Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.10.2016 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Krausova žena Daniela prehovorila o krachu manželstva: Tvrdé slová na adresu Puklušovej!

Krach manželstva známeho producenta Andyho Krausa (49) a jeho manželky Daniely (44) prekvapil celé Slovensko. Krausovci, ktorí žili dlhých šestnásť rokov v harmonickom zväzku, sa pred pár týždňami rozišli a Kraus sa dokonca odsťahoval z ich rodinného domu.

Správy exkluzívne Novému Času potvrdil aj samotný producent, ako aj informáciu, že má veľmi blízko k herečke Natálii Puklušovej (31). Napriek tomu, že podľa Krausových slov nestojí za rozpadom manželstva práve mladá herečka, jeho manželka má na celú vec iný názor. Krausovci, ktorí žili v rakúskej dedinke, kúsok za hranicami Slovenska, spolu vychovávajú dve deti, syna Borisa (14) a dcéru Zoju (11). Po tom, ako Nový Čas informoval o rozpade ich manželstva, Andy Kraus Novému Času exkluzívne priznal, že už nežije s rodinou pod jednou strechou.

Otvoriť galériu

„S manželkou už nežijeme v spoločnej domácnosti. Náš stav sme zmenili zo spolumanželského na spolurodičovský,“ povedal producent. Prízvukoval však, že za problémami a krachom manželstva nie je nikto tretí a určite nie herečka Natália Puklušová. „Musím zdôrazniť, že v mojich citoch k Daniele sa niečo nezvratne zlomilo dávno predtým, ako som spoznal Natáliu. Ona nie je dôvodom zmeny nášho manželského vzťahu s Danielou, je jeho dôsledkom,“ povedal exkluzívne Novému Času Kraus, ale dodal: „Je pravda, že som s Natáliou v kontakte a nie je vylúčené, že po čase budeme oficiálne spolu,“ zneli jeho slová. 

Nič netušila

Podľa informácií Nového Času Krausovci strávili uplynulé leto spoločne takmer na mesačnej dovolenke ďaleko za hranicami Slovenska a vôbec to nevyzeralo tak, že by mali v manželstve problémy. Zdá sa teda, že zlom v ich vzťahu nastal až po tom, ako sa celá rodina vrátila späť domov. Informácie o blízkom vzťahu Andyho Krausa a Natálie Puklušovej tak nenechali chladnou jeho manželku Danielu, ktorá vyvracia manželove tvrdenia, že Natália je len dôsledkom ich rozchodu, nie príčinou.

Otvoriť galériu

„Trvá to už od apríla. Nič som netušila. Dokonca sme všetci spolu s deťmi absolvovali v lete takmer mesačný prázdninový pobyt mimo Slovenska. Opakujem, Natália Puklušová je podstatnou súčasťou tejto situácie,“ povedala Novému Času Krausová. Samotná herečka Puklušová sa k celej veci vyjadruje veľmi opatrne a záhadne. „Mrzí ma, že sa celá táto záležitosť extrémne zjednodušuje napriek faktu, že je to inak. Neostáva mi iné, len zmieriť sa s tým, že v takých vypätých situá­ciách ide súdnosť bokom a otvára sa nekonečný priestor na špekulácie.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Okamžitá hviezda: Na sebavedomého Slafkovského už spievajú ódy!
(ilustračné foto)
Lekár, ktorý mal dvom pacientom zle zoperovať oči: Vyšetrovateľ v Bratislave rozhodol, padlo OBVINENIE!
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Zelenskyj a jeho VÍŤAZNÝ plán na ukončenie vojny: Začať by sa mal už onedlho! Závisí to len od jednej veci
Prezident Peter Pellegrini.
Prezident Pellegrini vetoval zákon: Prekáža mu jedno z ustanovení
blurred surface view on blue swimming pool
Vstupné do akvaparkov a na kúpaliská má byť drahšie: Môže sa tak stať už budúce leto
Dmitrij Peskov.
ZVRAT v Kurskej oblasti? Peskov sebavedomo hovorí o plánoch Ruska! Aha, čo prezradil
Polícia obvinila muža z Malaciek za predaj drog, zaistila mu aj zbrane.
Polícia prekazila drogový biznis na Záhorí! Ak ho odsúdia, z basy môže vyjsť až pred dôchodkom
Pracovníci sa snažia odčerpať vodu po záplavách v meste Faenza v regióne Emilia-Romagna na severe Talianska vo štvrtok 19. septembra 2024.
Foto
Krajina predĺžila ČERVENÚ výstrahu: Zničené domy, zaplavené ulice a... Situácia je kritická
ilustračné foto
Z okna školy v Kráľovskom Chlmci VYPADOL chlapec: Stále je v umelom spánku! Nastal posun?
Viaceré svetoznáme osobnosti musia bojovať s chronickými ochoreniami.
Foto
Tieto hviezdy Hollywoodu TRPIA! Trápia ich vážne choroby: Prekvapí vás, kto všetko tam patrí
(ilustračné foto)
Seniorka z Prievidze VYHODILA 100 000 eur z BALKÓNA: Vzkypí vo vás hnev, čo tomu predchádzalo!
V čase príjazdu hasičov horeli už 4 autá.
Foto
Dramatický nočný zásah v Bratislave: Zhorelo niekoľko áut!