Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.03.2016 14:02 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Čo sa po uväznení Kucherenka stalo so Silviou?! Detail na fotke naznačil, kde sa skrýva!

Podnikateľ Sergej Kucherenko (45) sa od decembra nachádza v rakúskej base a jeho manželka Silvia (33) sa krátko po jeho zadržaní akoby vyparila.

Zmizla aj zo sociálnych sietí a jej fanúšikovia tak prišli o šteklivé zábery prsnatej blondíny s obrovskými perami. Dlho to však nevydržala a po čase začala s uverejňovaním fotiek opäť. Kým sa však doteraz modelka predvádzala polonahá v exotických krajinách, najnovšie fotky ukazujú niečo iné! Vyzerá to totiž tak, že Silvia sa skrýva na Slovensku, a to u svojich rodičov na východe krajiny. Dom Kucherenkovcov v mestskej časti Topoľany v Michalovciach je doslova opevnený vysokými tujami a tmavou bránou.

Otvoriť galériu

Uvidieť teda niekoho na pozemku je takmer nemožné. Všetko však nasvedčuje tomu, že sa Silvia môže počas manželovho „pobytu“ v rakúskej base nachádzať práve u svojich rodičov v Michalovciach. Modelka, ktorá sa väčšinou prezentuje v luxusných plavkách či letných šatách na záberoch z teplých exotických destinácií, pred pár dňami začala zverejňovať snímky, kde je vo svetroch a v exteriéroch, ktoré nápadne pripomínajú dvor rodinného domu jej rodičov. Susedia z okolia však o Silvii nič nevedia.

Otvoriť galériu

„Ja som tú Kucherenko ešte nikdy nevidela,“ povedala suseda z rovnakej ulice. Modelku síce nevidela, ale spozorovala auto, v ktorom by sa mohla prsnatá blondína s obrovskými perami vyvážať. „Ide niekedy od nich také tmavé auto. Ale majú veľký plot. Cezeň nevidieť, kto je tam. So susedmi sa vôbec nebavia,“ dodala. Otec Silvie, ktorého Nový Čas prichytil pri dome s nákupom, nechcel komunikovať. Keď uvidel fotoaparát, okamžite sa schoval do domu. Informačné embargo však nedrží len Silviina rodina, ale aj samotná blondínka, ktorá sa teraz stará o syna Alexandra sama. 

Otvoriť galériu

Nechce na Slovensko

Modelkin manžel Sergej je podozrivý z finančnej kriminality a rakúska polícia ho mala zatknúť v sprche, kde sa skrýval. Ukrajinec mal na základe európskeho zatykača pred šiestimi rokmi spôsobiť škodu osem miliónov eur. Od decembra tak trčí za mrežami a bráni sa vydaniu na Slovensko. Podal totiž sťažnosť proti rozhodnutiu o jeho vydaní na Slovensko a pred časom sa dokonca obrátil aj na rakúsky Ústavný súdny dvor.

Otvoriť galériu

„Sergej K. sa obrátil na Ústavný súdny dvor. Bol napadnutý právny predpis ako protiústavný,“ povedal vtedy hovorca sudcu Krajského súdu pre trestné veci vo Viedni Thomas Spreitzer. Kucherenkovi to hrá do karát, pretože mu to predlžuje čas u rakúskych susedov. Podľa jeho slov zo súdneho pojednávania sa na Slovensko nechce vrátiť, pretože sa tu mal jemu aj jeho rodine niekto vyhrážať.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: row

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Aktualizované
Riaditeľ podpísal prvých desať zmlúv na výstavbu staníc ZZS: Projekt je financovaný z plánu obnovy
Nik si nevie vysvetlil, čo sa vo vzduchu stalo.
Inštruktor paraglidingu Vali († 47) počas letu VYPADOL z postroja: Nad tragédiou visia otázniky!
Prvá predvolebná debata prezidentských kandidátov v USA.
Trump vs. Harrisová, ak by prezidenta USA volili Česi: Víťaz vás prekvapí!
Ilustračné foto
Hororový nález v Bratislave: V blízkosti Slovnaftu objavili mŕtvolu († 33)! Desivé, kde sa nachádzalo telo
Foto
Hokejista Molnár sa postavil pred súd: Ublíženie na zdraví a výtržníctvo, hrozí mu 10 rokov basy!
Už čoskoro by sme sa mali  dočkať dokladov v elektronickej verzii.
Vodičský aj občiansky preukaz iba v mobile?! Od budúceho roka to môže byť realita
(ilustračné foto).
Mení sa výška MINIMÁLNEJ mzdy: Kedy sa tak stane? Pozrite sa, čo schválili poslanci
(ilustračné foto)
Obávaná Trami dorazila na pevninu: Pri prvom dotyku so zemou zabila 7 ľudí
Foto
Slovenskí egyptológovia SAV: Z výskumu sa vrátili s prelomovými objavmi a záhadou!
(ilustračné foto)
V mestách na východe vyčíňa vandal: Hrôza, čo urobí s autom, ktoré mu príde pod ruku
Na Európu sa valí víchrica Ashley (ilustračná fotografia).
Slováci, dajte ZBOHOM teplému počasiu: Po príjemných teplotách TO príde! PRVÝ sneh v mestách?
Na snímke zaplavená Ostrava.
Srdcervúce odhalenie MESIAC po povodni v Česku: Smutné zistenie polície