So sobášom dvojica otáľala, no napokon sa predsa len rozhodli, že svoj láskyplný deväťročný vzťah spečatia a status partnerov vymenia za manželský. Stalo sa tak v sobotu v meste pod Zoborom za účasti asi stovky hostí, ktorých prísne strážila bezpečnostná služba.
Prominentný párik si dal záležať na tom, aby sa do luxusného hotela, v ktorom sa konali sobáš aj hostina, neprešmykla ani myšička. Pri vchodoch stála bezpečnostná služba a štyria ochrankári prísne kontrolovali zoznam hostí. Kým vnútri sa zabávala asi stovka svadobčanov a pochutnávali si na vyberaných kulinárskych špecialitách, vonku zanovito padali kvapky dažďa ako symbol novomanželov. „S Maroškom sme boli zasnúbení deväť rokov. Je krásne a výnimočné, ak si niekto dokáže povedať áno deviatich rokoch spoločného života a s dvomi ďeťmi. Som rada, že tento okamih prišiel práve teraz," povedala nevesta.
Čakali na prázdniny
Hostia sa schádzali do hotela už deň vopred. "Je to pokojné miesto s krásnym výhľadom na celú Nitru, s výborným jedlom a dýcha romantickým provensálskym štýlom, čiže ideálne miesto na svadbu,“ vysvetlila speváčka. Párik má spolu dve deti, ktoré si veselicu rodičov užili, ako sa patrí. Na margo termínu svadby speváčka prezradila, že jediným kritériom pri výbere dátumu bolo, aby bola svadba počas školských prázdnin.
Na čom si pochutnávali
Prípitok: prosecco di valdobbiadene
Predjedlo: créme brulee z foie gras s domácim chlebíkom, slivkové chutney
Polievka: slepačí vývar s domácimi rezancami, so zeleninou a s mäsom Hlavné jedlo: zlaté kuriatko s teplým avokádom, šalátom a restovanými baby zemiakmi
Teplý bufet: kuracia rolka so špenátom, grilovaný losos, lazane, vyprážaný bravčový rezeň, ministeaky, sviečková na smotane
Studený bufet: zaúdené kačacie prsia, prosciutto, bresaula misa, syry, foie gras paté
Neskorý bufet: divinový guláš na hubách, koreňovej zelenine a červenom víne