Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.07.2013 16:00 | Tip od Vás | Slovensko

Lov na hollywoodsku hviezdu: Oto si chcel kvôli autogramu Johna Travoltu pripoistiť batožinu!

Z pokojného času dovolenky sa stal lov na Travoltu! Oto Malý (50) z Nitry cestoval na festival do Karlových Varov len kvôli hollywoodskej hviezde.

Za autogramom k susedom! Oto Malý, ktorý má záľubu v zbieraní podpisov známych osobností opísal pre Čas.sk svoje čakanie na obľúbeného herca. Počas hodín strávených v známom českom kúpeľnom meste mu v mysli vírila otázka, odkiaľ sa Travolta presúva, kde a ako dlho sa zdrží, komu podá ruku, s kým sa odfotí, komu dá autogram, aké tanečné kroky predvedie...

Otvoriť galériu
Podľa Ota nebol lov na celebritu prvej kategórie vôbec jednoduchý. "Zisťoval som, kde sú natiahnuté červené koberce, skutočnosť, že „trofej“ je ubytovaná v Grand Hoteli Pupp nebolo žiadne tajomstvo. V informačnom centre iného hotela mi potvrdili, kedy a kde bude tlačová konferencia. Po dlhšom vyčkávaní som sa zaplietol do hlúčika akreditovaných novinárov vchádzajúcich do tlačového centra. Odtiaľ nás hneď vyhnali s tým, že blesky rušia priebeh konferencie," opísal striehnutie na Travoltu Oto, ktorý na svojho obľúbenca čakal pred press centrom.
Otvoriť galériu
"Zistil som, že na stretnutie som nepripravený. Baterky v oboch foťákoch boli takmer úplne vybité. Aj notes a pero na podpis mi musela až neskôr podať priateľka," prezradil Oto. Fanúšikov čakajúcich na hviezdu neodradil ani vytrvalý dážď. "Prišiel za jasotu a jačania čakajúcich so šiltovkou-imidžovkou na hlave a chlapčenským úsmevom na tvári. Po vystúpení z čiernej limuzíny obklopený bodygardami neopomenul nikoho z prítomných, s kým by si nepodal ruku. Fanúšikom rozdával autogramy, ochotne sa s nimi fotil, usmieval sa do všetkých fotoaparátov a kamier, vďačný a spokojný za záujem," opísal stretnutie nadšený Slovák, ktorému sa napokon podarilo uloviť autogram a hviezdu z posledných zvyškov energie svojej batérie aj odfotiť, hoci aj to sprevádzali isté komplikácie.
Otvoriť galériu
Travolta bol už celkom blízko pri Otovi, keď mu pripomenuli blížiaci sa čas tlačovej konferencie. "Urýchlil podpisovanie, nie na každého sa ušlo. Bol by som medzi neúspešnými lovcami autogramu, keby som pri jeho odchode na poslednú chvíľu nezakričal: „Hey, John! One signature for me, please.“ Majster sa otočil. Ruku s notesom som zdvihol nad hlavu, aby ma zaregistroval za zábranou. „Yes, of course,“ povedal. Podišiel ku mne a rukou s čiarami od prepisovačiek vlastnou čiernou fixkou signoval linajkový papier môjho karisbloku. Nadvihol si šilt na čiapke a pobral sa na tlačovku," povedal Oto, ktorý na stretnutie s hviezdou muzikálu Pomáda asi nikdy nezabudne. "Pri odchode z Karlových Varov som vážne premýšľal o pripoistení batožiny na najvyššiu možnú sumu, lebo sa v nej nachádzal autogram Johna Travoltu," dodal šťastný čitateľ s humorom.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




O príčine vyhynutia mamutov vzniklo množstvo teórií.
Foto
Ako vyhynuli mamuty? Prevratná teória môže všetko zmeniť! Pravekých obrov mohla vyhubiť dnes už bežná vec
Kadyrov si na vozidlo nechal pripevniť guľomet.
Čečenský vodca má na Muska ťažké srdce: Elon, prečo si mi vypol Cybertruck ?
Filmová Khetanna
Foto
Lego stavebnica, ktorú musí mať každý fanúšik Hviezdnych vojen: Spomínate si, komu patrila táto ikonická loď?
Filling glass with tap water. Modern faucet and sink in home kitchen. Man pouring fresh drink to cup.
V pitnej vode objavili niečo nebezpečné: Okamžitý zákaz konzumácie!
Mozartova hudba je vo svete veľmi obľúbená (ilustračné foto).
Náhodný objav, ktorý prepíše dejiny hudby: Našla sa doteraz neznáma Mozartova skladba
Ruský opozičný politik Vladimir Kara-Murza.
Známy ruský opozičný politik šokoval vyhlásením: Putin čoskoro odíde...
Atentát na Donalda Trumpa.
Atentát na Trumpa: Vyšetrovanie tajnej služby zistilo niečo závažné!
Čilský rozhodca Carlos Chandía už kariéru ukončil.
Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
(ilustračné foto).
Dve aktivistky poškodili ropovod, skončili za mrežami: Súd s nimi nemal zľutovanie
Muž trpí objektofíliou. Priťahujú ho sanitky značky Mercedes.
Foto
Dominik odhalil šialené chúťky: Vzťah s... Keď ich ľudia spolu pristihnú, zostanú v šoku
Hasiči hasia lesný požiar na predmestí Sever do Vouga na severe Portugalska.
Portugalskí hasiči už majú lesné požiare pod kontrolou, ale... Na ľudí číha veľké nebezpečie
(ilustr. foto)
Vodiči, zbystrite v Bratislave pozornosť: Chystá sa ženský beh