Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
04.11.2015 10:00 | Správy | Zahraničné správy

Toto rozhodne nepozerajte! 10 slovenských filmov, ktoré sú hotovou katastrofou

Natočiť film nie je jednoduchou záležitosťou. Treba na to talent ale aj peniaze. Keď tieto dve veci chýbajú, dopadnúť to môže aj takto.  

Slovensko rozhodne nie je Hollywood, no nájdu sa aj u nás filmy, ktoré zožali veľký úspech. My vám ale prinášame prehľad tých najhorších počinov v našich končinách. Česko-slovenská filmová databáza, kde môžu diváci hodnotiť filmy, vytvorili tento rebríček.

1. Immortalitas (13%)

Natočený bol v roku 2012 a ak si ho chcete pozrieť, čaká vás nekonečných 82 minút. Režisérom je Erik Bošňák a v hlavnej úlohe si zahral Karol Csino. Dej sa odohráva počas druhej svetovej vojny. Adam predá svoju dušu diablovi a stane sa nesmrteľným. V roku 2025 sa chce pomstiť. Po tomto opise už asi sami viete, že to nebude žiadna sláva.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

 

2. Fontána pre Zuzanu 3 (16%)

Písal sa rok 1999, keď si diváci mohli pozrieť pokračovanie filmu o krásnej Zuzane, ktorá sa tentokrát vypravila do horúcej Afriky. Hudbu mal na starosti Vašo Patejdl a réžiu Dušan Rapoš. Nezabudnuteľnou postavou vo filme je aj najpopulárnejší černoch na Slovensku Ibrahim Maiga. Pokračovanie známeho filmu býva väčšinou zlým nápadom, čo sa potvrdilo aj tentokrát. Ani krásna Eva Vejmělková v hlavnej úlohe slabý dej nezachránila.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

3. Spiknutie (18%)

Slovenský horor z roku 2012 neprekvapil, ale skôr sklamal. Podpísali sa pod neho dvaja režiséri Gabriel Hoštaj a Roman Lazar. Vo filme vystupoval aj Dušan Cinkota, ktorý momentálne sedí v base. Dej sa točí okolo záhadných vrážd, kúziel a nadprirodzených javov. Pôvodne malo ísť o krátky film, z ktorého sa ale stal celovečerný. To bola rozhodne chyba.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

4. Tak Fajn (19%)

Ďalší slovenský film, ktorý vznikol v roku 2012. V hlavnej role sa predstavil Marián Labuda ml. a Tomáš Palonder. Hudbu vytvoril Peter Cmorík a Robo Grigorov. Napriek tomu, že ide o komédiu, príliš veľa momentov na úsmev nebudete mať. Partička sa vydá na dovolenku v Chorvátsku. Milan tam chce požiadať svoju priateľku o ruku, no kamarát Miki im celú romantiku pokazí. A ako pikošku dodáme, že vo filme sa objavili aj playmate Andrea Járová a Zuzana Plačková. Ich rolou bolo smiať sa a ukázať prsia, za čo dostala každá päťtisíc eur.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

5. Líštičky (22%)

Ide o drámu, ktorá nie je čisto slovenská. Podpísala sa pod ňu aj česká a írska produkcia. Vznikol v roku 2009 a režisérkou je Mira Fornayová. Vo filme vystupuje opatrovateľka Alžbeta, ktorá  si chce vytvoriť nový domov v Írsku. Za každú cenu si tam chce nájsť chlapa, pretože aj jej sestra je zasnúbená s Írom. Film je veľmi zložitý a mnoho divákov nepochopilo zámer režisérky.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

6. Vášnivý bozk (22%)

Na tomto filme sa podieľala aj česká produkcia. Režisérom bol Miro Šindelka a v hlavnej úlohe sa predstavila Ivana Chýlková a Jiří Bartoška. Dej je o tridsaťročnej Hane, ktorá zistí, že ju podvádza jej muž. Film sa natáčal v Banskej Štiavnici a do slovenských kín si ho prišlo pozrieť takmer 65-tisíc divákov.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

7. Cinka Panna (23%)

Opäť je režisérom Dušan Rapoš, ktorý natočil film z cigánskeho prostredia. Zahrali si tam aj známe mená ako Martin Huba či Zuzana Krónerová. Napriek tomu nemal u divákov veľký úspech. Hlavná hrdinka chce uspieť v tradičnej mužskej profesii. No podľa divákov je film zle napísaný a vystupovali v ňom Rómovia, ktorí nikdy rómsku osadu ani nevideli.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

8. Zostane to medzi nami (26%)

Romantický film od režiséra Mira Šindelka je opäť ďalším slovenským „prúserom“. Hlavné postavy si zahrali Danica Jurčová a Michal Dlouhý. Dej je o troch ľuďoch, ktorí nevedia žiť vo dvojici. Zaujímavosťou je, že celý film sa natáčal v Bratislave. Na to, že sa tam objavili mená ako Zuzana Fialová, Zdena Studenková či Marián Varga, nemal film veľký úspech.

Otvoriť galériu
Najhoršie filmy.
Zdroj: YouTube.com

9. Ženy môjho muža (32%)

Okrem Slovenska sa na filme podieľalo Česko aj Maďarsko. Vznikol v roku 2009 a režisérom je Ivan Vojnár. V hlavnej úlohe si zahrala Zdena Studenková. Film je o úspešnom mediálne známom páre, ktorý sa objaví na bode mrazu. Po prečítaní scernára bola Zdena Studenková z filmu nadšená. Po prvom zhliadnutí sa ale rozplakala a povedala, že už nikdy viac žiaden film nenatočí. 

Otvoriť galériu
Film Ženy môjho muža.
Zdroj: YouTube.com

10. Devínsky masaker (33%)

Dokumentárny film o strelcovi v Devínskej Novej Vsi natočil Gejza Dezorz a Jozef Páleník. Hudbu k nemu spravil Marián Čurko. Napriek tomu, že tvorcovia chceli natáčať film presne podľa policajného spisu, polícia im ho neposkytla. Diváci vyčítali tvorcom, že bol film manipulatívny. 

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister školstva, vedy, výskumu, vývoja a mládeže SR Tomáš Drucker.
V parlamente vystúpil minister školstva: O dôležitých veciach sa podľa neho diskutuje málo
Ron Ely si zahral hlavnú postavu v seriáli Tarzan na stanici NBC zo 60. rokov.
Foto
Zomrela hviezda Tarzana († 86): V živote si prešiel peklom! Syn († 30) mu zavraždil manželku († 62)
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Školská novela sa bude meniť: SNS a Smer z nej chcú vyňať túto časť
ÚVZ upozorňuje na nebezpečné detské potraviny.
Foto
Rodičia, spozornite: Problémy s TÝMITO detskými potravinami! Ide o českého výrobcu
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Martina Šimkovičová na významnej konferencii: Zdôraznila, čo je u Slovákov v zahraničí dôležité
Jaroslav († 32) zomrel za mimoriadne záhadných okolností.
Foto
Tragická smrť Jaroslava († 32) je opradená tajomstvom: Odišiel zo sveta rovnako, ako tieto svetové hviezdy?
Ochranár Erik Baláž v relácii Diskusný klub so Šimonom Žďárským.
Ochranár Baláž: Čím viac medvede strieľame, tým sú pre ľudí nebezpečnejšie
Hanychovej sa škandály ani po rokoch nevyhýbajú.
Foto
Škandalózna Hanychová opäť šokovala: Vážne TOTO urobila?! Budete si ťukať na čelo
Minister zdravotníctva SR Kamil Šaško.
Minister Šaško avizuje úpravu vyhlášky k darovaniu krvi: Ako sa týka LGBTQ+ ľudí?
 Symbolicky si bude obliekať dunajskostredský dres.
Škrtel končí po 35 dňoch! Futbalová legenda podala v DAC demisiu
Komičke a herečke učarovali Čechy.
Foto
Evelyn šokuje fanúšikov: OPUSTÍ rodné Slovensko?! Budete pozerať, kam chce ísť
Záhadný koberec našla približne 60 centimetrov pod povrchom zeme.
Foto
V záhrade našla ZÁHADNÝ kúsok! Myslela si, že o nič nejde: Vtom jej na dvere zaklopalo policajné komando