Keďže ženích je vášnivý poľovník, hostia, medzi ktorými boli mnohé známe tváre, si zamaškrtili na divine a ďalších pochúťkach. Kuchári sa však poriadne zapotili. Na špeciálne pochúťky pre vyše 130 ľudí mali totiž iba týždeň! Svadba markizáckej dvojice bola v luxusnom trnavskom hoteli, ktorý je iba na skok od kostola, kde sa konal ostro sledovaný sobáš. Zlatica a Patrik si dali svadbu vyrobiť na kľúč.
V rámci menu, pod ktorým sa prehýbali stoly, sa okrem diviny podávali aj šaláty, syry a špeciálne omáčky. Na jedlách si pochutnali aj manželia. Ženíchovi evidentne najviac zaimponoval guláš, na ktorý v deň svadby prostredníctvom priameho prenosu pozval aj moderátora Jara Zápalu: „Jaro, čakáme ťa aj s baraním gulášom,“ odkázal Patrik svojmu kolegovi vo chvíli, keď tancoval so svojou manželkou.
Svadobné menu
Predjedlo: Terina z Moulard kačacej foie gras s omáčkou z lesných plodov a grilovaným toastom
Polievka: Vývar z bažanta s cesnakom a koreňovou zeleninou
Hlavné jedlo: Grilovaná panenka z mladého prasiatka, servírovaná s parenou brokolicou, bataty pyré a brusnicovou omáčkou
Dezert: Jahodovo-mangové parfait s levanduľovým meringue a limetovým sorbetom
Obrúčky vydržia večnosť
„Obrúčky sú pravdepodobne z osemnásťkarátového zlata alebo platiny. Pokiaľ sú z platiny, sú ešte odolnejšie. Manželia stavili na absolútnu klasiku, ktorá nikdy nevyjde z módy,“ vyjadrila sa riaditeľka klenotníckej firmy Katarína Petrenko. Cena takýchto jednoduchých obrúčok sa štandardne pohybuje od 400 eur vyššie.