Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.06.2015 10:03 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Posledná rozlúčka s tetou Petry Polnišovej: Farmári sa na Jarmilu († 59) vykašľali!

Skončila sa Farma, skončili sa kamarátstva! Včera krátko popoludní sa približne stovka ľudí prišla naposledy rozlúčiť s účastníčkou Farmy 2 Jarmilou Ščibrányovou († 59).

Táto silná žena, ktorá okolo seba rozdávala radosť, si však takýto odchod do neba nezaslúžila. Z pôvodnej zostavy markizáckej reality show jej totiž nikto neprišiel dať zbohom! Jarmila († 59), ktorá pred tromi rokmi bojovala na farmárskom statku o rozprávkovú výhru 50-tisíc eur, sa už na svojich spolubojovníkov pozerá z neba. So sympatickou ženou, ktorá sa s rakovinou pasovala len krátke štyri mesiace, sa príbuzní a priatelia včera krátko popoludní rozlúčili v bratislavskom krematóriu.

 

Farmárska rodina z druhej série tu však chýbala! Ani jeden farmár z pôvodnej jedenásťčlennej skupiny z Farmy 2 neprišiel na poslednú rozlúčku s mamou štyroch dospelých detí. Jana Frčková s dcérou Luciou, ktoré sa s Jarmilou stretávali aj po skončení reality šou neprišli, lebo sú práve na dovolenke. „S Jarkou sa prídeme rozlúčiť, keď sa z dovolenky vrátime,“ povedali pre Nový Čas. Pracovné povinnosti zabránili prísť aj Monike Haklovej.

Otvoriť galériu
„Rodine som vyjadrila úprimnú sústrasť,“ vysvetlila stroho. Tomáš Mrva, ktorému Ščibrányová na Farme najviac fandila, sa ospravedlnil pre zlomený členok. „Som na PN,“ vysvetlil. V dave sa objavila iba Ľudovíta Mládková, ktorá do televíznej šou vstúpila neskôr. Na pohrebe sa ale neukázal nikto z kompetentných zo Záhorskej Bystrice a to napriek tomu, že sa farmári na istý čas stali súčasťou markizáckej rodiny. Pritom Ščibrányová bola prvá farmárka, ktorú si vybrali do druhej série Farmy.

Otvoriť galériu
Polnišová meškala

Nie je tajomstvom, že Jarmila bola tetou známej herečky Petry Polnišovej. Tá na poslednú rozlúčku do bratislavského krematória dorazila o pätnásť minút neskôr. Oblečená v dlhých čiernych šatách a koženej bunde sa skrývala pod veľkými čiernymi okuliarmi. Na pohreb však dorazila sama. Jej partner Matthieu Darras, s ktorým má dvoch synov - Felixa a Simona, na ňu čakal pred vchodom.

Otvoriť galériu
Spolu sa potom pridali k smútiacemu davu, ale k rodine si neprisadli. Zostali stáť pri dverách úplne vzadu, akoby ani neboli jej súčasťou. Keď však Jarmiline pozostatky spúšťali na spopolnenie, známej herečke vyhŕkli slzy. K citlivej rodinnej téme sa dvojnásobná mamička po obrade odmietla vyjadriť.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán dostal pozvánku do Gruzínska: Má sa stretnúť s premiérom
(ilustračné foto)
Exprezident TEJTO krajiny mal prežiť pokus o atentát! Desivé, čo sa dialo
(ilustračné foto)
Andy sa topil v jazere: PRAVDA o zomieraní! Naskočia vám zimomriavky, čo zažil
Vodič zaparkoval na priechode pre chodcov.
Váš Tip
Toto nemôže urobiť ani s 3 promile: Sledujte, kde zaparkoval vodič v Bratislave! Silná káva
Zima. (Ilustračné foto)
Dušičky prinesú prudkú ZMENU počasia: Pripravte sa, bude to drsné!
Hasiči zasahujú pri likvidácii požiaru na trnavskej skládke odpadov.
Horí trnavská skládka odpadov! Zasahujú hasiči
(ilustračné foto)
Dobre sa pozrite na svoje uši: Máte tam TÚTO vec? Utekajte k lekárovi!
Minister obrany SR Robert Kaliňák
Kaliňák o atentáte na premiéra: Trestné stíhanie ďalších osôb?! Aha, čo prezradil
Martin Škrtel
Ubíjalo ho 14 hodín v kancelárii? Škrtel prehovoril: TOTO je jediný skutočný dôvod môjho konca v DAC
(ilustračné foto)
V Japonsku sa deje niečo nezvyčajné: To tu už dlho nebolo!
Ilustračné foto.
Ste skrytý alkoholik? TOTO vás prezradí: Všimnete si to okamžite
Človek sa musí niekedy zamýšľať aj nad úplnými banalitami.
Ste unavení z každodenného rozhodovania? Nová štúdia priniesla nečakané riešenie