Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
09.09.2017 15:30 | Správy | Zahraničné správy

Žena odhalila snúbencov dvojitý život: Stačila jediná správa a všetko sa zmenilo!

Mama troch detí bola šťastne zasnúbená s mužom svojho života, keď jedného dňa uvidela na Facebooku list navrhovaných priateľstiev.

Objavila sa medzi nimi fotka, ktorá jej obrátila celý svet naruby. „Boli sme spolu dva roky a on ma zradil tým najhorším spôsobom. Zlomil mi srdce a ešte dlho potom som nikomu neverila,“ začína svoj príbeh Amanda, ktorá spoznala snúbenca Chrisa na internetovej zoznamke ešte v roku 2013. V tom čase bola rozvedená a obávala sa nového vzťahu. Dvojica začala randiť. Netrvalo dlho a Chris odišiel na výlet do Dorsetu, ktorý trval šesť týždňov. „Navrhla som mu, že ho navštívim, ale odmietol to. Prišlo mi to divné, ale predpokladala som, že bol len zaneprázdnený. Teraz viem, že ten čas trávil s manželkou, ktorá mu porodila dieťa,“ pokračuje užialená žena.

Otvoriť galériu
Po návrate ignoroval Amandine správy a telefonáty. Vo chvíli, keď žiadala vysvetlenie, Chris ju odrazu požiadal o ruku. Amandu tým dokonale šokoval a ona mu okamžite odpustila. Už ako jeho nová snúbenica to pripísala stresu z práce. Nasledujúcich šesť mesiacov plánovala svadbu, informuje The Sun. Potom však prišlo kruté vytriezvenie. Ako tak prezerala stránky na Facebooku, padol je do oka návrh priateľstiev. 

„Na fotke som spoznala Chrisa, takže som okamžite klikla na profil. Keď som uvidela Chrisa v náručí inej ženy, mala som dosť,“ opisuje chvíle teroru. Prezrela profil a zistila, že jej snúbenec bol v skutočnosti dávno ženatý. Navyše mal dieťa s inou. Jeho meno nebolo Chris Walker, ale Paul McHugh. Klamal jej o všetkom a keď mu zavolala a oslovila ho Paul, ihneď zložil. Nahnevaná Amanda napísala Paulovej manželke. Tá jej neverila ani slovo.

O pol roka prišlo ďalšie prekvapenie. Na jej prahu stál Paul a žiadal ju, aby ho vzala späť. Mal sa vraj rozviesť so svojou manželkou. Je to priam neuveriteľné, no Amanda sa poddala. „Stále som ho milovala a dala som nášmu vzťahu šancu. No Paul začal znova miznúť na niekoľko dní. Priznal, že bol stále so svojou ženou. Nemohla som uveriť tomu, že som ho vzala späť. Vyhodila som ho opäť z domu,“ dodáva Amanda. O mesiac neskôr zistila, že je tehotná. Povedala o tom Paulovi a ten jej sľúbil, že to spolu zvládnu. Po pôrode dieťatka sa celá vec iba zhoršila. 

 

Začalo to, keď si všimla, že cudzí ľudia ponižujú Paula na jeho Facebooku. Napísala o svojich skúsenostiach s nim a obratom obdržala správy od troch odlišných žien. Povedali jej, že ich vídal v tom istom čase ako Amandu. S pomocou neznámych žien objavila niekoľko účtov a profilov, ktoré mal vytvorené na rôznych online zoznamkách. Znechutená Amanda si uvedomila, že ich celú dobu len klamal a ani jednu z nich skutočne nemiloval. S Paulom nadobro skončila a rozhodla sa žiť bez zmienky o ňom. Po rokoch, ktoré plytvala na nesprávneho muža, si konečne našla nového partnera, ktorému môže veriť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pkr, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Generálny manažér Slovana Bratislava Ivana Kmotrík ml..
Foto
Kmotríka ml. odmeny v Lige majstrov tešia, no nestačia: 20 miliónov eur nám rozpočet nevykryje!
Jaroslav nikdy nezabudne na to, v akom stave našiel svojho syna.
Foto
Záhadné úmrtie Jaroslava († 32): Smrť pri orgiách? Hrôza, v akom stave našiel otec jeho telo! Šokujúce ODHALENIA
(ilustračné foto).
NEBEZPEČENSTVO na cestách: Meteorológovia vydali výstrahy! Vodiči, dávajte si pozor
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Aktualizované
Doprava v Bratislave sa okolí sa komplikuje: Nehody a dlhé kolóny! Rátajte so zdržaním
Bojnický zámok
Váš Tip
Počas Dušičiek pozýva Bojnický zámok na večerné prehliadky: Fascinujúci príbeh o Svetlonosovi!
Hviezdna slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Foto
Vlhovej pomáha pri návrate aj Shiffrinová: Zblížili sme sa!
Janka a Max
Foto
Kreatívny nápad útulku vo Fiľakove: Krásne tanečnice nafotili kalendár pre psíky!
ilustračné foto
Južná Kórea začala konať: KĽDR bude zúriť! Pozrite sa, čo plánuje
Andrej Babiš, Matúš Šutaj Eštok.
Rezort vnútra očistil Babiša od spolupráce s ŠtB: Ide o TAJNÚ dohodu?! Na politickej scéne to VRIE
Muchotrávka zelená
Hubačka sa zmenila na nočnú moru: 7 ľudí skončilo v Košiciach na JIS-ke! Strašné, čo sa stalo
Bez lekárov nie je možný chod slovenských nemocníc.
Foto
Hrozí KOLAPS slovenského zdravotníctva? Lekárom vyššie platy nestačia! Nemocnice reagujú
Florián sa taktiež ponáhľal na pomoc, žiaľ, prišiel už neskoro.
Foto
Florián spomína na osudný požiar známej chaty v Tatrách: Pomôcť už nestihol...