Milan Bilík vlani na jar začal podnikať ako krčmár. Pivo, ktoré sa čapovalo v jeho prevádzke, mu však nechutilo: „Na dovolenke nám napadlo uvariť si vlastné pivo,“ spomína.
Ich pivo je nepasterizované a stále zrejúce. Každé jedno je výnimočné svojou chuťou a vôňou. Dnes vyrábajú 14 druhov vlastných pív: svetlý ležiak, polotmavý ležiak, tmavý ležiak, višňový špeciál, pšeničné pivo, čučoriedkový špeciál, medový špeciál, ale špeciál, horký pomaranč špeciál, mojito špeciál, cappuccino špeciál, cannabis špeciál, zázvorový špeciál a mandarínkový špeciál.
„Ide o klasickú výrobu piva podľa starých technológií. Neurýchľujeme kvasenie, máme živé pivo, nepasterizované, nefiltrované, ktoré stále pracuje. Na pivo vo fľašiach dávame záruku jeden mesiac. Je to veľmi zdravý nápoj, obrovský zdroj vitamínov,“ vysvetľuje Bilík. Rozbor vody si dali urobiť v laboratóriách Pilsneru, najlepšie obstála voda z ich vlastnej studne. Všetko ostatné dovážajú.