Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.03.2016 06:00 | Šport | Hokej
Foto

Krásne partnerky hokejistov: Ktorá navarí víťazné menu?

Po Košiciach a Banskej Bystrici sa dočkajú aj v Nitre so Zvolenom. Práve tímy z týchto miest tvoria druhú semifinálovú dvojicu play off Tipsport Ligy. Pred jej úvodným duelom i celou sériou sú napätí nielen hráči, ale aj ich polovičky, ktoré sa im starajú o pohodu v súkromí.

Príkladmi sú priateľka druhého najproduktívnejšieho obrancu Nitry Petra Königa (27) Ivana a snúbenica lídra HKM Radovana Puliša (24) Martina.

Jedným z lídrov Zvolena je Radovan Puliš, ktorý patrí medzi najlepších strelcov a najproduktívnejších hráčov súťaže. Na kvality borca, ktorý v tejto sezóne odohral aj päť duelov v KHL za Slovan, sa HKM spolieha aj v play off a verí mu i jeho láska Martina. „Často cestujem aj na zápasy k súperom a doma chodím s jeho mamou i tetou. V našom sektore sme jednoznačne najhlučnejší fanúšikovia. Dres mám zväčša omotaný okolo pása,“ prezradila nám Pulišova snúbenica, ktorá mu pred každým zápasom posiela fotografiu na mobil, čo mu vraj prináša šťastie.

 

Otvoriť galériu

Nedávno dokonca nechala zamestnanie, aby vytvárala Radovi lepšie podmienky na šport. „Patrí k tomu aj varenie, ktoré mám rada. Radko miluje perkelt s domácimi haluškami či rezne so zemiakovým šalátom, no to len v dňoch, keď nehrá. Večer konzumuje šaláty a vajíčka na rôzne spôsoby, aby mal bielkoviny,“ uviedla Martina s prezývkou Cuky, čo má Puliš aj na hokejkách: „K tomu tam má aj svoje číslo dresu. Keď sme sa zblížili, zmenil si číslo 8 na 21, s ktorým začínal, a ja som sa navyše 21. narodila.“ Pre Martinu bude séria o to zaujímavejšia, že pochádza z Nitry. „Som presvedčená o postupe Zvolena,“ dodala Martina.

 

Tradičnú oporu zadných radov Nitry so skvelou strelou Petra Königa takmer na každom domácom zápase podporuje jeho priateľka. „V tejto sezóne som vynechala asi len dva alebo tri duely. Najskôr som chodievala aj v jeho drese, ale to mi zatrhol,“ priznala sympatická Ivana, ktorá aktívne prispieva k tradične skvelej nitrianskej kulise: „Som emotívny človek, takže silno povzbudzujem s ostatnými fanúšikmi a Peťovi sa snažím posielať veľa pozitívnej energie. Dianie na ľade prežívam spolu s ním.“

Otvoriť galériu

Pred zápasmi majú doma zavedený aj jeden zaujímavý rituál. „Niekedy ho kopnem do zadku. Pre šťastie,“ usmieva sa Ivana a dodáva, že doma robí všetko, aby mal jej priateľ čo najväčší pokoj. „Medzi naše každodenné rutiny patrí aj to, že kým je Peťko ráno na tréningu, ja pripravujem obed. Jeho srdcovkou je kuracie mäso, ale má rád aj šaláty, cestoviny či muffiny,“ opísala Ivanka, ktorá je presvedčená o postupe Nitry: „Nepôjde to asi tak rýchlo ako proti Žiline, ale nebude to ani až na sedem zápasov. A keď sa to podarí, oslávime to v reštaurácii pri sushi!“

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Americký spevák a skladateľ Bruce Springsteen (75).
Foto
Svetoznámy spevák už vie, koho bude VOLIŤ: Tento kandidát je americký TYRAN!
Slovenská tenistka Rebecca Šramková sa usmieva na tlačovej konferencii v Bratislave po zisku svojho premiérového titulu na okruhu WTA v thajskom Hua Hin.
Do zoznamu podvedených z dielne extenistu sa prihlásila aj Rebecca Šramková: Ako ma Rony ošklbal o hodinky!
Donald Trump.
Donald Trump by bol po znovuzvolení pripravený robiť poriadky: TOHTO muža by vyhodil do dvoch sekúnd!
(ilustračné foto)
Koho láka vystúpiť do vesmíru? Začali sa predávať prvé lístky! Suma za jedinečný zážitok je poriadna pálka
Kŕdeľ vtákov letí cez dym, ktorý stúpa po izraelskom leteckom útoku na južné predmestie Bejrútu. (ilustračné foto)
Krvavé nálety Izraela: Priamy zásah hotela! Útok pripravil novinárov o život
Slovenský obranca Erik Černák v drese Tampa Bay.
Černák prihrával na gól v oslabení, Nemec skončil na tribúne
Polícia zadržala v Rovinke ukrajinského hekera, ktorý vydieral nemecké firmy.
VIDEO Muž vydieral nemecké spoločnosti: Škoda za vyše 2 milióny! Sledujte, čo mu našli v byte
Mexico City, Mexico - November 24, 2015: Mexican Police Officers in Riot Gear outside building in Zocalo Square, Mexico City
Chudobný štát sužuje násilie: Starostovi odrezali hlavu, nepokoje priniesli najmenej 16 mŕtvych
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina - May 26 2019: Policeman doing the traffic to let pass an official convoy.
Dráma na policajnej stanici: Tínedžer dobodal mužov zákona! Následky sú strašné
Pád mosta v americkom Baltimore
Foto
Pád mosta pripravil o život 6 ľudí: Majiteľ lode, ktorá nešťastie spôsobila, tvrdo zaplatí!
Jaroslava našiel otec minulý piatok mŕtveho v jeho izbe.
Foto
Jaroslava († 32) našli mŕtveho v ženských šatách a parochni: Bol TOTO moment, ktorý rozhodol o jeho smrti?
Spevák Jožo Ráž, včera dovŕšil 70 rokov.
Foto
Z Joža Ráža je už 70-nik: Počas jubilea prichytený v civile! Chystá sa pre lídra Elánu bujará OSLAVA?