Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.02.2017 11:00 | Šport | Futbal
FotoVideo

Legenda takto zle ešte Barcelonu nevidela hrať: Messi strácal lopty, Draxler si robil srandu z obrancu

Takýto výsledok nečakal nikto. Paríž SG v osemfinále Ligy majstrov na domácej pôde absolútne zničil favorizovanú Barcelonu. Uštedril jej debakel 4:0 a nasmeroval svoj tím pred odvetou na najlepšiu cestu postúpiť do štvrťfinále.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Parížania boli po celý zápas lepším tímom a zverenci Luisa Enriqueho ich tempu vôbec nestíhali. A najväčšie hviezdy Barcelony Lionel Messi s Luisom Suárezom? Slabota. Toto budú v hrdom katalánskom klube ťažko predýchavať.

PSG ukázalo hneď na začiatku, že sa Barcelony vôbec nebojí. Nielenže boli domáci hráči aktívnejší, ale neváhali ani kombinovať vo svojom vlastnom pokutovom území. Tak trochu po vzore svojho súpera. Lenže toho, naopak, k ničomu nepúšťali.

Otvoriť galériu
Hosťujúci borci navyše akoby ešte zostali myšlienkami niekde inde. Záloha Barcelony nebola vôbec v hre a to sa samozrejme dotklo aj najväčších ofenzívnych hviezd. Jediným, kto aspoň občas pohrozil, bol Neymar. Ale to bolo málo.

 

Trest prišiel čoskoro. V 18. minúte sa postavil k priamemu kopu domáci Ángel di María a trafil sa parádne. Kto čakal reakciu hostí, musel byť sklamaný. Žiadna sa totiž nekonala. Práve naopak. PSG bolo naďalej jasne lepším tímom a gólman Ter Stegen sa musel oháňať.

Päť minút pred polčasom už ale ani on nemal šancu. Stredopoliar Julian Draxler na neho postupoval po skvelej kolmici sám a nemýlil sa. Tvrdou ranou k žrdi zvýšil na 2:0. Polčas snov pre parížsky tím.

Otvoriť galériu

A keď sa začal ten druhý, na prekvapenie všetkých sa nič nezmenilo. Čakali ste, že Messi a spol. rozbehnú stíhaciu jazdu? Ani náhodou. Hviezdny Argentínčan iba strácal lopty, práve po jeho chybe padol jeden z gólov domácich. A nemusel byť jediným.

Messi v tom však nebol sám. Úplne neviditeľný bol kanonier Luis Suárez, v zálohe mal len minimum lôpt tradičný tvorca Andrés Iniesta. A krajní obrancovia Jordi Alba a Sergi Roberto neznamenali vôbec žiadne nebezpečenstvo.


Španiel mal naopak veľa práce v defenzíve. A treba dodať, že dobre si ju neplnil. Draxler s Di Maríaom si z Roberta robili s nadsázkou srandu. Hlavne na Draxlerovu zasekávačku pravý bek Barcelony vôbec nestíhal.

Aj v druhom polčase boli domáci veľmi efektívni. Už v 55. minúte sa po ďalšej krásnej individuálnej akcii presadil Ángel di María a gólový účet zápasu uzavrel necelých dvadsať minút pred koncom Edinson Cavani.

Otvoriť galériu
Barcelona? Tá sa pripomenula len jednou veľkou šancou, keď hlavou trafil žrď stopér Samuel Umtiti. Futbalový svet nechápal. "Takto zle som Barcelonu a Lionela Messiho ešte nikdy nevidel hrať," tvrdil napríklad Gary Lineker.

Barcelona si tak pred seba postavila neuveriteľne ťažkú ​​prekážku. V odvete bude musieť PSG streliť minimálne štyri góly a žiadny neinkasovať.

Otvoriť galériu
futbal
Zdroj: reuters

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
Statný kuchár Kemkovi poriadne vylepí.
V šou Možné je všetko lietali facky! Martin Novák si pre Kemku pripraví nezabudnuteľnú odvetu
Päťnásobný majster Európy v kulturistike Adam Cibuľa (60) už 7 rokov nemal v rukách činky a je bez poriadnej strechy nad hlavou.
Foto
Z kulturistu Adama Cibuľu je bezdomovec: Šampión ŽOBRE na ulici a stravu hľadá v kontajneroch!
(ilustračné foto)
Váš Tip
Slovenskí vedci na misii v Tichom oceáne: Aká je pravdepodobnosť, že človeka zraní vesmírny odpad?
(ilustračné foto)
Irán predstavil vylepšenú výzbroj v tom najnevhodnejšom čase: Napätie na Blízkom východe by sa dalo krájať
Foto
Zásadné zmeny v živote Slafkovského: Teraz sa pochválil aj novým luxusným kúskom
Len pred pár dňami sa syn Roba Beňa († 54) postavil pred markizácke kamery v ich úspešnom seriáli Dunaj.
Foto
Syn Roba Beňa († 54) kráča v jeho šľapajach: PREMIÉRA pred kamerami! Tínedžer debutoval v úspešnom seriáli
Jana Gantnerová - Vo Svetovom pohári bola v prvej desiatke 29-krát.
Foto
Absolventi športového gymnázia: Stretnutie po 50 rokoch! Aké esá vyrástli v unikátnej lyžiarskej triede?
Na snímke zaplavené nábrežie Dunaja v centre Budapešti v piatok 20. septembra 2024.
Dunaj narobil poriadny ROZRUCH, evakuácia pacientov v nemocnici: Hrozilo, že dôjde k…
Chrápanie môže byť predzvesťou vážneho ochorenia (ilustračná fotografia).
Robí vám chrápanie zo života peklo? POZOR, nie je to len nepríjemnosť: Skúste tieto TRIKY
Most v banskobystrickej mestskej časti Kremnička, ktorý vo štvrtok 19. septembra 2024 náhle uzavreli pre jeho havarijný stav a spolu s ním aj úsek rýchlostnej cesty R1 idúcej pod ním, začali búrať.
AktualizovanéFoto
Most v banskobystrickej Kremničke CHÁTRAL: Mesto prijalo rozhodnutie, stavbu začali BÚRAŤ
(ilustračné foto)
Astronomická jeseň je ZA ROHOM, oproti minulému roku nastala ZMENA: Dôvod je prostý