Učili sa od najlepších
Pečenie zdravým spôsobom, pečenie v pare, si získava čoraz väčší zástup vyznávačov. Tí oceňujú predovšetkým uchovanie vitamínov, živín a farby surovín po ich tepelnom spracovaní, a to všetko pri zachovaní pravých chutí jedla. Mäso a ryby si po upečení zachovávajú svoju prirodzenú šťavnatosť a vďaka funkciám multifunkčných parných rúr sa ani tí najväčší gurmáni nemusia vzdávať chrumkavej kôrky.
Výhody pečenia v pare predviedli na Gurmán feste v Bratislave viacerí známi slovenskí kuchári v stane Electrolux škola varenia. Tento projekt vznikol spojením značky Electrolux a Školy varenia v Sv. Jure. Počas kuchárskych show tak návštevníci Gurmán festu mohli obdivovať majstrovstvo Igora Čehyho, Zoltána Baláža či Tomáša Zapletala. Vybraní návštevníci si mohli na vlastnú kožu vyskúšať a ochutnať, ako chutí jedlo pripravené v multifunkčných parných rúrach na kurzoch varenia.
Foodtruck priviezol paru do Košíc
V Košiciach zase rezonoval špeciálny Electrolux Foodtruck, vybavený multifunkčnými parnými rúrami, ktorý naservíroval viacchodové menu pripravené v pare priamo pred očami návštevníkov Gurmán Festu. Košičanom priniesol lososa s čili papričkami a sušenými paradajkami, kuracie špízy či bezlepkovú čokoládovú tortu. Ukázal tak, že multifunkčné parné rúry Electrolux dokážu pripraviť chrumkavé a šťavnaté jedlo bez zbytočných tukov, straty vitamínov a stopových prvkov.
Vyhrajte letnú párty
Zbiehajú sa vám slinky? Tak neváhajte a zapojte so do Parnej súťaže! Originálny Foodtruck môže na svojich potulkách po Slovensku zastaviť aj priamo u vás doma a pripraviť pre vás súkromnú párty! Pohostí vás a vašich hostí bohatým menu plným chrumkavých a šťavnatých jedál pripravených na pare. Vašou úlohou bude iba pozvať kamarátov a rodinu a roztočiť poriadnu zábavu.
Viac informácií o Foodtrucku nájdete www.peciemevpare.sk, v sekcii Foodtruck, kde zároveň nájdete šťavnaté recepty, informácie o tomto type prípravy jedla, ako aj kuchársku knihu zadarmo na stiahnutie.