Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
14.10.2015 13:21 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Tragédia: Chodca po zrážke osobným autom odhodilo pod nákladiak!

Hrôza! Za jeden deň na našich cestách vyhasli tri životy! V Trnavskom kraji v stredu večer auto zachytilo chodca († 37) a odhodilo ho pod nákladiak.

Na ceste medzi obcami Červeník a Madunice (okres Hlohovec) sa v stredu okolo 21. hodiny stala smrteľná dopravná nehoda. Ako sa nehoda stala? Vodič (50) osobného auta Hyundai Getz z Trnavy na ceste prednou časťou auta zrazil chodca, ktorý kráčal po vozovke bez reflexných prvkov. Po náraze spadol chodec do protismeru, kadiaľ prechádzal nákladiak. Vodič (52) Renaultu Midlum nestihol zrážke zabrániť. Chodec († 37) zo Senice na mieste zraneniam podľahol.  Dychové skúšky na alkohol boli u vodičov áut negatívne - informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Zrazili sa dve autá BMW, zahynula vodička Timea

Otvoriť galériu

Tragická udalosť sa stala v stredu popoludní v okrese Galanta. Pri nehode dvoch osobných áut BMW († 31) zraneniam podľahla. 

Nehoda sa stala medzi obcami Horné Saliby a Matúškovo (okres Galanta). Krátko po 11. hod sa na ceste zrazili dve osobné autá BMW. V jednom z nich - BMW 525 vodička pri prejazde zákrutou dostala šmyk a zrazila sa s BMW X3, ktorý riadil vodič (60)  z Horných Salíb. Vodička Timea Cz. († 31) z obce Kráľov Brod  (okres Galanta) ťažkým zraneniam podľahla, vodič druhého BMW sa zranil ťažko. "V úseku bola neprejazdná cesta, polícia na mieste usmerňovala premávku," uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Tímea, ktorá pri nehode zahynula, bola osobná trénerka a inštruktruktorka v skupinovom cvičení. "Bola vždy usmiata, pohodová mladá žena. Bude nám veľmi chýbať," povedal jej kolega.

Druhá nehoda mladého vodiča stála život 

Vodič dodávky Citroën Jumper medzi 23. hod. v utorok a 2. hodinou v noci v stredu medzi obcami Somotor a mesto Streda nad Bodrogom (okres Trebišov) v ľavotočivej zákrute zišiel z vozidlom z cesty na trávu, kde vozidlo narazilo o betónový elektrický stĺp. Auto pokračovalo v jazde po tráve a opäť narazilo do ďalšieho betónového stĺpu. Vodič auta Nikolas Z.  († 19) z obce v okrese Trebišov na mieste zraneniam podľahol. "K objektívnemu posúdeniu príčiny a miery zavinenia dopravnej nehody bol na miesto prizvaný znalec z odboru dopravy," uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. Podľa polície ten istý vodič v utorok medzi 22,30 až 23. hodinou za volantom dodávky Renault Kangoo v obci Somotor čelne narazil do betónového stĺpa verejného rozhlasu. Po náraze auto pravou stranou narazilo do oplotenia rodinného domu. Vodič z miesta nehody ušiel.

Andrea predbiehala a čelne nabúrala

Na ceste medzi odbočkami na obce Babindol a Klasov (okres Nitra) sa v utorok krátko po 8. hodine zrazil nákladiak s dvomi osobnými autami. Vodička osobného auta Peugeot 206 s evidenčnými číslami okresu Nové Zámky predbiehala kolónu áut a dostala sa rovno pred oproti idúci nákladiak Iveco, ktorý prevá žal železný šrot. Vodička Andrea († 36) zraneniam na mieste podľahla. Do nákladiaka narazilo ešte ďalšie osobné auto - Ford Fiesta s trenčianskym evidenčným číslom. Ťažko zranenú vodičku (38) z Bratislavy z miesta nehody odviezli do nemocnice leteckí záchranári. 

Auto sa zrazilo so srnou, šofér zahynul 

 

Utorok - Neďaleko obce Liptovská Osada (okres Ružomberok) sa zrazilo osobné auto Škoda Octavia so srnou. Auto po náraze vyletelo z cesty a nabúralo do stromu. Pri nehode zahynul vodič Peter († 45) z obce v okrese Stará Ľubovňa. Ľahko zraneného spolujazdca Štefana (32) previezli do Ústrednej vojenskej nemocnice v Ružomberku. Dvojica išla na školenie vo firme v Nitrianskom kraji, súvisiace s ich prácou. 

Vladimír nabúral do stromu

Pondelok  - Medzi obcami Dolné Srnie a Moravské Lieskové (okres Nové Mesto nad Váhom)  v miernej ľavotočivej zákrute Vladimír J. († 42) na aute Citroën C4 vyšiel s autom mimo cestu a čelne narazil do stromu. Vodič na mieste nehody zraneniam podľahol. Po Vladimírovi ostali dve deti. 

Maroš sa zrazil s nákladiakom

Pondelok - Na cestnom obchvate Svidníka vodič Maroš K. (22) z Vyšnej Jedľovej (okres Svidník) za volantom Renault Megane zo nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s poľským nákladiakom. Mladý šofér zomrel na mieste nehody. 

Cestou do práce zahynuli dvaja mladíci 

Otvoriť galériu
nehoda, Donovaly
Zdroj: PZ/Čas.sk

Pondelok Pri obci Motyčky (okres Banská Bystrica) na horskom priechode Donovaly sa dodávka s tromi mladíkmi zrazila s poľským kamiónom. K nehode prispel aj dážď so snehom, ktorý skomplikoval dopravu na ceste. Dvaja kamaráti Drahomír M. († 20) a Jakub Š. († 22) z Novej Bane (okres Žarnovica) na mieste nehody zraneniam podľahli.

Zrazili sa dve autá BMW, zahynula Tímea

Tragická udalosť sa stala v stredu popoludní v okrese Galanta. Pri nehode dvoch osobných áut BMW sa dvaja ľudia zranili ľahko, vodička († 31) zraneniam podľahla. "Na mieste zasahujú pozemní aj leteckí záchranári, povedal pre Čas.sk hovorca operačného strediska Boris Chmel. 

Nehoda sa stala medzi obcami Horné Saliby a Matúškovo (okres Galanta). Približne o 11.25 hod sa na ceste zrazili dve osobné autá BMW. V jednom z nich pri nehode ťažkých zraneniam na mieste podľahla vodička Tímea Cz. († 31) zranenia nezlučiteľné so životom. V druhom aute sa zranili dve osoby. Pri nehode a odstraňovaní jej následkov zasahovali hasiči z Galanty - informoval hovorkyňa hasičov Trnavského kraja Júlia Kedrová. "V úseku bola neprejazdná cesta, polícia na mieste usmerňovala premávku," uviedla trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Tímea, ktorá pri nehode zahynula, bola osobná trénerka a inštruktruktorka v skupinovom cvičení. "Bola vždy usmiata, pohodová mladá žena. Bude nám veľmi chýbať," povedal jej kolega.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Americká viceprezidentka Kamala Harrisová.
Harrisová prezradila, na čom budú Spojené štáty trvať: Jednej otázke sa však vyhla, o čo išlo?
Lightning thunderstorm flash over the night sky. Concept on topic weather, cataclysms (hurricane, Typhoon, tornado)
Slovensko zasiahnu BLESKOVÉ búrky: TIETO okresy by mali byť na pozore
Smrti ušiel iba o vlások: Muž na vozíku takmer skončil pod vlakom, zachránil ho náhodný okoloidúci
Muž na vozíku prechádzal cez koľaje, keď sa tam zasekol: Rútil sa naňho vlak! Aha, čo urobili okoloidúci
Líder zálohy Stanislav Lobotka dorazil na zraz z Neapolu v dobrej nálade.
Foto
Lobotka si verí na 6 bodov: Prezradil recept na úspech! Rodák chce chytať
(ilustračné foto).
V krajine rušia VŠETKY lety: Nič nenechávajú na náhodu, Izrael má chystať čosi VEĽKÉ!
(ilustračné foto)
Sotva si vydýchli a už čakajú príchod ďalšej pohromy: Ľudia majú pár dní na prípravu, potom príde…
Nový splnomocnenec vlády SR pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Peter Kotlár.
Všeobecní lekári vypenili: Toto odkazujú Kotlárovi! Skloňujú neodbornosť
Ilustračné foto
Vodiči pod Tatrami, pripravte sa: Tadeto týždeň neprejdete!
Zomrel Madonnin mladší brat Christopher Ciccone.
Foto
Madonna prežíva jeden smútok za druhým: Zákerná choroba ju pripravila o ďalšieho blízkeho člena († 63) rodiny
V Bratislave udeľuje licencie herniam mesto.
Brezno je definitívne bez herní: Takto sa to prejavilo na verejnom poriadku!
Diaľnice v Číne sú úplne iný level. Pri tomto by ste veru mikrospánok nedostali
Na takejto diaľnici by ste mikrospánok určite nedostali: Sledujte, ako sa vynašli v Číne!
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Univerzitná nemocnica Bratislava sa ohradila voči výrokom Kotlára: Ľudí vyzýva, aby urobili TOTO!