Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.01.2013 16:00 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Video

Aféra Suzie Hroncovej: Sexovala v Malackom kaštieli, tak bude pykať!

Speváčka Suzie Hroncová (25) má k historickým pamiatkam očividne blízko.

Až tak, že v priestoroch Malackého kaštieľa zo začiatku 17. storočia natočila provokatívny videoklip k piesni Party. Tá sa odohráva v priestoroch múzea s pomerne jednoduchou dejovou líniou - niekoľko sporo odetých tanečníkov sa oddáva sexuálnym hrátkam na historickom nábytku. 

Po tom, čo sa o prípad začali zaujímať médiá, zaujalo k celej záležitosti jednoznačný postoj aj mesto Malacky. "Dištancujeme sa od videoklipu Suzie Hroncovej. Speváčka porušila všetky dohody s mestom a poškodila jeho meno," reagovala na kritiku vedúca oddelenia marketingu a tlačová tajomníčka MsÚ Malacky Michaela Janotová. Ako uviedla, podľa dohody sa na nakrúcanie videoklipu nemal použiť starožitný nábytok a ani predložený scenár sa im nezdal v rozpore s morálkou a charakterom budovy.

Otvoriť galériu

"Počas nakrúcania bol v budove prítomný pracovník kaštieľa, ktorý priebežne kontroloval nakrúcanie v Pálfiovskej izbe a režiséra opakovane upozorňoval na dohodu o nepoužívaní historického nábytku. Počas kontrol nezistil žiadne porušenia dohôd a ani si nevšimol nakrúcanie nevhodných scén. Uviedol však, že jeho práca a jeho kontroly boli režisérom značne obmedzované." Keď sa mesto dozvedelo, čo za divočinu natočila v priestoroch ich kaštieľa Suzie Hroncová, už bolo neskoro. "Okamžite sme kontaktovali manažéra speváčky a žiadali sme ho o nápravu, žiaľ, bez výsledku," tvrdí M. Janotová.

Otvoriť galériu

Ako ďalej uviedla, speváčka videoklipom nielenže pošpinila dobré meno Malackého kaštieľa a mesta, ale aj historický obraz. "Nikto doteraz nezneužil  našu dôveru tak, ako speváčka Suzie Hroncová. Týmto s komplikovala situáciu všetkým ďalším umelcom, ktorí budú mať v budúcnosti záujem realizovať svoje projekty v Malackom kaštieli," uzavrela rozhodne Michaela Janotová.

Na kauzu pikantného videa Suzie Hroncovej upozornil na sociálnej sieti historik Daniel Hupko. „Máme tu pozoruhodnú propagáciu mesta Malacky prostredníctvom interiérov kaštieľa. Nový klip Suzie Hroncovej je určite šokujúci, v každom prípade je ale vulgárny. Vašu pozornosť upriamujem najmä na prvú časť klipu, keď dvojica “obcuje” na talianskej komode zo záveru 18. storočia. Neslýchaná drzosť,” netajil svoje rozčarovanie. Keď ho Čas.sk následne oslovil po telefóne, už taký zhovorčivý nebol.

Otvoriť galériu

"Bola to súkromná iniciatíva, kde som napísal svoj názor na túto vec, ale určite som to nemyslel tak, ako to bolo vytrhnuté z kontextu na stránke," okomentoval stručne D. Hupko a viac sa k veci odmietol vyjadriť.

Otvoriť galériu
Archív
Zdroj: archív

Ako sa Suzie Hroncovej podarilo natočiť pikantný klip v historických priestoroch Pálffyovského kaštieľa, je záhadou aj pre Malačanov. "Akože pomaly neviem, koľko povolení a vybavovania, aby sme sa tam mohli pofotiť, svadbu sme tam nemohli mať a toto tam natočia?" pýta sa na sociálnej sieti Miroslav.

Suzie Hroncová na vlnu kritiky reagovala s chladnou hlavou. "Nemyslím si, že je to poburujúce. Naša hudobná scéna je stále konzervatívna. Naším cieľom bolo priniesť niečo nové na trh, ja som s výsledkom spokojná," povedala pre Nový Čas speváčka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Tunel Branisko.
Mimoriadna uzávierka Braniska: S obmedzeniami rátajte aj na budúci týždeň!
Ilustračné foto.
Mladíka na letisku PREŠLO lietadlo: Cítil som, ako mi PRASKAJÚ kosti! Hrôzostrašná spoveď o nehode
(ilustračné foto).
Platové rozdiely na východe Slovenska: Najviac to pociťujú TIETO pozície! Koľko zarobia v Košiciach?
Michal strávil s Peťou v Taliansku chvíle plné radosti.
Foto
Vlhovej priateľ posledné tri mesiace potichu tvrdo pracuje: Kyselicov tajný plán!
Podľa Ťapákovej sú Jaurovej vyjadrenia o chaose v SND zavádzajúce.
Chaos v SND? Ťapáková neostala ticho: Rázna REAKCIA na kritiku Jaurovej z PS!
Na snímke minister zdravotníctva SR Kamil Šaško (Hlas-SD).
Čo hovoria na financie pre zdravotníctvo súkromní lekári? Takto reagujú po Šaškových rokovaniach
Kramár sa s peniazmi už začal lúčiť.
Kramár ZÚRI, z vyše POL MILIÓNOVEJ investície uvidí len OMRVINKY: Naletel som!
Tlačová konferencia Andreja Danka a ministra cestovného ruchu a športu Dušana Keketiho.
Foto
Minister Keketi verí, že v parlamente prejde príspevok na šport: Aha, na čo upozorňuje Andrej Danko
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Drsná a otvorená kritika Orbána: Klamstvám je KONIEC! Uf, toto maďarský premiér ťažko rozchodí
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka počas tlačovej konferencie
Michal Šimečka: Podpis prezidenta pod konsolidačný balík je veľkým sklamaním
Ilustračné foto.
Novinky v prípade Rusa, ktorý chcel narušiť olympiádu: Hrôza, čo mal v pláne
vojaci
Ministerstvo obrany chce nakúpiť tisíce pechotných zbraní: Majú stáť 157 miliónov eur