Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.10.2016 11:01 | Šport | Motorizmus

Schumacherova manželka to povedala na rovinu: Dobrá správa, z ktorej mrazí!

Dobrá správa? Nie, tá je na míle vzdialená. Keď Schumacherova manželka dementovala informácie o tom, že legenda formuly 1 údajne zomrela, ako sa v niektorých médiách objavilo, použila vetu, z ktorej vyložene mrazí.

"Michael stále žije, ale nie je pravda, že by mohol chodiť, ako sa písalo," reagovala pre Daily Mail Corinna Schumacherová (47).

29. decembra to budú tri roky, kedy sedemnásobný majster sveta utrpel po páde na lyžiach v Alpách ťažký úraz hlavy. Od tej doby niekoľkokrát bojoval o život. Keď sa lekárom podarilo jeho stav stabilizovať, previezla ho rodina do súkromnej rezidencie na brehu Ženevského jazera.

A aj napriek uisťovaniu rodiny, že sa stav legendy svetového športu začína pomaly zlepšovať, nič také sa s veľkou pravdepodobnosťou nedeje. "Michael sa už na verejnosti neobjaví, zázraky sa nedejú. Jeho stav sa stále zhoršuje," povedal pre server Express.uk bývalý šéf marketingu Mercedesu, za ktorý "Schumi" pretekal, Gerd Krämer.

Otvoriť galériu

 

V médiách sa niekoľkokrát objavili správy o tom, že Michael Schumacher (47) síce s pomocou terapeutov, ale predsa len začína chodiť. Tieto správy však hovorkyňa víťaza 91 Veľkých cien Sabine Kehmová, a teraz aj manželka nemeckej legendy, vyvracia. "Nie je to pravda. Tieto informácie len dávajú falošnú nádej jeho fanúšikom. Michael nechodí," znelo oficiálne vyhlásenie.

Novinkám o údajnej smrti legendy nahráva predovšetkým fakt, že sa od osudného dňa na verejnosti neobjavil nielen sám pilot, ale predovšetkým ani jediný záber, ktorý by aspoň čiastočne ozrejmil jeho skutočný zdravotný stav.

Najbližšie k pravde sa tak javí Krämerova  predpoveď. "Michael sa dostáva do stále zložitejšej situácie. Jeho zdravotný stav je taký, že nedáva nádej na žiadnu väčšiu perspektívu. Bol by skutočný zázrak, keby sa ešte niekedy objavil na verejnosti. Je kompletne pod ochranou svojej rodiny a oni vedia prečo."

 

Otvoriť galériu


O stave svojho otca sa nevyjadrujú ani jeho deti - devätnásťročná dcéra Gina-Maria a o dva roky mladší syn Mick, ktorý sa už tiež pokúša rozbehnúť svoju pretekársku kariéru.

Čo sa stalo?

Michael Schumacher utrpel 29. decembra 2013 počas lyžovania v Alpách po neupravenej zjazdovke vážny úraz hlavy, keď narazil na skalu. Bezprostredne potom ho letecky transportovali do nemocnice v Moutiers a potom v Grenobli. V tom čase sa nachádzal v kritickom stave v kóme.

Po niekoľkých mesiacoch ho z umelého spánku prebudili a previezli na rehabilitačnú kliniku do Lausanne. Neskôr ho rodina vzala do svojho sídla na brehu Ženevského jazera, kde sa o neho 24 hodín denne stará špeciálne vyškolený zdravotný tím.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Ruský prezident Vladimir Putin
Vladimir Putin musel ísť do nemocnice: Prehovorili o jeho zdravotnom stave
Manželmi sú od roku 2011.
Uniklo, čo robí Kate s Williamom, keď deti zaspia: Fíha, princ vie, ako na to!
Fanúšikovia ŠK Slovan Bratislava zorganizovali autovýjazd na derby s Trnavou
Foto
Belasá armáda ovládla cesty: Fanúšikovia Slovana vtrhli do Trnavy netradičným spôsobom!
Balistická raketa (ilustračná fotografia).
Nemecká vláda dala po rokoch zelenú pre dodávku zbraní: Do tejto krajiny poputuje množstvo arzenálu
Horská záchranná služba
Poľský turista sa dostal do problémov: V Nízkych Tatrách zasahovali záchranári
Ochranári zachytili na fotopascu medvedíka čistotného.
FotoVáš Tip
ZARÁŽAJÚCI záber z fotopasce v národnom parku: Toto ZVIERA u nás nemá čo robiť! Ochranári sú znepokojení
Na Matyáška sa tešila celá rodina.
Boľavá tragédia v rodine Miroslava Donutila: Staré rany sa opäť rozjatrili
Zimbardo zomrel vo veku 91 rokov.
Zomrel psychológ Zimbardo († 91): Jeho experiment sa po pár dňoch zmenil v peklo
Zdeněk Troška
Zdeněk Troška sa musel uskromniť: TAKÝTO dostáva dôchodok! Ostrý odkaz vláde
Attila Végh rozdával facky mimo klietky
Foto
Internetom koluje šokujúce video: Attila Végh vyfackal Reného Rendyho!
Slovák podozrivý z vraždy ženy má byť mŕtvy.
Slovák († 59) podozrivý z vraždy ženy († 65) v Rakúsku: Našli ho mŕtveho a desivé, čo mal pri sebe
Dcérka Lucie Mokráňovej skončila po hre na trampolíne s vážnou zlomeninou.
Foto
Mokráňovej dcérka sa po hre vážne zranila: Čo radia odborníci pri šantení na trampolíne?