazovanie užitočne šetrí čas. Táto metóda však môže viesť aj k vážnym zdravotným problémom, ak pri skladovaní a ohrievaní niektorých potravín nedodržíte náležitú starostlivosť.
Pre jednu rodinu v Číne malo rozhodnutie začať ráno konzumáciou domáceho pokrmu s názvom Suantangzi, čo je druh hustých rezancov z fermentovanej kukuričnej múky, smrteľné následky. Ráno 5. októbra 2020 sa 12-členná rodina zišla a zjedla toto jedlo, aby spolu oslávili štátny sviatok.
Rezance boli rozmrazené a pripravené po roku strávenom v mrazničke, pričom len deväť z dvanástich prítomných ľudí sa rozhodlo jedlo zjesť. Traja z mladších členov rodiny rezance odmietli, kvôli tomu, že im jednoducho nechutili.
Členovia rodiny začali pociťovať nepríjemné príznaky. Čítajte ďalej >>>