Pokiaľ niekto varí v reštaurácii, mal by mať na to vzdelanie a prax. Niektorí kuchári, ale nemajú tušenie o tom, ako má vyzerať dobré jedlo. Na Facebooku vzniklo viacero skupín, v ktorých zbierajú gastronomické nepodarky zo slovenských ale aj českých reštaurácií. My vám prinášame pohľad na to najhoršie z najhoršieho. Na tomto by ste si skutočne nepochutnali.
1. Toto by ste len ťažko uhádli. Ryba so syrovou omáčkou.
2. Dezert Panna Cotta ponúkajú v takomto ťažko identifikovateľnom prevedení v jednom z českých hotelov.
3. Vegetriánska pizza s mrazenou zeleninou, ktorou napriek tomu šetrili.
4. Takýto šalát s grilovaným hermelínom, dressingom a bagetou ponúkajú v českej pizzerii.
5. Penne s bazalkovým pestom, z ktorého sa vám zdvihne žalúdok.
6. Skutočne „zaujímavá“ kombinácia. Rezeň s kapustou a knedľou.
7. Donáška jedla až do práce nepotešila zákazníka. Penne s kuracím mäsom a špenátom.
8. Len ťažko by ste zistili, že ide o šalát s cuketou a tigrími krevetami. Tie sa zrejme niekde schovali.
9. Gnocchi s vanilkovým krémom, ktoré pripomínajú skôr žrádlo pre psa.
10. Toto mal byť medium steak s grilovanou zeleninou. No podávali ho skôr s uhlím.
11. Kebab, kde zákazník platí za žemlu.
12. Grilované tofu z čerstvej zeleniny si zákazníčka predstavovala inak.
13 Nie, toto nie je nedojedený zvyšok, ale celá porcia pizza tyčiniek so syrovou omáčkou v jednej zo slovenských reštaurácii.