Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.10.2016 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Exmilenec Puklušovej prehovoril: Odkaz zaľúbenému Krausovi od superstáristu!

Herečka Natália Puklušová (31) poriadne zamiešala karty. Po tom, čo sa rozišla so superstáristom Matejom Koreňom (30), s ktorým žila skoro tri roky, jej meno je na prestrase v rodine producenta Andyho Krausa (49).

Ten opustil manželku Danielu (44) s dvoma deťmi a ako priznal Novému Času, k mladej herečke má veľmi blízko. Puklušová tak zalovila po spevákovi opäť v šoubiznisových vodách. Čo hovorí Koreň o bývalej frajerke a aký odkaz nechal Krausovi?

 

Nový Čas pred pár dňami informoval o rozchode manželov Krausovcov, za ktorým mala stáť Natália Puklušová. Vyjadrenia Andyho nasvedčujú, že s mladou herečkou ho nespája len nevinné kamarátstvo. „Nevylučujem, že budeme s Natáliou v budúcnosti oficiálne spolu,“ vyhlásil.

Natália má za sebou nevydarený vzťah so superstáristom Matejom Koreňom, s ktorým žila necelé tri roky. Dvojica sa v minulosti netajila tým, že bývať spolu začala už pár mesiacov po zoznámení a plánovala aj kúpu spoločného bytu. „Natália varí, perie, upratuje a ja som ten, ktorý zavadzia,“ chválil herečku Koreň v rozhovore pre Markízu v máji pred dvoma rokmi.

Ich idylka netrvala dlho. „Pretože sme nevedeli skrotiť naše egá. Každý ho mal poriadne vysoké a vtedy iba ťažko dáte druhému za pravdu, aj keď viete, že ju má,“ objasnila vtedy Puklušová dôvody rozchodu. Dnes si, zdá sa, nevedia prísť na meno. „V posledných mesiacoch nie sme v kontakte, okrem zdvorilostného pozdravu pri náhodnom stretnutí,“ povedal superstárista.

V otázkach o Puklušovej vzťahu so ženatým Krausom bol však opatrnejší. „Život je nevyspytateľný, veci sa stávajú. Po troch rokoch vzťahu ju vnímam ako skvelú herečku a dobromyseľnú osobu, ktorá má veľa pozitívnych vlastností. To vyplýva z môjho pozorovania. Ako je to vo vzťahu k iným a k ľuďom, ktorých nepoznám, a k situácii, o ktorej mám len kusé informácie, to už neviem,“ dodal spevák.

Otvoriť galériu

Zvolí rovnakú taktiku?

Románik mladej herečky, ktorý sa mal podľa manželky Andyho Krausa začať v apríli tohto roka, je veľmi podobný začiatkom randenia Puklušovej s jej bývalým. „Najprv sme sa dlho obchádzali, chodili sme na rande hádam aj štyri mesiace a on si držal stále odstup. Presne taký, aký som vyžadovala, lebo dnes je doba, že načo čakať. Ja mám však rada takéto typy a takéto hry,“ priznala pred dvoma rokmi v médiách mladá herečka, ktorá sa neskôr zviditeľnila ako Šantal v Búrlivom víne.

Koreň jej imponoval aj svojím imidžom, podobným, ako má známy scenárista. „Vidíte - strnisko, šál, ktorý má už desať rokov, ja to milujem. Neznášam pekné typy, takých pekných chlapcov,“ povedala v minulosti v Markíze. Keď zostala po rozchode sama, dušovala sa, že chlapa z brandže už nechce. „Potrebujem normálneho. Ekonóma alebo chemika,“ priznala. Zdá sa však, že napokon si to predsa len rozmyslela...

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Magdaléna Magdová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Manželmi sú od roku 2011.
Uniklo, čo robí Kate s Williamom, keď deti zaspia: Fíha, princ vie, ako na to!
Fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava zorganizovali autovýjazd na derby s Trnavou
Foto
Belasá armáda ovládla cesty: Fanúšikovia Slovana vtrhli do Trnavy netradičným spôsobom!
Balistická raketa (ilustračná fotografia).
Nemecká vláda dala po rokoch zelenú pre dodávku zbraní: Do tejto krajiny poputuje množstvo arzenálu
Horská záchranná služba
Poľský turista sa dostal do problémov: V Nízkych Tatrách zasahovali záchranári
Ochranári zachytili na fotopascu medvedíka čistotného.
FotoVáš Tip
ZARÁŽAJÚCI záber z fotopasce v národnom parku: Toto ZVIERA u nás nemá čo robiť! Ochranári sú znepokojení
Zimbardo zomrel vo veku 91 rokov.
Zomrel psychológ Zimbardo († 91): Jeho experiment sa po pár dňoch zmenil v peklo
Attila Végh rozdával facky mimo klietky
Foto
Internetom koluje šokujúce video: Attila Végh vyfackal Reného Rendyho!
Slovák podozrivý z vraždy ženy má byť mŕtvy.
Slovák († 59) podozrivý z vraždy ženy († 65) v Rakúsku: Našli ho mŕtveho a desivé, čo mal pri sebe
Herečka je zjavne rovnako drsná ako jej slávny otec, ktorý hviezdil v spaghetti westernoch.
Clint Eastwood bol drsňákom vo westernoch, dcéra si vyhrnula rukávy v reáli: Zatknutá za BITKU!
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Matúš Šutaj Eštok: Strana Hlas predstaví návrh na zmenu volebného systému
Medveď hnedý
Detaily útoku šelmy na hubára v Kanianke: S medvedicou boli aj...
(ilustračné foto)
Z pohrebného auta za jazdy VYPADOL nebožtík: Aha, ako to vysvetlili...