Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.05.2016 15:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Zuzana Tlučková si na samotu nesťažuje: Ako vyzerá jej život bez partnera?

„V istom veku sa žena z toho, že starne, asi nesmie zblázniť,“ hovorí Zuzana Tlučková (54), ktorá vyzerá s pribúdajúcimi rokmi čoraz lepšie.

So sympatickou herečkou sme rozoberali jej ďaleké cesty aj to, či jej v živote nechýba chlap.

Nedávno váš exmanžel Štefan Skrúcaný hviezdil v zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome. Pozerali ste?

Samozrejme. Keď som nemala večer predstavenie, tak sme to spolu so synmi sledovali. Videla som ho, ako stvárňoval Louisa Armstronga, a páčil sa mi. Aj maska bola úžasná. No ako Marilyn Monroe mal málo sexepílu. (smiech)

Už dlho ste sama. Nechýba vám doma mužský element, keď potrebujete niečo opraviť? Alebo len obyčajné objatie?

 

Klamala by som, keby som povedala, že mi pri takýchto veciach nechýba. No mám už dospelých synov, ktorí si s takýmito problémami vedia často poradiť. A keď mi chýba objatie alebo pohladenie, idem na masáž. (smiech) Vážne, veľmi to pomáha. A potom som stále v zhone, okrem mojej práce robím aj všetky domáce práce, keďže synovia bývajú so mnou. Nemám čas to riešiť. Som už dlhší čas sama a veľmi mi to vyhovuje. Žila som temer štvrťstoročie v partnerskom vzťahu, viem, čo to prináša a aj berie... Tak teraz si hovorím, prečo by som nemohla žiť chvíľku sama.

Otvoriť galériu

Veľmi dobre vyzeráte. Čo kvôli tomu robíte?

Ďakujem veľmi pekne. V živote vždy preferujem zlatú strednú cestu. V istom veku sa žena z toho, že starne, asi nesmie zblázniť. Istá starostlivosť je fajn, ale netreba to preháňať. Chodím k pani doktorke Haasovej, a keď sa dlhšie neukážem, tak mi zavolá a ponúkne mi nejakú terapiu, ktorá ma trošku omladí. Akurát sa chystám na tzv. Drakula terapiu, teším sa, aj keď ošetrenie nie je veľmi príjemné.

A čo strava a cvičenie?

To je prvoradé, ale v chladnom období si doprajem aj slaninku, bryndzové halušky, sviečkovú... Postupne, keď sa začne otepľovať, tak mi odchádza chuť na ťažké jedlá. Automaticky prejdem na ľahšiu stravu, šaláty a snažím sa hýbať. Priznám sa, mám s tým trošku časový problém, hoci si vždy hovorím, že čas sa nájde, ale vyhováram sa sama pred sebou. Keď prídem domov, namiesto toho, aby som si zacvičila, radšej sa natiahnem na gauči.

Máte dvoch psíkov, pitbula a čivavu. S nimi určite chodievate na dlhé prechádzky...

Každý deň som vyše hodiny s nimi na čerstvom vzduchu. Keď prší, je to komplikovanejšie, lebo čivava do dažďa ísť nechce, ale pokiaľ neleje ako z krhly, vždy sme vonku. Čivava Frodo je vodca svorky tým, že má povolené hýbať sa v celom byte a pitbul Snoopy môže byť len na chodbe a v predsieni. To mu dáva isté signály o tom, že je v rebríčku nižšie postavený. A Frodo tiež dostáva prvý nažrať – až potom Snoopy. Robili sme to tak zámerne, aby si to náhodou, keď zostanú sami dvaja, Snoopy neriešil po svojom. Zatiaľ prežili obaja. (smiech)

Otvoriť galériu

Momentálne hráte v seriáli Zoo...

Paradoxom je, že, moja postava, ktorú v seriáli hrám, medzi zvieratá nechodí. Som však rada, že po veľmi dlhom čase som opäť v kontakte s Milanom Bahúlom, s ktorým sme kedysi ešte na škole hrávali predstavenia. Teším sa, že hrám s Jankom Koleníkom, ktorý je v seriáli mojím synom. Je vtipné, že v predstavení Kto zhasol svetlo hráme s Jankom manželský pár. (smiech) Najprv som sa búrila, že je medzi nami veľký vekový rozdiel, ale producent na tom trval. Vždy idem s malou dušičkou na javisko, ako to ľudia prijmú, ale väčšina divákov hovorí, že to nie je problém, tak som si nejako zvykla.

Vraj produkujete svoje vlastné predstavenie...

Mala som pocit, že mám asi málo na pleciach. Vymyslela som si teda predstavenie a s námetom, ktorý mi ponúkol sám život, som išla za Rasťom Piškom. Ten napísal scenár. Hra sa volá Všade dobre a v decembri sme mali premiéru. Tým, že vlastne vznikala pod mojou taktovkou a za moje peniaze, tak si hovorím producent, ale naozaj vo veľkých úvodzovkách. Zobrala som si na to úver a mnohí moji kolegovia si klepali na čelo, keď to počuli. Okrem toho, že v hre účinkujem, zároveň som šoférkou, produkčnou, kulisárkou, kostymérkou a rekvizitárkou.

Máte dvoch synov, ktorí s vami bývajú a chodievajú s vami na všetky výlety aj s vašou najlepšou priateľkou Martou Sládečkovou. Na tom poslednom však s vami neboli, prečo?

Bola to dovolenka bez nich, už sú vo veku, keď sa im s mamou na dovolenku veľmi ísť nechce, a keď­že máme dvoch psíkov, musel sa o nich niekto postarať. Chlapci však boli spokojní, lebo mali pre seba celý dom a mohli si robiť žúrky. Modlila som sa, aby dom vydržal, ale dokonca ho aj upratali. (smiech) Začínali sme v Thajsku, ďalej sme išli do Kuala Lumpur, Malajzie, Krabi a končili sme v Singapure.

Dve ženy samy v ďalekých krajinách. Nebáli ste sa niekedy?

Nie, lebo už dlhé roky preferujeme jednu cestovku, hoci je drahšia, ale stojí to za to. Z katalógu si vyberieme, čo chceme vidieť, a oni zariadia všetko. My na to veľmi čas nemáme, aby sme sedeli pri počítači, aby som si zisťovala, čo chcem vidieť, kam chcem ísť... Stále je s nami delegát, a keďže ani jedna z nás nevie dobre po anglicky, je to veľmi pohodlné. Zatiaľ sa nám každá jedna dovolenka veľmi páčila.

No večer niekde v bare určite nemáte núdzu o mužskú spoločnosť.

Von chodievame v skupinkách, pretože vždy tam vzniknú nové priateľstvá. Často sme po fakultatívnych výletoch takí unavení, že sa tešíme do postele.

Za čo najradšej utrácate peniaze?

Užívam si... Idem na thajskú masáž, s chalanmi na dobrý obed, do kina alebo si kúpim nejakú knihu. Alebo len tak sedím doma a okolo mňa sú tí moji samčekovia, jem pukance a pozerám nejaký dobrý film.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Brodňanová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský opozičný politik Vladimir Kara-Murza.
Známy ruský opozičný politik šokoval vyhlásením: Putin čoskoro odíde...
Atentát na Donalda Trumpa.
Atentát na Trumpa: Vyšetrovanie tajnej služby zistilo niečo závažné!
Čilský rozhodca Carlos Chandía už kariéru ukončil.
Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
(ilustračné foto).
Dve aktivistky poškodili ropovod, skončili za mrežami: Súd s nimi nemal zľutovanie
Muž trpí objektofíliou. Priťahujú ho sanitky značky Mercedes.
Foto
Dominik odhalil šialené chúťky: Vzťah s... Keď ich ľudia spolu pristihnú, zostanú v šoku
Hasiči hasia lesný požiar na predmestí Sever do Vouga na severe Portugalska.
Portugalskí hasiči už majú lesné požiare pod kontrolou, ale... Na ľudí číha veľké nebezpečie
(ilustr. foto)
Vodiči, zbystrite v Bratislave pozornosť: Chystá sa ženský beh
Daniel bol nútený počúvať cez telefón, ako bola jeho manželka Nicola brutálne dobodaná na smrť.
Foto
Daniel cez telefón počul, ako brutálne vraždia jeho manželku († 37): Jeho slová lámu srdce
Bývalá dánska panovníčka Margaréta II.
Dánsku kráľovnú Margarétu II. náhle hospitalizovali: Škaredé zranenie po páde!
Kolóny v Banskej Bystrici.
Uzavretý most v Banskej Bystrici: S búraním začnú už počas tejto noci!
Ľudia sa zhromažďujú neďaleko domu zničeného počas izraelského raketového útoku na južnom predmestí Bejrútu.
Izrael hlási úspech: Pri útoku v Bejrúte zahynula dôležitá hlava Hizballáhu
K útoku došlo v holandskom Rotterdame.
Pozadie krvavého útoku v Rotterdame: Polícia odhalila to, čoho sa všetci obávali