Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.10.2009 11:00 | Tip od Vás | Slovensko

Herec Filip Tůma: Za volantom nadáva ako pohan!

Iba prednedávnom prichytili Ružoví kukláči moderátora Sajfu, ako parkuje na zakázanom mieste. Čas.sk zistil, ako sú na tom so šoférovaním naše celebrity!

Ako sa vám darilo v autoškole?

Erika Barkolová: V autoškole sa mi darilo výborne, pretože som prichádzala už s tým, že som vedela šoférovať. A celá moja autoškola prebiehala v takej lásky plnej nálade, pretože môj učiteľ bol môj budúci svokor, takže som sa mohla cez neho dostať bližšie k môjmu teraz už exmanželovi.

Filip Tůma: Ako sa hovorí, dobrí šoféri robia vodičák na druhýkrát, a aj ja som tak dopadol. Na jazde v autoškole mi prišlo nepodstatné vyhodiť smerovku tam, kde bola iba jedna cesta kadiaľ sa dalo ísť. No ja som si nevšimol, že tam bola ešte poľná cesta, takže som vyletel. Ale na svoju obranu musím povedať, že som nebol jediný. V tej autoškole, ktorú som navštevoval ja, prešlo na prvý raz iba veľmi malé množstvo ľudí. Moje spomienky na autoškolu nie sú, aj napriek týmto nepríjemným skutočnostiam zlé, skôr si na to spomínam ako na nutné zlo.

Andrea Chabroňová: Priznám sa, že keď som nastupovala do autoškoly mala som obrovský stres, ale keďže som mala výborného inštruktora, tak som nemala žiadny problém a musím povedať, že tie časy boli úplne super.

Bolo pre vás ťažké naučiť sa šoférovať?

Erika Barkolová: Ja som veľmi túžila naučiť sa šoférovať. Už od 15 som otravovala maminu, aby ma pustila za volant. Jediné čo mi robilo problém, bolo zosynchronizovať to, že musím radiť rýchlosti a do toho sa ešte pozerať pred seba.

Filip Tůma: Bol to môj sen, naučiť sa šoférovať. Otec ma síce párkrát zobral na parkovisko, a čo to ma o šoférovaní naučil, ale do premávky som sa dostal až v autoškole.

Andrea Chabroňová: Nemôžem povedať, že to bolo ťažké, ale mala som veľký problém naučiť sa rozbiehať v kopčeku. Ani nie že problém, ale skôr taký strach, že čo keď bude stáť niekto za mnou a ja doňho nacúvam. Dosť dlho mi trvalo, kým som sa to naučila a získala istotu.

Stalo sa vám na cestách niečo, na čo si spomeniete aj s odstupom času?

Erika Barkolová: V poslednom čase sa mi veľmi často stáva, že na mňa ľudia mávajú. Zrejme ma poznajú z televízie, takže sa navzájom zdravíme. Musím však priznať, že väčšinou sú to páni.

Filip Tůma: Príhod je predsa veľa, pretože na cestách sa stále niečo deje. Stále niekto niekomu nadáva a ukazuje mu neslušné gestá. Keď si sadám do auta, poviem si, že sa nebudem rozčuľovať, ale niekedy sa neudržím ani ja a vybuchnem.

Andrea Chabroňová: Nemám nijakú príhodu, ale milujem dlhé cesty. Rada šoférujem, keď viem, že idem niekam ďalej. Naopak neznášam šoférovať v tme.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Hrozivý útok v Chorvátsku: V populárnej lokalite dovolenkárov útočila šelma!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan
Vznikne moslimská aliancia proti Izraelu? Erdogan vyzýva na rázne kroky
Nový francúzsky konzervatívny premiér Michel Barnier.
Vo Francúzsku začali masívne protesty: Prečo majú obyvatelia problém s novým premiérom?
Britský kráľ Karol III.
Kráľ Karol bojuje s rakovinou: Unikli správy, o ktorých on mlčí
(ilustračné foto)
Krutá tragédia: Chlapci († 9, † 12) sa hrali na pláži v piesku, po chvíli boli mŕtvi!
 Do strany Hlas-SD vstupuje Michal Kaliňák, doteraz pôsobil v ZMOS-e
Zasadla medzivládna komisia: O čom Kaliňák rokoval s českou stranou?
(ilustr. foto)
Obrovská tragédia! Chlap vyzabíjal svoju rodinu: Desivý nález v dome
HZS zasahovala pri páde turistky!
Horská záchranná služba v akcii: Ošetrovali českého turistu! Čo sa v horách stalo?
Foto
Nemci sú v šoku: Tragicky zahynul tréner († 33) známeho klubu
(ilustračné foto)
Do hniezda záchrany napchali 6 ROČNÉ dieťa: Smutný objav pri dome dievčatka!
Blízkymi priateľmi sú i v súkromí.
Foto
George Clooney a Brad Pitt otvorene: Pripravujú POKRAČOVANIE kultového filmu?! Šepká sa o...
Martin Hríb (35) a Ján Veterný (35) pri práci v náročnom prostredí.
Váš Tip
Výtvor grafiťákov v Dunajskej Lužnej priťahuje pohľady ako magnet: Múr premenili na umelecké dielo za 196 hodín!