Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

K pohrebnému ústavu sa hrnú živí! Kvôli tomu, čo ich tak láka, sú ochotní aj KLAMAŤ

K pohrebnému ústavu sa hrnú živí! Kvôli tomu, čo ich tak láka, sú ochotní aj KLAMAŤ

Zdroj: istock

Reklama
Logo Nový ČasLogo Nový Čas

Medzi ľuďmi sa rozšírila bizarná novinka! Za chutným jedlom sú ľudia ochotní cestovať rôzne diaľky, veď kto by sa nechcel dobre najesť? V tomto prípade však nejde o vzdialenosť, ale skôr o miesto, ktoré láka stravníkov.

Podľa všetkého sa gurmáni v Číne sa hrnú do vskutku podivuhodnej destinácie. Na sociálnych sieťach sa totiž rozšírilo, že výborné pokrmy podávajú práve v jedálni pohrebného ústavu!

Pre hladošov je momentálne obľúbeným podnikom jedáleň, ktorá pôvodne slúži zákazníkom pohrebného ústavu Erlong, sa nachádza v juhozápadnej provincii Kuej-čou.

Jedáleň slúži zákazníkom pohrebného ústavu, ale keď sa začalo hovoriť o ich chutných rezancoch, začali sa objavovať hordy stravníkov - niektorí sa vydávali za smútiacich - aby jedlo ochutnali. Spoločnosť Erlong odvtedy oznámila, že niektorým ľuďom z verejnosti umožní stravovať sa v jej priestoroch, pokiaľ nebudú rušiť skutočných mútiacich, informuje BBC.

Takto vyzerá čarovanie s jedlom: Nebudete veriť vlastným očiam, čo urobil kuchár s ohňom!

Zdieľať

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Takto vyzerá čarovanie s jedlom: Nebudete veriť vlastným očiam, čo urobil kuchár s ohňom!

    Pohrebný ústav ponúka počas raňajok a večere rôzne druhy rezancových jedál, ktoré stoja neuveriteľnú cenu, a to 10 jüanov za misku (1,3 €). Najobľúbenejším druhom majú byť rezance s mletým bravčovým mäsom a arašidmi.

    Jeden z pracovníkov Erlongu pre Jiupai News povedal, že „obsluhujú len zákazníkov, ktorí si prídu do pohrebného ústavu vybaviť záležitosti“. Ostatní ľudia sa však vkradli, aby si dali misku rezancov, povedal pracovník a dodal, že niekedy sú rady v Erlongu také dlhé, že stravníci musia niekedy čakať aj niekoľko hodín, kým dostanú jedlo.

    Pokračovanie článku na ďalšej strane >>>

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace