Ako píše Daily Star, 33-ročná medička z amerického štátu Florida povedala, že bežne dostupná potravina robí zázraky. To musíte vyskúšať!
Reč je o syre, ktorého konzumácia znižuje šance na nepríjemnú opicu. “Dôvodom je, že syr obsahuje množstvo bielkovín, tukov a sacharidov, ktoré v žalúdku regulujú vstrebávanie alkoholu. Syr dokáže pomôcť telu spracovať alkohol a chrániť pred poškodením pečene. Syr je takisto bohatý na vitamíny B a vápnik, ktoré sa pri pití alkoholu z tela vytrácajú,” uviedla vo videu. Jej sledovatelia boli z tejto informácie nadšení. Video získalo vyše 248-tisíc lajkov a pod ním sa objavilo veľa natešených komentárov.
Kľúčovým však zostáva piť s mierou, ak sa chcete cítiť sviežo nasledujúce ráno. “Pamätajte, že žiaden alkohol je lepší než akýkoľvek alkohol. Ak sa už ale chystáte piť, dajte si predtým trochu syra,” poznamenala na záver.