Cestou z práce s kolegami aj cez víkend s deťmi. Na vianočné trhy po celom Slovensku mieria každý deň desiatky tisíc ľudí lačných po rôznych delikatesách. Predajcovia preto ponúkajú overené pokrmy, ale aj netradičné pochúťky, ktorými chcú zaujať. Keďže náklady každý rok rastú, Nový Čas sa bol pozrieť na ceny obľúbených jedál a nápojov. Kde sú najdrahšie lokše, punč a klobáska?
Trnava, Trojičné námestie
- Varené víno 2 dl - 4 €
- Tradičný punč 2 dl - 4 €
- Klobása - od 7,50 do 10 €
- Cigánska pečienka - od 7,50 do 10 €
- Zemiaková placka - od 5 do 7 €
Bratislava, Hlavné námestie
- Varené víno 2 dl - 3 €
- Tradičný punč 2 dl - 4 €
- Klobása - od 7,50 do 10 €
- Cigánska pečienka - 7,50 €
- Zemiaková placka - 5 €
Banská Bystrica, Námestie SNP
- Varené víno 2 dl - 3 €
- Tradičný punč 2 dl - 3 €
- Klobása - 3,50 €
- Cigánska pečienka - 8 €
- Zemiaková placka - 5 €
Nitra, Svätoplukovo námestie
- Varené víno 2 dl - 2,50 €
- Tradičný punč 2 dl - 2,70 €
- Klobása - 8 €
- Cigánska pečienka - 7,50 €
- Zemiaková placka - 5,50 €
Koľko stojí občerstvenie v iných mestách Slovenska? Čítajte na ďalšej strane→