Že nejde o žiadnu špecialitku pre gurmánov, upozorňuje hneď v úvode aj samotný autor. "Zaujímavá a lacná verzia receptu na výbornú chuťovku pre rôzne príležitosti," sľubuje a všetkým suši odborníkom začína byť jasné, že na riasy, špeciálnu ryžu, wasabi a, áno, aj rybu môžu rovno zabudnúť!
Ak ste teda zaťažený na pravé suši a aj pri drobnej úprave chytáte hysáky, tento recept je pre vás časovaná bomba. Sledujte len starostlivo zvolené suroviny: 3 ks párkov, 5 ks uhoriek, škrob, ryža a podľa chuti môžete kydnúť chren, kečup a soľ. Recept do týchto chvíľ ohodnotili stovky viac či menej šokovaných návštevníkov webu s výslednou známkou 1,4 ("nic moc").
Nech sa páči recept pre tých, ktorí to zvládli dočítať až sem (pre zväčšenie kliknite na obrázok):