Tento revolučný koncept prináša viaceré výhody. Hygienické balenie znamená menej baktérií, dlhšiu čerstvosť a žiadne kompromisy v kvalite. Diskontný predajca si dáva záležať na tom, aby vám priniesol len to najlepšie.
„Lidl nás naučil baliť kvalitné mäso, ale hlavne sme vďaka nemu lepšie nastavili našu efektívnosť práce. Aby sme boli konkurencieschopní a ustáli európsky trh, bolo nevyhnutné, aby sme zabezpečili najvyšší štandard za najlepšiu možnú cenu,“ hovorí generálny riaditeľ Istermeat, a.s. Zoltán Fitos, ktorý dodáva mäso do Lidla už šesť rokov.
„ Od začiatku spolupráce diskont predal už viac ako 21-tisíc ton mäsa. Výsledkom dlhoročného overeného spojenia je, že aj toto naše ,duo‘ garantuje najmodernejší a najrýchlejší baliaci proces pri dodržaní najvyšších hygienických štandardov, vďaka ktorému sa mäso dostane k zákazníkovi v perfektnej kondícii,“ vysvetľuje nákupca tovarovej skupiny mäsových výrobkov Juraj Lapoš.
Nový štandard znamená, že si domov odnesiete absolútne NEDOTKNUTÉ mäso. Také, ktoré prešlo moderným baliacim procesom a zachovalo si maximálnu čerstvosť a chuť.
Prečo je nedotknuté mäso bezpečnejšie a zdravšie?
Menej baktérií
Každý kontakt s rukami či inými povrchmi môže znamenať prenos baktérií, ako sú salmonela, E. coli či listéria. Hygienické balenie minimalizuje tento rizikový faktor.
Dlhšia čerstvosť
Bez priameho kontaktu s vonkajším prostredím mäso nestráca kvalitu tak rýchlo a vydrží dlhšie čerstvé.
Žiadne kompromisy v hygiene
Pri tradičnom balení sa môže mäso kontaminovať už pri manipulácii v obchode. Nedotknuté balenie eliminuje túto možnosť.
Maximálna kvalita
Mäso je spracované a balené tak, aby si zachovalo svoju prirodzenú štruktúru, farbu a vôňu bez potreby konzervantov.
Bezpečnosť pri príprave
Keďže sa mäso dostane k vám v maximálne hygienických podmienkach, minimalizuje sa riziko kontaminácie pri varení.
Aké NEDOTKNUTÉ mäso nájdete v Lidli?
- Bravčové karé v celku bez kosti
- Bravčové stehno
- Bravčovú krkovičku XXL v plátkoch bez kosti
- Mleté mäso na fašírky
- Vysokú roštenku
- Ďalšie druhy chladeného mäsa