Jeho tím doplnil Marcel Ihnačák, šikovný mladý Slovák, so skúsenosťami z reštaurácie Pied a Terre, známej aj vďaka šéfkuchárovi Shane Osbournovi. Marcel a slávny Jamieho učiteľ Genaro Contaldo tvorili základ Jamieho vôbec prvej reštaurácie Fifteen v Londýne. Dnes je Marcel naspäť na Slovensku a svoje kulinárske umenie prezentuje v novej bratislavskej reštaurácii Liviano.
Marcelov štýl prípravy jedál je spojený s tradičnými toskánskymi receptúrami a mediteránnym dochucovaním pokrmov vybraným olivovým olejom, čerstvým chilli, cesnakom, alebo ančovičkami, nakladanými v soli a servírovaním v jednoduchom štýle "rustic kitchen". Základ Marcelovej kuchyne tvoria ním osobne vyberané a degustované, vysoko kvalitné a biologicky bohaté sezónne suroviny.
Liviano však nemá ambíciu byť iba miestom pre nasýtenie. Liviano chce ponúknuť svojim klientom svoju vlastnú, jedinečnú identitu a kultúru. Zároveň chce byť miestom otvorenosti a uvoľnenia sa. Jeho podstatou je harmónia chutí a zážitkov. A k tým nepochybne patrí interiér. Rustikálne prvky sú vsadené do klasického a vizuálne čistého prostredia s akcentmi výnimočnosti zrejmými až na druhý pohľad. Zážitkom je jedálny lístok s prekvapivými kreáciami a kombináciami surovín a jeho časté obmeny. Zážitkom je samotná príprava jedla, ktorú je možné sledovať on-line z reštaurácie. Zážitkom je celková kultúra reštaurácie. Štýly, na prvý pohľad nezlučiteľné si podali ruky a vytvorili z Liviana originálny priestor.
Dobré jedlo a s ním spojené zážitky vytvárajú atmosféru, ktorá ľudí zbližuje. Harmónia jedla, zaujímavý a prekvapujúci interiér, priateľská a profesionálna obsluha sú tým správnym receptom na získanie dobrého pocitu z návštevy reštaurácie. Liviano vám všetko toto ponúka. Presvedčiť sa o tom môžete aj vy a vaši priatelia od 5. marca.
Viac na liviano.biznisuite.sk
Príjmite naše pozvanie, radi vás pri hľadaní výnimočnosti privítame.
BUON LIVIANO!
Otvorte sa harmónii chutí a zážitkov
Zrejme málokto pozná populárnu londýnsku reštaurácia River Cafe. Dve dámy, Ruth Rogersová a Rose Grayová, tu ponúkajú svojim hosťom originálnu kuchyňu, ktorú si obľúbili viacerí prominentní hostia. Práve tu, v River Cafe začínal svetoznámy "kuchár bez čapice" a dnes majiteľ vlastnej siete reštaurácií, Jamie Oliver, zábavný a priateľský Angličan, ktorý má, podľa jeho vlastných slov, krv Taliana. Štafeta odovzdávania skúseností však pokračuje.