Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.12.2010 12:00 | Tip od Vás | Kuriozity
Foto

Čitateľská FOTOvýzva: Našli ste si pod stromčekom otrasný darček?

Niektoré darčeky sú skôr za trest ako pre radosť. Ak aj vám Ježiško doprial čosi nepochopiteľné, podeľte sa o to s ostatnými!

Nie všetky darčeky potešia a pri pohľade na niektoré sa občas natíska otázka, ako veľmi musel obdarovaný neposlúchať, keď si čosi také zaslúžil. Dostali ste aj vy čosi také? Nie ste v tom sami! Skôr, než to starostlivo odložíte na dno skrine, odfoťte sa s otrasným darčekom a pridajte sa k ostatným, ktorí sú na tom podobne, ako vy.

Pri pohľade na darček od kolegov stratila čašníčka Nancy (30) reč. Jej spolupracovníci si mysleli, že penis na strunke skrášli jej auto, no Berlínčanka ich názor nezdieľa. „Jednoducho otrasný darček,“ vyjadrila sa nelichotivo.

Daniela našla pod stromčekom dvoch gýčových keramických trpaslíkov. „Moja sestra ma poľutovala, že nemám žiadnu dekoráciu a tak mi dala toto,“ povzdychla si žena v domácnosti.

Úžasný kúsok! Monikin darček od jej tety Susi je dosť nepochopiteľný. „Vymeniť podložku v tvare jahody nemôžem a tak uvažujem, že tetu, ktorá mi darček dala, vydedím,“ smeje sa Monika po prekonaní prvého šoku.

„Ja nie som žiadna hus,“ protestuje Annika proti darčeku od svojho snúbenca. Podprsenku z peria si však pre svojho miláčika obliekla. Nuž, každému sa páči čosi iné...

Pekárka Adriana dostáva kuriózne darčeky pravidelne. No tento bol už pre ňu príliš! „Môj bratranec ma zvykne obdarovať niečím otrasným, ale takýto nechutný darček mi ešte nedal. Tieto okuliare musím poriadne ukryť, aby sa nedostali do rúk mojim deťom,“ krúti hlavou nad vianočným prekvapením mladá mamička.

Ďalší otrasný darček dostal od svojho strýka Manuel. Nahá žena ako soľnička a korenička nie je ani pekná, ani vtipná. Pravdepodobne je už v smetiaku.

Tak za takýto darček sa určite poisťovák John nepoďakoval! Plavky, aké nosil Borat, si však statočne obliekol na fotku do rodinného albumu. No darčeku sa ani veľmi nečudoval. „Je to pomsta mojej ženy za to, že som kedysi prezradil zopár trápnych vecí,“ kajá sa teraz majiteľ zelených plaviek.

Hlava diviaka môže byť za určitých okolností prijateľný dar, ktorý poteší chalupára či poľovníka. No nie, ak je celá z plyšu!

A toto má kto nosiť? Berndova švagriná si dala záležať a vlastnoručne mu uplietla ohrievač vajec, no ich majiteľ netuší, čím si to vyslúžil. „Dodnes si neviem vysvetliť, prečo som takúto vec dostal. Ohrievač si odložím na chladnejšie dni,“ vraví chlapík s kurióznym darčekom.

Čo by sa už len dalo čakať od svokry? Mladý muž sa ani veľmi nedivil, keď v úhľadne zabalenom darčeku od matky svojej manželky našiel pod stromčekom papuče. Svokra pri ich výbere ukázala svoj „vycibrený“ vkus.

Ani svokrovia však za svojimi polovičkami nezaostávajú. Niečo o tom vie aj tento mladý muž, ktorému jeho svokor daroval parkovacie hodiny!

Našli ste si aj vy pod stromčekom otrasný darček? Odfoťte sa s ním a pošlite nám foto na tip@novycas.sk!

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Na snímke hasiči zasahujú po ruských útokoch na mesto Záporožie, metropolu rovnomennej oblasti na juhu Ukrajiny v nedeľu 29. septembra 2024.
Rusko v noci útočilo na Ukrajinu: Podnikli vlnu vzdušných útokov
(ilustr. foto)
Opoziční poslanci predkladajú návrh o odškodnení: Týkať by sa mal nezákonne vykonaných sterilizácií
Bývalý český hokejista Petr Míka priznal problémy s alkoholom.
Otvorená spoveď českého hokejistu: Stal som sa alkoholikom!
(ilustračná foto)
Slovák sa s výbušninami zabarikádoval v pivniciach v Rakúsku: Hrozné, čo má mať na svedomí
Herec Emil Horváth
Foto
Emil Horváth si zaspomínal na svoj svadobný deň: JEDINÁ fotka a kto mal 4 promile?!
Ako dokážu Slováci vyžiť z aktuálneho príjmu?
Foto
Hrozivé čísla: Každý šiesty Slovák na prahu chudoby! Pýtali sme sa, dá sa vyžiť z aktuálneho platu?
Podľa Košičanov sú otvorenejší, priateľskejší, veselší.
Váš Tip
Košice do verejného osvetlenia vrazia 1,5 milióna eur: Sľubujú si od toho úsporu
Smrť ženy vo Vranove nad Topľou: Polícia obvinila 64-ročného muža zo zločinu vraždy
Dym stúpa z miesta izraelského leteckého útoku na štvrť Dahíjeh, na južnom predmestí Bejrútu 16. októbra 2024.
Izrael zaútočil na Bejrút: Libanon hovorí o dvoch mŕtvych
Na snímke bobistka Patrícia Tajcnárová a rýchlokorčuliar Lukáš Steklý.
Foto
Výmena športovcov medzi bratskými národmi: Česi získali krásku, Slováci šampióna!
(ilust. foto)
Európa sa musí prestať spoliehať na podporu USA: Vyhlásila to poľsko-americká historička
Harry sa k surfovaniu dostal vďaka lekciám, ktoré mu darovala Meghan
Foto
FOTO Takto princa Harryho nepoznáte: Darček od Meghan z neho spravil riadneho frajera!