Len čo po červenom koberci vstúpili do hlavného foyer, čakal na nich uvítací prípitok. Občerstvenie bolo servírované nielen na prízemí, ale aj na prvom a druhom poschodí divadla, kde bol k dispozícii aj cigarový a koktailový bar. Hostia mali v rámci bohatých švédskych stolov na výber zo slaných a sladkých variácií, pričom väčšina jedál bola teplá a ponúkali sa aj v suteréne. Smäd mohli hostia zahnať nielen minerálkou a džúsmi, ale aj drahým šampanským, vínom a destilátmi zvučných značiek.
Predjedlá
- tuniakové tataki s riasou nori
- selekcia prémiovej francúzskej foie gras
- filet z kengury údený studeným dymom
- carpaccio z bizóna s koriandrovým pestom
Hlavné jedlá
- pečený filet z baramundy s grilovaným kalamárom
- pečená teľacia sviečkovica
- glazované prasiatko v teriyaki omáčke s wasabi
- muflóní chrbát s tekvicovými knedličkami