Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.11.2011 13:22 | Tip od Vás | Slovensko

Máte toho plné zuby: Po lekároch si to odniesli aj politici!

Už toho bolo dosť! Neustále diskusie a naťahovačky medzi vládou a nespokojnými lekármi Slovákov nútia cítiť odpor už k obom stranám.

Púšťajú sa už aj do politikov! Názory našich čitateľov svedčia o tom, že neustále diskusie ohľadom štrajku lekárov ich už unavujú. Stále pretrváva názor, že najviac trpia pacienti a tí to politikom ani lekárom nedarujú.

"Keď sú takí spravodliví tak nech sa pred kamerou neoháňajú výplatnou páskou ale zverejnia výpisy z účtu, neviem ani o jednom lekárovi v našom okrese, ktorý by mal len jeden úväzok. Základné ošetrenie v nemocnici vykonajú, ale potom si už smerujú pacientov na svoje súkromné centrá, " kritizuje nenásytných lekárov Alena. Ani Peter s konaním lekárov nesúhlasí: "Spýtajte sa tých lekárov, čo dali výpoveď, čo chcú robiť. Mali by vrátiť lekársky diplom, svojim konaním porušujú prísahu!"

Niektorí z vás však vinia zo všetkého politikov. "Nemali to nechať zájsť tak ďaleko! Dajú im minimum a potom budú vrážať peniaze do špičkových kliník, ktoré liečia ich!" zatelefonoval nám čitateľ. Súhlasí s ním aj názor v diskusii: "Lekári sa postavili na nohy a už môžu dostať 300 eur navyše. Keď môze vláda ponúknuť takéto navýšenie teraz, prečo ho neponukla za tie štyri roky?"

"Keď môžu mať poslanci neuveriteľné platy a ešte si prilepšovať,  tak budú mať aj pre zdravotnictvo," znie ďalší čitateľský názor. "V tejto krajine sa majú dobre politici, sudcovia aj lekári. Najhoršie je na tom bežný, ťažko pracujúci, občan." Bodku za kritikou lekárou dodáva názor z diskusie: "Na Slovensku sa vytvorila kasta "nadľudí", ktorí dbajú len o vlastné blaho."

Silná kritika na adresu oboch zainteresovaných v súčasnom probléme v zdravotníctve jednoznačne svedčí o tom, že Slováci sú už všetkých hádok, vyjednávaní a diskusií presýtení. Stále však nič nie je definitívne...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Asian hornet (Vespa velutina), also known as the yellow-legged hornet or Asian predatory wasp, is a species of hornet indigenous to Southeast Asia. It is of concern as an invasive species in European countries like France or Spain.
Znepokojivý nález v slovenskej obci: Hmyz, ktorý tu nemá čo robiť! Je nebezpečný
Twiinsky (36)
Foto
Sestry Nízlové išli od seba: Nečakané SŤAHOVANIE! Daniela si zbalila veci a odišla aj dcérou
(ilustračné foto)
Smutné správy: Zomrel Karol Kuna († 96), priamy účastník SNP
Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Fanúšikovia sa tešili márne: Vlhovú tak skoro pretekať neuvidíme!
Oleg M. (vľavo) získal slovenské občianstvo, ale pôvod mal v niektorej z krajín bývalého ZSSR. Barbara († 65) bola družkou majiteľa vinárstva.
Foto
Slovák († 59) v Rakúsku zabíjal pre haraburdy: Svedkovia prehovorili o masakri!
Ilustračné foto.
Rodičov čakal po príchode do zábavného centra šok: TOTO tam ukazujú malým DEŤOM?! Keď to uvidíte, zhrozíte sa
Po uhasení požiaru bolo nájdené telo 64-ročného muža bez známok života.
Foto
Tragický požiar na východe Slovenska: Prišiel muž († 64) o život kvôli tejto chybe?
(Ilustračná foto)
TENTO kraj má problém: Čísla stúpajú, školy prerušujú vyučovanie
Industry Day vo Vojenskom technickom a skúšobnom ústave Záhorie. Na snímke podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák (Smer-SD).
Dohode o obrannej spolupráci s USA: Ministerstvo obrany rokuje o zmenách! Prečo?
Vykurovanie
Vykurovacia sezóna je tu: TIETO veci nezanedbajte! Môže vás to stáť život
kráľ Karol III.
Kráľ Karol v šoku, musel si vypočuť DRSNÉ slová: Vráťte nám, čo ste nám UKRADLI!
Náš hokejista Juraj Slafkovský tvorí pár s kanadskou modelkou Angélie.
Absolútne ju nespoznáte: Slafkovského priateľka vytiahla nezvyčajnú hračku!