Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.02.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Temná minulosť Ivana z markizáckej šou O 10 rokov mladší: Odsúdený za zneužívanie detí!

Toto naozaj nikto nečakal! Manželia Veselskí z Holíča boli donedávna úplne neznámi ľudia. Žili si svoj bežný život až dovtedy, kým sa neobjavili v markizáckej relácii s názvom O 10 rokov mladší.

Jana (43) sa prihlásila preto, že chcela mať krajší úsmev a mala komplexy z toho, ako vyzerá. Jej manžel Ivan (50) rovnako túžil vyzerať o čosi lepšie a sťažoval sa najmä na svoj veľmi nepekný chrup.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Manželia Jana a Ivan Veselskí z Holíča túžili po zmene. Ani jeden z nich však netušil, čo odhalí ich účinkovanie v markizáckej relácii. Ivan má totiž za sebou kriminálnu minulosť, ktorá ho prenasleduje celý jeho život. Po tom, ako sa obaja odprezentovali v relácii O 10 rokov mladší, prišlo do redakcie niekoľko znepokojivých reakcií na Ivana. „Prečo takýchto ľudí dávajú do televízie? Veď ja som s ním sedel v base. On sexuálne zneužíval malé deti! A viete, prečo nemal zuby? Pretože mu ich vybili všetky v base,“ napísal nám jeden z bývalých väzňov. Ivan v dokrútke priznal, že naozaj vo väzení bol.

„Protézu nosím už jedenásť rokov, v base sa mi pokazili všetky zuby na samom vrchu,“ povedal pred markizáckou kamerou. Nový Čas rodinu Veselských navštívil, najprv však Ivan všetky naše informácie poprel. „Ja som nikdy nesedel. Pozrite, nemám žiadne tetovanie z väzenia,“ vyhlásil muž, ktorému v programe prerobili očné viečka a opravili chrup.

 

V Holíči je to dobre známa firma

Ivanova temná minulosť doslova vyráža dych a ľudia v Holíči ho veľmi dobre poznajú. „On tam nemal čo robiť. Mal pletky s deťmi, bol za to odsúdený. To je o ňom veľmi dobre známe,“ šokuje rodinná známa. Kriminálnu minulosť Veselského potvrdila pre Nový Čas aj samotná trnavská prokuratúra. „Muž bol odsúdený za pohlavné zneužívanie maloletých a bolo mu nariadené psychiatrické aj sexuologické liečenie,“ potvrdil informácie Nového Času hovorca Mojmír Huna.

To, že bol Ivan odsúdený, jeho manželka veľmi komentovať nechcela. Z celej situácie bola v šoku, a ako sa zdá, o všetkých prešľapoch manžela z minulosti nevedela. „Ja neviem, čo mám na to povedať, pôjde to s ním celý život,“ priznala nám so smutným hlasom Janka. Po zisteniach Nového Času nakoniec priznal farbu aj samotný Ivan Veselský. „Bola to moja mladícka nerozvážnosť, ktorú budem nosiť so sebou do konca života. Keby som mohol, tak to vrátim späť. Ľutujem to a mrzí ma to,“ zneli jeho slová.

Samotná televízia Markíza je zo svojho výberu účinkujúcich v šou riadne znepokojená. „O účinkujúcich hovoríme s ich rodinami, kolegami, ale riziko, že nám niektoré informácie zataja, sa nikdy nedá úplne vylúčiť. Túto situáciu však považujeme za natoľko znepokojivú, že rozhodne procesy preverovania ešte viac sprísnime,“ znelo stanovisko hovorkyne televízie Markíza Tatiany Tóthovej.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, mrh

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
Päťnásobný majster Európy v kulturistike Adam Cibuľa (60) už 7 rokov nemal v rukách činky a je bez poriadnej strechy nad hlavou.
Foto
Z kulturistu Adama Cibuľu je bezdomovec: Šampión ŽOBRE na ulici a stravu hľadá v kontajneroch!
(ilustračné foto)
Váš Tip
Slovenskí vedci na misii v Tichom oceáne: Aká je pravdepodobnosť, že človeka zraní vesmírny odpad?
(ilustračné foto)
Irán predstavil vylepšenú výzbroj v tom najnevhodnejšom čase: Napätie na Blízkom východe by sa dalo krájať
Foto
Zásadné zmeny v živote Slafkovského: Teraz sa pochválil aj novým luxusným kúskom
Jana Gantnerová - Vo Svetovom pohári bola v prvej desiatke 29-krát.
Foto
Absolventi športového gymnázia: Stretnutie po 50 rokoch! Aké esá vyrástli v unikátnej lyžiarskej triede?
Na snímke zaplavené nábrežie Dunaja v centre Budapešti v piatok 20. septembra 2024.
Dunaj narobil poriadny ROZRUCH, evakuácia pacientov v nemocnici: Hrozilo, že dôjde k…
Chrápanie môže byť predzvesťou vážneho ochorenia (ilustračná fotografia).
Robí vám chrápanie zo života peklo? POZOR, nie je to len nepríjemnosť: Skúste tieto TRIKY
Most v banskobystrickej mestskej časti Kremnička, ktorý vo štvrtok 19. septembra 2024 náhle uzavreli pre jeho havarijný stav a spolu s ním aj úsek rýchlostnej cesty R1 idúcej pod ním, začali búrať.
AktualizovanéFoto
Most v banskobystrickej Kremničke CHÁTRAL: Mesto prijalo rozhodnutie, stavbu začali BÚRAŤ
(ilustračné foto)
Astronomická jeseň je ZA ROHOM, oproti minulému roku nastala ZMENA: Dôvod je prostý
Foto
Vstup do Ligy majstrov belasým nevyšiel: Bude Slovan fackovací panák?
Samuel Libay
FotoVáš Tip
Oči Slovákov môžu vidieť jeho diela po prvýkrát naživo: Skvosty známeho slovenského šperkára vás zhypnotizujú!