Takto v sobotu na pešej zóne ponúkali návštevníkov centra mesta anjelskou polievkou iba za jedno euro. Výťažok 2 000 € poputoval na charitu, takže kapustová polievka voňala aj dobrým pocitom.
Šéfkuchár potvrdil, že v tisíclitrovom kotle začali variť ráno o piatej. Už na poludnie to v centre mesta rozvoniavalo doďaleka, takže o zákazníkov nebola núdza. „Kapustnica chutí vynikajúco. A anjeli k nezabudnuteľnému kulinárskemu zážitku určite dopomohli,“ chválil Tibor Paľo, no receptúru prezradiť nechcel.
Nový Čas však zistil, že v kotle premiešali až 150 kíl kapusty, 80 kíl mäsových výrobkov vrátane klobás, údených rebier aj slaniny. Do typickej vianočnej polievky tradične pridali štyri kilá húb, tri kilá sušených sliviek a, samozrejme, nemohlo chýbať korenie. Milá a aj chutná akcia mala ušľachtilý cieľ, pretože výťažok z predaja 2 000 porcií kapustnice poputuje do detských domovov a sociálne slabším rodinám.