Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Medvedie mäso v reštaurácii olympionika Hurajta: TAKTO skončila kontroverzná špecialita z jedálnička!

Medvedie mäso v reštaurácii olympionika Hurajta: TAKTO skončila kontroverzná špecialita z jedálnička!

Zdroj: infografika NMH

Reklama
Logo Nový ČasLogo Nový Čas

Špecialitku si teraz neobjednáte! Medvedí guláš a nátierka z medvedích oškvarkov zmizli z jedálneho lístka v kolibe Žerucha v Tatranskej Štrbe, ktorú vlastní a prevádzkuje bývalý úspešný biatlonista Pavol Hurajt (46).

Nie kvôli ochranárom, ktorí dokonca podali trestné oznámenie. Podľa Hurajta je momentálne sezónne medziobdobie, keď je menej zákazníkov, a tak vzácne mäso skončilo v mrazáku.

Medvedie mäso na jedálnom lístku koliby Žerucha vyvolalo rozporuplné reakcie verejnosti. Ochranárov z iniciatívy My sme les to dokonca vytočilo do takej miery, že podali trestné oznámenie. V kolibe sa potom striedala kontrola za kontrolou a momentálne si medvedie pochúťky z jedálneho lístka nevyberiete.

Takto vyzerá čarovanie s jedlom: Nebudete veriť vlastným očiam, čo urobil kuchár s ohňom!

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Takto vyzerá čarovanie s jedlom: Nebudete veriť vlastným očiam, čo urobil kuchár s ohňom!

    „Čakáme ešte na výsledky kontroly Inšpekcie životného prostredia, ale všetko, čo po nás požadovali, sme im predložili,“ hovorí mierne rozladený majiteľ koliby Pavol Hurajt.

    „Naozaj nerozumiem povyku, ktorý sa zdvihol. Mäso sme zatiaľ uskladnili. Hlavne preto, že teraz je také medziobdobie s menším počtom zákazníkov a ide o naozaj exkluzívnu a limitovanú ponuku. Akonáhle sa začne sezóna, medvedie pochúťky opäť zaradíme do ponuky,“ dodal Hurajt, ktorý tvrdí, že zodpovedným orgánom predložil všetky potrebné povolenia.

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace