Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Prípad dohryzeného Adamka: Expriateľ posiela Veronike veľavravný odkaz!

Chce jej odpustiť a malého chlapčeka si adoptovať. Príbeh, ktorý už pozná celé Slovensko, bude mať možno nakoniec pozitívnu dohru. Adamka (1,5), ktorého sa mama Veronika vzdala preto, že sa ocitla v bezvýchodiskovej situácii, sa chce ujať jej bývalý priateľ Marián (33).

Na Adamkovi mu záleží viac ako hocikom inom, chlapček po jeho boku vyrastal odmala. Marián tvrdí, že Veroniku neprestal ľúbiť, všetko jej odpustil a ponúka jej možnosť vrátiť sa k nemu. Adamkovi chce byť plnoprávnym otcom.

 

Prípad malého Adamka (1,5) pozná celé Slovensko aj vďaka vlaňajšej kauze, keď ho podľa mamy mala učiteľka v jasliach dohrýzť a vyfackať. Nastalo vyšetrovanie, jasličky zavreli a niekoľko ľudí sa dokonca muselo podrobiť snímaniu odtlačkov chrupu. Kauza napokon vyústila do prijatia tzv. jasličkového zákona.

Otvoriť galériu

Musí si upratať život

Mama Veronika (26) Adamka vychovávala spolu s Mariánom (33), aj keď nie je chlapcovým biologickým otcom. Nedávno sa s ním však rozišla, nasťahovala sa k novému partnerovi a malého synčeka sa napokon vzdala. Navyše vzbudila pochybnosti sociálky, keď si stiahla fotku ruky s podrezanými žilami a poslala ju ďalej. Adamko napokon skončil v detskom domove. Ak chce Veronika svojho jediného synčeka späť, musí dať do poriadku svoj život, aby presvedčila úrady, že je zodpovedná.

Marián (33) vychovával chlapčeka spolu s Veronikou takmer od narodenia, trvalo to rok a dva mesiace. „Staral som sa o neho a dával mu všetko. Dokonca som Veronike niekoľkokrát povedal, že chcem, aby ma napísala na rodný list ako jeho otca, že si chcem chlapčeka osvojiť a chcem sa o oboch starať. Ona to stále len odkladala, až k tomu vôbec neprišlo,“ hovorí smutne Marián. Dokonca Veroniku požiadal o ruku a chcel si ju vziať za ženu. Všetko sa však po viac ako roku skončilo. Veronika si našla nového priateľa a odišla. Marián dlho rozdýchaval Veronikin odchod k inému chlapovi i fakt, že mu po sebe mala zanechať dlhy, ktoré za ňu spláca.

Otvoriť galériu

Chce byť skutočný otec

Dnes je však všetko inak. Adamka bola po týždni v detskom domove v Pečeňadoch v pondelok navštíviť nielen mama, ale aj jej expriateľ, ktorý jej všetko odpustil. Marián dáva Veronike druhú šancu. „Bol by som šťastný, keby sme si všetko vyjasnili a dali sa opäť dokopy aspoň kvôli malému,“ dodáva odhodlaný muž. „Veď Adamko je na mňa tak nafixovaný, že si neviem predstaviť, že by ma nevidel. Veď som ako jeho otec,“ hovorí Ma­rián, ktorý si nakoniec vydobyl tiež to, aby malého mohol navštevovať v detskom domove.

Rád by si ho adoptoval, aj keby k sebe s Veronikou nenašli cestu. „Viem, že adopcia malého sa neuskutoční, keď Veronika nedá súhlas. Ale ja sa pýtam: nebude lepšie, aby bol malý so mnou ako v detskom domove? Veď jeho mama môže pokojne za ním chodiť kedykoľvek,“ hovorí odhodlane Marián.

Samotná Veronika nevylučuje ani to, že by chlapca zverila do rúk Mariána. „Momentálne pracujeme na tom, aby sme sa dali dokopy. Pre Adamka to bude najlepšie a oboch nás potrebuje. Ak nám to pôjde, budem zvažovať i to, že Marián by sa stal otcom aj na papieri,“ hovorí Veronika. Či obaja prekonajú partnerskú krízu a zvládnu byť spolu, ukáže až čas.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Zuzana Šišovská, Novy Cas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Bradley a Isabelle Thomasoví pôsobili ako idylický pár.
Záhadná smrť známej producentky († 39): Rozuzlenie prišlo až mesiace po tragédii
Ilustračné foto
Tragická nehoda na diaľnici: Autobus plný cestujúcich narazil do nákladného auta, mnohí neprežili
(ilustračné foto)
Nezachránili ho ani tri dávky vakcíny, pochovali ho s bezdomovcami: Smutný príbeh slovenského gólmana
Andrássyovské mauzóleum v Trebišove
Váš Tip
Trebišov obnoví Andrássyovské mauzóleum za vyše 400-tisíc €: Čo táto obnova prinesie?
Brooklyn sa navždy zmenil život po výlete s kamarátmi.
Blondínka oslepla kvôli banálnej veci: Pozor! Toto robia mnohí, nespravte tú istú chybu
Strana získala viac ako 54 percent hlasov.
Aktualizované
Drvivé víťazstvo! V Gruzínsku si volili zástupcov krajiny: Výsledky sčítavania rozhodli jasne
 V noci zo soboty na nedeľu sa vyspíme o hodinu dlhšie.
V noci sme si pospali o hodinu dlhšie: Aký má zmena času dôsledok na náš biorytmus?
Karfiolová s karí a lososom 
Karfiolová polievka INAK: Jej príprava vám zaberie len chvíľku! Vyskúšajte a už nebudete chcieť inú
Vdovec Marian požiadal o ruku dulu Martinu.
Príbeh Češky († 42), ktorá zomrela po pôrode v sekte, má dohru: Šokujúce, čo spravil vdovec!
Na snímke uprostred pápež František predsedá omši na Námestí svätého Petra vo Vatikáne pri otvorení druhého zasadnutia 16. Valného zhromaždenia Biskupskej synody v stredu 2. októbra 2024.
Vatikán položil na stôl zásadnú otázku: Dôjde k VEĽKEJ zmene v cirkvi? TAKTO to vníma pápež František
Ilustračné foto.
Vrtuľník so zdravotníkmi sa zrútil priamo k zemi! Posádka nemala šancu prežiť: Zabila ich TÁTO zásadná chyba?
Až 80 percent cesty by malo byť opravených do konca roka.
Váš Tip
Práce na Ceste slobody vo Vysokých Tatrách čoskoro dokončia: Treba sa pripraviť na obmedzenia!