Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.06.2015 13:18 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Tragická nehoda moderátora Mima: Kto bol na vine!? Odkaz zúfalej matky mŕtveho motorkára!

Ako v zlom sne! Takto sa cítia manželia Jana a Mikuláš Šándorovci zo Studienky, ktorí navždy stratili svojho milovaného syna Michala († 32).

Milovník silných motoriek sa totiž v sobotu krátko popoludní zrazil s autom známeho moderátora Milana Mima Ambróza (35). Ten mal namierené na súkromnú akciu pre deti do neďalekého malackého hotela, kam už však nedorazil. Zúfalá motorkárova mama Jana prostredníctvom Nového Času poslala bývalému moderátorovi jojkárskeho Dobrého rána veľmi šokujúci odkaz! Michal († 32) zo Studienky pracoval ako klampiar v Rakúsku. Hoci sa pred štyrmi rokmi rozviedol, bol plný elánu.

Od štrnástich rokov vlastnil motorku, s ktorou precestoval takmer celé Slovensko a Česko. „Prvú motorku mal babetu. Tú zdedil po dedkovi,“ spomína uplakaný otec Mikuláš, ktorý si stále nepripúšťa synovu smrť. V osudnú sobotu mal Michal namierené za dvomi kamarátmi na Pezinskú Babu, kam však už nedorazil. Len pár kilometrov od bydliska sa totiž zrazil s autom, ktoré šoféroval moderátor Milan „Mimo“ Ambróz. Po­dľa informácií Nového Času išiel moderovať súkromnú detskú akciu do hotela neďaleko Malaciek.

Otvoriť galériu
„Videli sme, ako sa to stalo. Muž vyletel z motorky. Vodič auta hneď vystúpil. Bol v poriadnom šoku. Splašene behal po ceste, chcel pomôcť ležiacemu mužovi, hľadal mobil, aby zavolal pomoc,“ povedala žena, ktorá nehodu videla. „Vieme, kto do neho narazil. Je mi veľmi ľúto syna, ale úprimne vám poviem, že mi je ľúto aj toho moderátora,“ povedala s plačom mama Jana a dodala: „Už nikdy nebude tak, ako bolo!“ Šándorovci boli v čase nehody len pár metrov od tragédie.

 

„Muž ma viezol do práce. Pred Malackami na nadjazde na moste sme zastavili, lebo sa tam stala nehoda, pri ktorej zomrel motorkár. A manžel, že však pred polhodinou išiel Miško. Vystúpila som z auta a išla sa pozrieť,“ spomína na najhorší deň života Jana. „V polovici cesty som sa vrátila, ale boli tam ľudia zo Studienky a ja som už z ich pohľadov videla, že niečo nie je v poriadku. Povedali, že motorkár zo Studienky sa zabil. Manžel tam išiel, odkryli plachtu, a bol to Miško,“ dodala s plačom mama motorkára.

Otvoriť galériu
Podľa informácií Nového Času bol moderátorovi na mieste zadržaný vodičák. „Obvinenie proti konkrétnej osobe doposiaľ vznesené nebolo. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody, aj miera zavinenia sú v súčasnosti aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Ambróz na telefonáty a správy Nového Času do uzávierky nereagoval.

Ako mohlo dôjsť k nehode?

Otvoriť galériu
Najčastejšie dochádza k prehliadnutiu motorky v protismere pri odbočovaní vľavo. „Motorkár vidí priamu cestu voľnú a vodič nevidí motorku. Toto je veľmi častý scenár dopravnej nehody,“ povedal pre Nový Čas dopravný analytik Jozef Drahovský s tým, že všetko veľmi závisí aj od toho, aký dobrý má vodič zrak, a tiež od toho, ako rýchlo ide motorka. „Keď má vodič zlý zrak, nemal by šoférovať. A závisí to aj od toho, či vodič motorky ide neprimeranou rýchlosťou,“ dodal analytik.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán dostal pozvánku do Gruzínska: Má sa stretnúť s premiérom
(ilustračné foto)
Exprezident TEJTO krajiny mal prežiť pokus o atentát! Desivé, čo sa dialo
(ilustračné foto)
Andy sa topil v jazere: PRAVDA o zomieraní! Naskočia vám zimomriavky, čo zažil
Vodič zaparkoval na priechode pre chodcov.
Váš Tip
Toto nemôže urobiť ani s 3 promile: Sledujte, kde zaparkoval vodič v Bratislave! Silná káva
Zima. (Ilustračné foto)
Dušičky prinesú prudkú ZMENU počasia: Pripravte sa, bude to drsné!
Hasiči zasahujú pri likvidácii požiaru na trnavskej skládke odpadov.
Horí trnavská skládka odpadov! Zasahujú hasiči
(ilustračné foto)
Dobre sa pozrite na svoje uši: Máte tam TÚTO vec? Utekajte k lekárovi!
Minister obrany SR Robert Kaliňák
Kaliňák o atentáte na premiéra: Trestné stíhanie ďalších osôb?! Aha, čo prezradil
Martin Škrtel
Ubíjalo ho 14 hodín v kancelárii? Škrtel prehovoril: TOTO je jediný skutočný dôvod môjho konca v DAC
(ilustračné foto)
V Japonsku sa deje niečo nezvyčajné: To tu už dlho nebolo!
Ilustračné foto.
Ste skrytý alkoholik? TOTO vás prezradí: Všimnete si to okamžite
Človek sa musí niekedy zamýšľať aj nad úplnými banalitami.
Ste unavení z každodenného rozhodovania? Nová štúdia priniesla nečakané riešenie