Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.08.2011 12:00 | Tip od Vás | Slovensko
Video

Čitatelia na DOD: Očarujúca Šeherezáda a Švajdovo šaškovanie!

Mal to byť najvydarenejší ročník Dňa otvorených dverí. Hoci počasie prialo a Šeherezáda sa usmievala, predsa len vám veľa vecí nevoňalo.

Desiatky tisíc Slovákov merali cestu do Záhorskej Bystrice, aby oslávili 15. výročie najúspešnejšej televízie. A oslava na čele s populárnou seriálovou dvojicou z Turecka by bola dokonalá, nebyť viacerých neprehliadnuteľných zádrhelov.

"Prijatie a vystúpenie Halita a Bergüzar som sledovala v televízii a bol to poriadny trapas. Moderátori pobehovali po pódiu, ako keby moderovali a predstavovali niekoho známeho po prvýkrát. Celé to vystúpenie mi pripadalo chaotické," opísala nám svoje dojmy spred televízora pani Alžbeta.

Otvoriť galériu

O čo intenzívnejšie potom boli rozpaky návštevníkov priamo v areáli TV Markíza, hlavne keď sa Patrik Švajda neúspešne pokúšal predviesť hru na fujare. "Tak to bol fakt trapas, ako tam Švajda šaškoval s fujarou. Improvizovali tam, vôbec nepripravení, no hrozné," potvrdzuje naša čitateľka. "Je to hanba po toľkej medializácii a, ruku na srdce, dovolím si povedať, že polovica ľudí prišla na DOD kvôli nim," myslí si Alžbeta.

Medzi obdivovateľov Šeherezády a Onura patrí aj Veronika. Markizácke DOD hodnotí pozitívne, no organizácia okolo jej obľúbencov ju sklamala. "Švajda sa fakt mohol predtým trošku skamarátiť s fujarou, lebo on ani netušil, ako sa na tom hrá. Halit to, na rozdiel od neho, zvládol lepšie," pochválila seriálového Onura priama účastníčka DOD.

Otvoriť galériu

A nebola jediná, na ktorú hlavní hrdinovia obľúbenej tureckej telenovely urobili veľký dojem. "Šeherezáda je nádherná žena, ako v seriáli, tak aj v skutočnosti. Spolu s Onurom vyžarujú úžasnú pozitívnu energiu, nie ako niektoré naše slovenské celebrity. Som šťastná, že prijali pozvanie na Slovensko," vyznala sa nám pani Marta.

Čitateľke Janke sa dokonca podarilo uloviť vzácny suvenír, domov odchádzala s autogramami od svojich seriálových obľúbencov. "Boli neskutočne milí, ja by som v takej horúčave nezvládala sedieť na jednom mieste a podpisovať stovky kartičiek," ocenila prístup skromných tureckých hviezd.

Toľko šťastia ale nemala čitateľka Veronika. "Najhoršia bola autogramiáda. Takú hystériu som ešte nezažila a som rada, že som odtiaľ vyšla zdravá, aj keď bez podpisu," napísala nám Veronika, ktorá je napriek všetkému rada, že svojich obľúbencov mohla aspoň vidieť.

Na takýto pohľad si pokojne nechala zájsť chuť čitateľka, ktorá si neželala byť menovaná. "Nestačím žasnúť. Celý víkend len Šeherezáda a Onur, to, ako vstúpili na slovenskú zem, kam sa pohli, kam sa otočili, čo robili, čo jedli a pili, kedy si uľavili... Bola som otrávená z toho, ako sa celý víkend Markíza vychvaľovala a servírovala divákom túto dvojicu," napísala nám.

A to sa bude musieť zmieriť s tým, že jednou návštevou na Slovensku nekonečné masírovanie hláv Šeherezádou a Onurom nekončí...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Júlia stretla počas turistiky vo Vysokých Tatrách dvoch rysov ostrovidov.
FotoVáš Tip
Na TÚTO túru nezabudne: Júlia stúpala na Slavkovský štít, zrazu zbadala, že na ňu číha: Nie jeden, ale hneď DVAJA!
Na snímke poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS)
Kotlár adresoval SAV a ŠÚKL otázky o vakcínach: Pozrite sa, čo sa pýta
Herec Luke Evans
Najbolestivejšia SPOVEĎ obľúbeného herca: Veril som, že ako gay skončím v PEKLE
Danka Barteková a ženích Patrik Hrbek
Foto
Krásna nevesta Danka Barteková: Túžim už len po jednej veci!
Muž v obci Čáry pestoval doma marihuanu, zadržali u neho aj zbrane
Foto
Policajti v obci Čáry vykonali domovú prehliadku: Nestačili sa čudovať! Aha, čo všetko našli
Český premiér Petr Fiala.
Drsné slová Fialu: Ak sa stane TOTO, pre Česko to bude najväčšie nebezpečenstvo do roku 1989
Depardieu pre chorobu žiada o odklad súdneho procesu-
ZVRAT v prípade sexuálneho útoku známeho herca: Súd sa NEKONAL! Čo sa stalo?
Neuveriteľný úlovok. Bedľa bola veľká ako dáždnik.
FotoVáš Tip
Michal s mamou ešte len začínali hubačku, ich prvý úlovok vám vyrazí dych: Veď tá je veľká ako dáždnik!
Ako rozlíšiť bežný a čierny kašeľ
Na Slovensku sa šíri nákazlivý čierny kašeľ: Na TIETO príznaky si dajte pozor
Ministerka kultúry Martina Šimkovičová.
Odvolávanie Šimkovičovej: TÍTO poslanci Hlasu nevedia, ako budú hlasovať!
Ilustračné foto.
Foto
Krvavá VRAŽDA medzi poľovníkmi: Zabil Roland kolegov kvôli nezhodám?! Obyvatelia sa boja o život
(ilustračné foto)
Policajné násilie v Košiciach?! Poslanci preverovali medializovaný prípad