Cestou z práce s kolegami aj cez víkend s deťmi. Na vianočné trhy po celom Slovensku mieria každý deň desiatky tisíc ľudí lačných po rôznych delikatesách. Predajcovia preto ponúkajú overené pokrmy, ale aj netradičné pochúťky, ktorými chcú zaujať. Keďže náklady každý rok rastú, Nový Čas sa bol pozrieť na ceny obľúbených jedál a nápojov. Kde sú najdrahšie lokše, punč a klobáska?
Trenčín, Mierové námestie
- Varené víno 2 dl - 1,50 €
- Tradičný punč 2 dl - 1,50 €
- Klobása - od 7,50 do 10 €
- Cigánska pečienka - 5 €
- Zemiaková placka - 5 €
Prešov, Hlavná ulica
- Varené víno 2 dl - od 2,40 do 3 €
- Tradičný punč 2 dl - 3 €
- Klobása - 6,50 €
- Cigánska pečienka - 7 €
- Zemiaková placka - 5 €
Košice, Hlavná ulica
- Varené víno 2 dl - 3 €
- Tradičný punč 2 dl - od 1,50 do 2,60 €
- Klobása - 6,50 €
- Cigánska pečienka - 7,50 €
- Zemiaková placka - 2,50 €