Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.10.2010 13:30 | Tip od Vás | Vaše horúce tipy
Video

Kde to žijeme?! Policajti nechali človeka na ceste bez povšimnutia!

Otrasné video z Košíc pri Luníku IX! Po dopravnej nehode leží na zemi človek, vedľa stojaci policajti sa ho ani len nepokúšajú oživovať!

V piatok popoludní sa v Košiciach stala tragická dopravná nehoda. Na video, ktoré vzniklo po nej, nás upozornil Pavol. „Šokovalo ma video, ktoré ukazuje piatkovú dopravnú nehodu pri Luníku IX v Košiciach. Som znechutený a zhrozený zo správania sa polície,“ píše Pavol. „Ak si predstavím, že budem mať ja nejakú nehodu, zraním sa a policajti sa na mňa budú len tak pozerať, prechádza mi mráz po chrbte!

Na otrasných záberoch spoza plota vidno dve havarované autá. Poblíž leží na zemi človek a pár metrov od neho stoja policajti a hlúčik ľudí. Jeden z nich k mužovi pristúpi, zbežne si ho obzria a mávne rukou! Muža na zemi ostatní ignorujú, nikto sa nesnaží poskytovať mu pomoc alebo ho oživovať, či aspoň zakryť plachtou!

Podľa informácií košickej policajnej hovorkyne Jany Demjanovičovej sa nehoda stala okolo 15:30, kedy išiel Triedou KVP na Forde Focus 19-ročný Košičan Martin. V aute sa s ním viezli aj 18-ročný František a 15-ročná Eva. Pri mestskej časti Luník IX prešiel mladý vodič Fordu do protismeru. Čelne sa zrazil so Škodou Felícia, ktorú riadil 70-ročný Štefan z Košíc. Vodič Fordu a jeho dvaja spolujazdci sa pri zrážke ľahko zranili. Vodič Felície bol ťažko zranený, jeho 59-ročný spolujazdec Andrej na mieste nehody zomrel a 55-ročná Anna, ktorá sa tiež viezla vo Felícii, utrpela ľahké zranenia. Požitie alkoholu u vodičov nezistili. Škody na autách zatiaľ nie sú vyčíslené. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci pre usmrtenie a dnes pravdepodobne mladého vodiča z usmrtenia obviní," dodala Demjanovičová.

Na videu počuť hlasy, rozhorčujúce sa, že mužovi na ceste nikto nepodáva prvú pomoc. Iný očitý svedok však tvrdí, že muž bol mŕtvy už v aute. „Mal voľný krk a dolámaný celý hrudník, už mu nebolo pomoci,“ okomentoval video. Aj keď by už pomoc naozaj nebola účinná, policajti mohli spraviť aspoň ľudské gesto a nebohého človeka prikryť plachtou.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Podmanila si Košice i celé Československo: Navždy odišla veľká legenda
Kamila má dve deti, syna Martina a dcéru Danielu.
Náhla smrť syna herečky Kamily Magálovej: Známy advokát Martin († 49) mal zomrieť v zahraničí
Na snímke prezident SR Peter Pellegrini pred odletom vládneho špeciálu do Spojených štátov na letisku M.R. Štefánika v Bratislave v nedeľu 22. septembra 2024.
Prezident Pellegrini odcestoval do ZÁMORIA: Pred sebou má bohatý program, čo ho všetko čaká?
Barbora Švidraňová
Foto
Barbora Švidraňová otvorene: PRAVDA o estetických zákrokoch a... ORGAZME?! Aha, čo prezradila
Dieťa sa hrá s mobilným telefónom (ilustračná fotografia).
Ikonická hračka hlási veľký návrat: Možno ste na nej vyrastali aj vy! Bude mať vylepšenia
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán priblížil, ako sa Maďarsku darí bojovať s povodňami: Môžu si vydýchnuť? Takáto je súčasná prognóza
Foto
Ružomberok trápil Slovan, Weiss má o starosť navyše: Kľúčoví hráči sú zranení!
Most v banskobystrickej mestskej časti Kremnička, ktorý vo štvrtok 19. septembra 2024 náhle uzavreli pre jeho havarijný stav a spolu s ním aj úsek rýchlostnej cesty R1 idúcej pod ním, začali búrať.
AktualizovanéFoto
Banskobystrický most v Kremničke ZROVNALI so zemou: Zostáva už len posledný krok
Slovenskí študenti zabojujú vo svete.
Váš Tip
Slovenskí stredoškoláci zabojujú na medzinárodnej súťaži: Prinesie im tento robot úspech?
Ed Sheeran zaspieval na želanie bežkyni.
Slávny spevák sa prihovoril bežkyni: Odpadnete, čo pre ňu urobil! Všetko je na VIDEU
V Bratislave došlo k vážnej dopravnej nehode.
Nehoda v Petržalke! Muž videl zrážku áut s cyklistami na VLASTNÉ OČI: Opísal hrôzu, ktorá sa tam stala
Odvolávanie Michala Šimečku.
Parlament bude po víkende opäť zasadať: Opozícia chce odvolávať hneď niekoľkých ministrov, aké sú šance na úspech?