Za jednotnú cenu je v Oup´s Café všetko okrem bonbónov, teda cestovinové a ovocné šaláty, dezerty, zmrzliny, minisendviče, kusy pizze i pitie. „Najdlhšie trvalo, než sme vymysleli recepty, aby jedlo stálo euro a aby sme mali zisk,“ povedal majiteľ podniku, Daniel Franco (43), ktorý predtým roky pracoval v propagácii. Samoobslužnú reštauráciu riadi spolu so ženou a so synom.
Bistro je otvorené od ôsmej ráno do ôsmej hodiny večer a ponúka predovšetkým jedlá so sebou – od raňajok, desiatej až po obedy. Dosť klientov prekvapujúco chodí večer, kedy sa obchodná štvrť, kde reštaurácia leží, vyprázdňuje. Pôvodný cieľ dosiahnuť 200 zákazníkov za deň už reštaurácia prekonala.
Franco teraz plánuje otvorenie ďalších pobočiek v Paríži a jeho okolí, okrem iného tiež v podchodoch metra, v nemocniciach, na staniciach a v obchodných centrách. „Ide o rýchlu, intuitívnu reštauráciu. Ľudia môžu prísť znova kedykoľvek počas dňa, kúpiť a odísť, zaberie to len niekoľko sekúnd,“ povedal Franco.