Štedrovečerný stôl je v jej rodine vždy starostlivo pripravený a plný tradičných jedál. „Máme tradičné menu: kapustnicu, zemiakový šalát a kapra aj tresku. U nás sa varí aj hrach,“ prezrádza moderátorka. Niektoré jedlá však z menu postupne vypadli: „Kedysi sme robili aj makové či tvarohové opekance, ale posledné roky ich už nikto neje, takže sme to vynechali.“
Okrem hlavných jedál si u nej nájde svoje miesto aj niekoľko symbolických pochúťok a dekorácií. „Na stole musí byť celý bochník chleba, misa s ovocím, med, oblátky a koláče. Samozrejme, sviečka v strede stola a šampanské na prípitok,“ dodáva Marianna.
Má moderátorka vysnívaný darček, ktorý nikdy nedostala? Na akom mieste bude tráviť Silvestra? Má v roku 2025 špeciálne plány?
Viac sa dočítate v Novom Čase víkend